Влез

View Full Version : Най-големия жест които някой е правил за теб..

MaXy_GiRL
11-06-2007, 20:22
Кой е най-големия жест,който някои ви е поднасял?Кое е нещото което никога няма да забравите?Коя е постъпката която ви кара да си мислите,че този човек найстина ви обича...М? :-#

nata6ka
11-06-2007, 20:27
mi sega6noto mi gadje me zavede na Skobeleviq park [za tezi deto ne sa ot pleven malko po dale4e ot 6yma na grada i e mn krasivo] i to v nai -golemiq styd minalata godina .togava za 1vi pat otdoh tam .nikoga nqma da go zabravq :oops:

Presley
11-06-2007, 20:43
Жестът,който няма да эабравя не е материален.
Преди време един човек,който много обичам /эа съжаление се раэделихме по лош начин и той така и не раэбра../ ми каэа думите `Ти не си страхотна,ти не влиэаш в никакви категории.Ти си просто уникален човек.`...Никога няма да эабравя теэи думи.А още по-специални ги прави и човекът,който ги каэа..ех.. :cry:

капчица
11-06-2007, 20:46
Винаги е до мен, за ме изслуша и да ми помогне. Писал е стих за мен. Писал е приказка за мен (където аз съм в главната роля) :oops: един ден ми извади от една машина за ирачки една играчка, подари ми подарък след като се върнах от едно пътуване и акртичка, с пожелания да не пътувам много вече :-) Бяхме на пикник в парка. канил м е в тях д агледаме романтични филми. Правил ми е вечеря на свещи. Подарявал ми е изнендващо цветя. Водил ме е на театър. Мина 500 км до морето, за да прекара с мен няколко романтични горещи дни. Подарявал ми е 17 червени рози за рой ми ден. правил ми е диск с възможно най- хубавото ретро. Подаръка за Коледа ми го подари, точно когато ссе качвах в колата , за да заминава....Говорил ми е толкова нежни неща....Подарявал ми е изненадващо плюшено зайче. Дойде с емн да гледаме изгрева.Когато съм някъде далеч ми се обажда вс ден. Преавил ми е пица :P Сложил си е наша снимка на компа. Никога не би ме зарязал сама ( и в буквалия и в преносния случай)Зарязвал е приятелите си ,заради мен :? Накоро ми подари малко червено сърце, което да нося до сърцето си......

assd
11-06-2007, 21:00
жест с три пръста!

MaXy_GiRL
11-06-2007, 21:03
И сега е мой ред...Това може би е единственото момче което ме е обичало истинстки.Всеки ден ме изненадваше с нещо,било малко или голямо,материално или просто някой израз с който сякащ ми подарява 10000000 цветя и аз много съжалявам,че не можах да го обикна дори и малко по начина който той мен!Това,че всеки Божи ден идваше да ме вземе от нас(от тях до вкъщи-3км)за да ме види за 30 мин. и ме връщаше до вратата за да се увери,че се прибирам благополучно,това,че гледаше всеки път да ме очарова с нещо,това дори и сега 1 година по късно той ми казва,че ме обича и зарязва всичките си гости на рождения си ден само за да пие кафе с мен и ми заявява,че иска само аз да съм щастлива,че никога няма да се намеси в сегашната ми връзка и че мога да разчитам за абсолиутно всичко(финансови проблеми,помощ за физическа работа или каквото и да било друго и по което и да било време-негови думи)...за пореден път ми доказва,че той ме обича и че винаги ще ме обича,каквато и да съм,с когото и да съм и където и да съм!!! :cry:

yuyuto
11-06-2007, 21:03
Ами валеше един много проливен дъжд и ние бяхме на една скала покрай пътя и чакахме да дойдат да ни вземат с кола, та нямаше къде да се скрием... И той ме гушна и ме уви с якето си така че горе-долу само него го валеше... Беше миличко... И дамм сигурна съм, че този човек ме е обичаЛ... =P~

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-07-2007, 18:54
Най-големият жест ли? Ами може би това, че момчето, което харесвах до полуда (буквално), реши да ми даде шанс, оцени човека в мен, дори и да не се познавахме много, успяваше да ме приеме за приятелка, не мислеше за мен като за някоя по-малка кифла (всъщност имаме само 1 година разлика, ама знаеш ли ги какви са...), а усети, че държа на него, откакто сме били заедно ми е споделял как когато е изпадал в наистина по-кофти ситуация, аз съм била първия човек, от който му е хрумнало да иска подкрепа... Върхът на всичко беше, когато ме покани у тях заедно с останалата част от компанията му да посрещаме заедно July Morning и прекарах една от най-хубавите вечери в живота си, а може би и най-хубавата - това беше първият път, когато се бяхме видяли и общували наживо за повече от 5 минути, преди това само по скайп...
Ето това няма да забравя никога, защото заради този негов жест сега сме заедно :smt008 Макар че много пъти ми е казвал, че и без да съм се съгласила да прекарвам онзи път нощта у тях, пак е нямало да ме остави на мира...
:)

