Влез

View Full Version : Какво да правя?

pisitu
11-06-2007, 18:19
mn e d1lgo...no pls pro4etete go i mi otgovorete...molq vi!!!

Predi 8 meseca gadjeto mi me zarqza..po skype...ne mi kaza za6to...a predi tova 1 sedmica se prai6e 4e ne me poznava i t.n
Az o6te go obi4am :-# a toi govori na edni moi fr. 4e s1m mu protivna...i t.n ...daje minaliq mesec se opitah da govorq s nego ta da stanem prosto priqteli a toi tr1gna da bqga...
Sega na u4ili6te ot dosta vreme me gleda stranno i edna moq fr. kato go pitala kvi sa teq stranni pogledi ...toi kazva 4e prosto mu se zasi4al pogleda...(nz dali da vqrvam na tova)
Ima i drugo....po skype se zapoznah s edno mom4e....i toi adski mn me obi4a...az s16to go obi4am..makar 4e obi4am i biv6iq si..nz kvo da pravq...toi e gotov na vsi4ko za men...misli da idva tuk..no tova nqma da stane skoro..moje da go obi4am no toi e dale4e...a biv6iq mi e nablizo...vseki den go vijdam...i mi stava kofti kato go vidq....izlizame s na6i ob6ti fr. i toi ne me poglejda....e naposled1k v1rvi do men (kak taka nz) i me poglejda ..ama ne znam....nzzzzz......molq vi daite mi nqkak1v s1vet..... :-# :cry:

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

koalka
11-06-2007, 18:23
Забрави бившия най-добре, дори и да има нещо към теб.С това държание, което е показал, няма смисъл да сте заедно, държал се е ужасно!
А другото момче-не можеш да обичаш двама едновременно, не ми е ясно как ще стане.Ако искаш тръгни с него, а бившия го остави!

Roko123
11-06-2007, 18:23
vij tva mom4e qvno ne te zaslujava az nikoga ne bih se darjal taka s biv6ata mi... i az si q obi4am o6te no tq si e v minaloto mi imam respekt kam neq i mi dopada kat 4ovek no nemoga da kaja 4e q mrazq ili ne6to takoa + tva na tvoe mqsto sam mu ebal maikata s izvinenie na toq det se prai 4e si edin vid izvanzemno... pak se izvinqvam no si e taka... savetvam te da poslu6a6 saveta na uma v tozi slu4ai sarceto e dostata4no naraneno za da ti kaje kakvo da prai6..

desi_bonbona
11-06-2007, 18:31
6tom se darji gadno s teb, ne se zanimavai s nego ;)) toi sam si e izbral otno6eniqta vi. drugoto mom4e moje da te obi4a pove4e, probvai s nego. :wink:

lyly_lili
11-06-2007, 18:38
em i az bqh skoro v takava dilema..ama spored men ne bqgai sled stariq a gledai napred s noviq :-P

pisitu
11-06-2007, 18:42
tova mislih i az..no re6ih da vidq glednata to4ka i na drugi :) mn mersiii :smt007 super ste :P

Roko123
11-06-2007, 18:45
ti si super veee ade ako ima6 o6te ne6to da ti teji kazvai :wink:

pisitu
11-06-2007, 18:50
haha...6te go imam v predvit :wink:

vodka_f
11-06-2007, 18:50
бе момиченце кво се занимаваш със стария така си потъпкваш достойнството как си готова да простиш на човек,който се е държал така с теб :shock:

Dundy
11-06-2007, 18:51
абе момиче ти знаеш ли значението на думата"обичам".Щото се оказва че обичаш около 10 момчета.То и аз си падам по 5 примерно ама не казвам че ги обичам....а по темата се пак-1-я съкс,махни го,та ти дори не знаеш дали те "обича"(честно казано според мен-не)

experiment_m
11-06-2007, 18:54
Ако изведнъж, без никаква видима причина е почнал да се държи дистанцирано е напълно възможно някой да му е казал нещо от рода на "докато ходи с теб се е*е с друг". Но дори и така да е, не се занимавай с него. Давай напред. :-({|=

pisitu
11-06-2007, 18:57
miii k1m biv6iq...hem go obi4am..hem go mrazq...ne6to mnogo ob1rkano....znam kvo e zna4enieto na dumata "obi4am" ....mm da vi kaja 4estno i az se 4udq na sebe si...nqkoi fr. mi vikat 4e s1m mazohistka :D ...ee ne e taka de... :D m toi naistina si e idiot..makar 4e mnnn hora kazvat 4e bil gotin pi4....mn dobro mom4e..i vsqkvi takia.....abe 4estno kazano i az s1m golqma patka ](*,) :!:

MartyParty
11-06-2007, 18:59
М според мен и ти също знаеш че с другото момче ще ти е по-добре.....мисля си обаче че повече се страхуваш от връските от растояние.Свикнала си бившия да е с теб всеки ден и да се движите в даскало и можеби не си сигурна че с другото момче ще се получи добре. Ако съм познала (което е рядкост не се сърди ако не съм-пак ще се опитам да помогна) значи трябва да си по смела.От личен опит го казвам-понякога връските от растояние са по успешни от другите. :mrgreen: айде успех и най-важното:Слушай сърцето си :smt007

pisitu
11-06-2007, 19:03
...mi nie s drugoto mom4e sme gadjeta (po skype...smqqt1iii..... :D ) ot 2 meseca....toi se nadqva ako nqkoga se vidim da stane ne6to....(pone za nego nqmam s1mnenie 4e me obi4a :) )

HePeAJIeH
11-06-2007, 19:12
ще фърля боб и ше ти кажа какво да правиш 8-)

anSsito
11-06-2007, 19:16
Забравяй го бързо бившия! Хич не ти тряабва да се занимаваш с момче като него,той не заслъжава вниманието ти! А иначе сега трябва да си отворена към новостите-имаш тази възможност да почнеш нещо друго- не испускай този шанс.. може пък да се изненадаш от резултата ;)
А иначе е невъзможно да обичаш двама едновременно,заблуждаваш се в чувствата си,които изпитваш към един от двамата..

pisitu
11-06-2007, 19:23
Mhmm prava si "kiss_me{P} " a tiii "HePeAJIeH" qj bob i ml1kvai ako nqma6 da kaje6 n6 smisleno po temata!

yuyuto
11-06-2007, 20:47
Лелеее... Замотани работи... :(
Бившия ти явно не проявява интерес към теб вече... Може да върви до теб и да те гледа, ама осъзнай се - ако трябва да считаме, че всеки, който върви до нас или ни гледа, има нещо повече към нас, то тогава нямаше да има човек, който да не си пада по нас (дори и от същия пол :D :D :D )...
Тези неща хич не са показателни... Затова май ще трябва да се насочиш към момчето, което казваш, че те обича... Ама щом сте на голямо разстояние... Тва хич не е хубаво... Връзките от разстояние хич не ги бива... Не знам, ти си прецени. :-|

assd
11-06-2007, 20:58
зарязал те е, защото си тъпа пут*а и пишеш с числа вместо букви, и с право... ай сиктир, уважавай езика и пиши грамотно на кирилица ма!

pisitu
11-07-2007, 06:52
Ai ml1kvai be "assd" 6te pi6a kakto si iskam..teb ko ta b1rka be idiot!Ai kat ne ti haresva ne pi6i!!da ta e*a i v t1piq oligofren!!I na MA 6e vika6 na nqkoi drug...tva da ti e qsno! :evil: :-x A ti ako zarqzva6 momi4eta 6toto pi6at na latinica....na4i o6te si nqmal gadje :D
Ne sa gleda6 ko t1po selo si mi i sa otvarq...ai skrii sa nqk1de be!

Franki
11-07-2007, 07:31
Ave vie hira dobre li ste drusate li se vazbuha li vi e toksi4en nz. Kak moje da tvardi6 4e obi4a6 nqkoi bez da si go vijdala na jivo bez da se poznavate. skype e za razvle4enie. I ti mai izob6to nz kvo iska6. Predpolagam 4e ne si na powe4e ot 13-15godini. Savzemi se malko i porasni. Stiga s decki istoriii...........

neusan88
11-07-2007, 07:36
разкарай го бившия - преживяла съм нещо подобно и той казва истината - не му пука за теб просто от време на време ви се засичат погледите или просто го прави за да провери дали го гледаш демек дали се интересуваш от него(прави го защото така си вдига самочувствието)!
колкото до другото момче - ами пробвай с него!какво от това че не е до теб!едно гадже да не би да е само за цуни гуни и още нещо - бъдете приятели и така ще разбереш кого обичаш и кого не!