View Full Version : пак заради PC-то :(
PiNk_GiRl
11-06-2007, 18:49
преди малко ба6та ми каза 4е 6те изстрие вси4ки мои не6та от компутара и при4ината е 4е си преинсталирвах Windowsa И трябва6е да запи6а вси4ки не6та да дискове и аз уж ги записал ама се оказа 4е игрите не могат да трагнат от това което сам записала (а тои е много запален по тях)и тои вика как така само неговите не6та са липсвали а моите са билу тука.. аз нямам предстажа как мога да ги опражя тия игри..все пак не сам хакерка..имам огромни проблеми с ба6та ми заради тоя компутар :( ..незнам..просто исках да го споделя с вас.. :cry: а ако можете ми даите някои савет.6те сам благодарна.. 8-[ :-#
Бъди малко по-отговорна към информацията на родителите ти, която е съхранена на ПС-то. И все пак убеди баща си, че за едни игри не бива да се прави проблем, а междувременно му ги набави от нета, от приятели.
desi_bonbona
11-06-2007, 19:02
napravete si nastroikite taka, 4e da vlizate s parola i nikoi da ne moje da pipa informaciqta na drugiq. taka i toi 6te e dovolen, 4e ne mu pipa6 ne6tata, i ti 6te si pravi6 kakvoto iska6 v tvoq profil.
die_die_my_darling_
11-06-2007, 21:07
като за начало се научи да пишеш на правилен български
Ами ако баща ти беше направил същото с твоята информация и фаилове и ти щеше да си ядосана неэависимо какво ти каэва,нали ?
Просто не се оправдавай,а си поеми вината.Квото и да си направила,реэолтатът е на лице.остави го да ти вика,ще му мине е пак ще си иэтегли игрите.