Jeuelle
11-07-2007, 19:42
Ами правили са ми изненади , подаръци и тн....но никога не почуствах че някой прави онова специалното нещо което те кара да настръхнеш цялата :cry:

naMy4Ho_KoTe
11-07-2007, 20:04
Точно когато направихме 2 месеца. Мен ме беше страх да му ги ”честитя”, да не би да ме счете за лигава :Р При което той се появи с лилав плюшен жираф на жълти точки - подарък за двумесечието :)

daRito0
11-07-2007, 22:41
Men lichno mnogo me trogna edno momche koeto mnogo me haresvashe ,kogato zapozchna da mi se oebsnqva .. Izpolzashe mnogo mili dumi evala pravq na takiva momcheta koito znaqt kakvo trqbva da kazvat ;) :smt008

maybelline
11-08-2007, 14:38
Моят приятел непрекъснато прави жестове, от които разбирам колко много държи на мен и колко ме обича. Не мога да изброя всичко. Той прави всичко, от което имам нужда и много повече.
- Не прави нещата, които ме дразнят (и които ме дразнеха при бившия ми приятел - криене на връзката пред общите познати най-вече, не псува, не говори зад гърба на останалите, не обижда и не нагрубява хората, държи се изключително отговорно)
- Прави много неща, дори и ако не е необходимо - никога не ме е оставил да платя сметка в ресторант или кафене, винаги ме изпраща (не се прибирам сама по тъмно, и настоява да му кликна на GSM-а след като вляза вкъщи, за да е сигурен че съм се прибрала без проблеми), учи ме на много неща и ми помага когато не се справям в училище или с каквото и да е, разказва ми приказки измислени само за мен, подарява ми книги (които е чел и знае, че са много хубави и могат да ми бъдат полезни), винаги обсъжда с мен всичко и ми помага да взема правилно (или поне подходящо) решение на някой проблем, винаги ми помага когато имам нужда от помощ и същевременно ми помага да се науча да се справям с всичко, насочва вниманието ми към нещата които не забелязвам, среща ме с много хора и ми помага да се сприятелявам с важните (или полезните) за мен
- Прави някои на пръв поглед дребни неща, които всъщност са много показателни - не се притеснява да ме гушка пред когото и да било, пред познатите си ме представя като "жена ми" (и винаги в началото на запознанството ми с негови приятели уточнява, че съм неговото момиче), готов е да ме защити пред всеки човек (дори ако се налага - да пребие всеки, който се заяжда с мен), говори си с мен на всякакви теми - за нас няма ограничения на темите за разговор - говорим за всичко без изключения, особено на по-острите теми за повечето хора - изневяра, гейове и лесбийки, анален секс, чувствата ни -дори ревност или завист или някое "лошо" чувство- без да ги крием един от друг, бивши гаджета -без да ревнуваме по време на разговора, безопасен секс, полово-преносими болести, и на всички други теми - физика (това е специалността, която той учи), психология, бойни изкуства, отношения с хората (общуване), биология, математика, филми, музика, известни личности, работа, любов и...всичко!
Жестовете, които другите вероятно ще изброят са от по-друг характер. И такива е правил. Като тръгнахме, той ме целуна пред всичките ни общи познати, които до този момент нямаха представа, че сме заедно (някои ме харесваха, а други харесваха него и всички опитаха да прикрият ревността си), отидохме заедно с клуба по айкидо на море за една седмица (и си бяхме в една стая), за шестия ни месец ми подари роза (и бонбониера във формата на сърце), но най-големият жест не мога да споделя:)
Не мога да изброя всичко, камо ли да си избера кой е най-хубавия жест, който е правил за мен, въпреки че знам кой е, но това не е толкова свързано с любовта ;)

HePeAJIeH
11-08-2007, 14:46
няма такова нещо!

GregoryHouse
11-08-2007, 16:22
Ъх...може би това че ме заряза? Мда определено беше най-полезния жест...свали ме на земята и ми показа истинския свят...като че ли така беше по-добре...поне така мисля...

BeBsItO
11-08-2007, 16:31
Ъх...може би това че ме заряза? Мда определено беше най-полезния жест...свали ме на земята и ми показа истинския свят...като че ли така беше по-добре...поне така мисля... :D :D :D за това ли целия свят ти е крив? :oops:

GregoryHouse
11-08-2007, 16:50
ПО принцип не...ама като се присетя за него и добивам още повече сарказъм :D Иначе си доста близо до истината света в който живеем е МНОГО КРИВ...

BeBsItO
11-08-2007, 16:59
:D сагласна сам :) ама нали знае6: Живота е един низ...една ог1рлица от черни и бели топ4ета.4ерните са ло6ите моменти в живота...изпулнени с негативиз1м...... и са мн пове4е.но си струва да живеем заради белите.... замисли се заа това ( спирам, няма да окопирам темата :razz: )

ultra
11-08-2007, 23:55
Имаше едно момче...Пропътува 200 км. късно вечерта,за да ми подари плюшена играчка и да ми честити лично рожденния ден... :neutral: Жалко,че сега не искам и да погледна този човек... :-&

Сегашния ми приятел..Той е искрен.Бих го нарекла жест,защото не всеки е такъв със отсрещния.Още повече човека,който обичаш.Знам,че той е с мен,защото ме обича такава,каквато съм-със всичките недостатъци и лоши черти на характера ми.Единствения човек,който ме е накарал да се чувствам наистина специална!

Получавала съм много подаръци,бижута,каквото се сетите-не носят тази стойност,колкото една искрена и добра дума от любимия човек!

svm1987
11-09-2007, 11:52
Vyv vsqka duma,vyv vseki jest,vyv vseki Negov pogled ima6e 4ista i nejna obi4.Razbira6e me bez dumi,znae6e kakvo iskam po-dobre ot men...Ima mnogo ne6ta koito sega sa pred o4ite mi i mi se iska da razkaja...Kak predpo4ete Men,pred parite,koito moje6e da izkara.Kolko pyti prenebregva priqtelite si,vqrva6e pove4e na men otkolkoto na blizkite si,na maika si dori.Nqma edno ne6to s koeto da me e nakaral da se symnqvam vav dumite ili 4uvstvata Mu!Dori kogato bqh gotova da byda s Nego,Toy da e Pyrviq 4ovek,koito 6te dokosne tqloto mi,Toy ne go napravi,ne se vyzpolzva...Az ne vqrvah,no vse pak horata sa kazali-"Ako obi4a6 nqkogo,dai Mu nai-cennoto si.Ako Toy te obi4a,nqma da ti go vzeme"...

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-09-2007, 14:32
Точно когато направихме 2 месеца. Мен ме беше страх да му ги ”честитя”, да не би да ме счете за лигава :Р При което той се появи с лилав плюшен жираф на жълти точки - подарък за двумесечието :)
И аз имам един подобен от детството, който още си пазя.. :grin: Бях си го кръстила Жери, ама още не се знае от какъв пол е... :twisted:

надето
11-10-2007, 12:55
hora 4estno da vi kaja vi zavijdam, nz horata kazvat,4e sam simati4na i da si priznaq ne moga da se opla4a ot lipsa na obojateli,no nikoga ne gledam na tqh po na4ina ,po koito te gledat na men i vinagi se vlubvam v nepodhodq6ti mom4eta koito prosto vseki put mi "srivat" jivota i psihikata i tukmo kogato ve4e se opomnq se poqvqva nqkoi dr-su6tiqt kato predniq i vsi4ko zapo4va ot na4alo...mom4eto skoeto bqh posledno v momenta svalq nai-dobrata mi priqelka i to pred men pri tova bez nikukuv sram...nz ve4e sam se ot4aqla :D :D ....no kakto i da e sviknah da buda naranqvana i da pla4a vsqka ve4er,ve4e dori ne mi pravi vpe4tlenie...offf mn vzeh da vi oteg4avam mai zatova 6te spra do tuk ;) i hora..jiveite si jivota,toi e samo edin

slun4ice_90
11-15-2007, 07:40
hora 4estno da vi kaja vi zavijdam, nz horata kazvat,4e sam simati4na i da si priznaq ne moga da se opla4a ot lipsa na obojateli,no nikoga ne gledam na tqh po na4ina ,po koito te gledat na men i vinagi se vlubvam v nepodhodq6ti mom4eta koito prosto vseki put mi "srivat" jivota i psihikata i tukmo kogato ve4e se opomnq se poqvqva nqkoi dr-su6tiqt kato predniq i vsi4ko zapo4va ot na4alo...mom4eto skoeto bqh posledno v momenta svalq nai-dobrata mi priqelka i to pred men pri tova bez nikukuv sram...nz ve4e sam se ot4aqla :D :D ....no kakto i da e sviknah da buda naranqvana i da pla4a vsqka ve4er,ve4e dori ne mi pravi vpe4tlenie...offf mn vzeh da vi oteg4avam mai zatova 6te spra do tuk ;) i hora..jiveite si jivota,toi e samo edinНе може да си свикнала,а и не трябва да ''свикваш'' да те нараняват.Ти си човек никой човек,не трябва да казва,че е свикнал да го нараняват,е освен ако не си мазохистка,в което се съмнявам.А за момчето няма смисъл даже да говоря,не те е оценил само тва ще кажа. :!: :)

slun4ice_90
11-15-2007, 07:49
Едно момче направи голям жест за мен,или поне аз го оценявам така.Докато бяхме гаджета,ми изпращаше всяка сутрин sms за добро утро,тва за мен значеше много.И от делно ми се обаждаше всеки ден и си говорихме по тела по 2 часа.Искаше да ми праща до края на учебната година,но скъсахме. #-o Аз бях виновна признавам и слъжалявам, че изпуснах такова момче,всяко момиче би искало да е на мое място,защото той е страхотен човек.И сега сме само приятели и мен тва,много ме мъчи. ](*,)