PDA

View Full Version : Не намирам подхода към него,а и това проклето притеснение..

Kettty
11-06-2007, 22:04
Эдравейте. :)
Отново пиша,эащото имам нужда от съвети.
Както много пъти съм споменавала,доста трудно харесвам някое момче,не съм никак влюбчива.Доста време бях влюбена в едно момче,но с него нещата не потръгнаха и се раэделихме по лош ночин :( На както и да е...сега съм си харесала едно момче,което е от моето даскало-в съседният клас.Лошото е ,че с него нямаме кой энае какви отношения,не контактуваме много.Той е много эакачлив :D ,тоест често всичко обръща на бъэик..а и е едно от най-харесваните момчета в училище,а а аэ не съм чак толкова нашумяла..това също от части може би е минус эа мен,но голяма работа.Иска ми се да му покажа по някакъв начин ,че го харесвам,но не намирам подхода..Не искам да му го кажа,эащото доста се притеснявам,а и попринцип съм по-срамежлива.Дори и в Скайп ме е страх да го эаговоря,не энам как ,какво да кажа..охх пусто притеснение!Все се притеснявам как ще реагира,все си мисля,че мнението му эа мен е лошо,че никога не би се эахванал с мене,эащото съм по-притеснителна,абе мани бате.. :D
Та ,чакам съвети!И ви благодаря предварително :)

BAYO
11-06-2007, 22:20
Мноо романтични колежански филми гледаш маце. Той е едно от най търсените момчета, аз пък съм тая коят' не е толкоз нашумялата, та покрай него ш' станеш . . . бла бла бла. Такива теми съм изчел поне 1000 и съм давал поне 500 различни отговора.

Мене ако питаш, ако вземеш да се закачаш с него, ш' бъде в твой плюс. Хем ще го накараш да ти обръща внимание, хем в момент слециален, когато го оцелиш го каниш на кафе, тогава ставаш сериозна, говорите си сладко сладко и накрая целуфка ... ако тфа не беше ясно ... питай , мое и да отг. в близките 14 дни :grin:

koalka
11-07-2007, 08:20
Ми, намеквай му, от къде да знам.Пишете си по-често в скайп, макар че това не е толкова задължително.Покани го да излезете някой път, това мисля, че ще му покаже до голяма степен, че го харесваш.

GregoryHouse
11-07-2007, 12:32
Е как да го покани на кафе като в скайп не смее да му пише...моето мнение десвай без да ти пука от последствията...ако стане супер, ако не продължавай да не ти пука...а как да го заговориш ли...ами изчакай го да се закачи пак с теб...и импровизирай....

Roko123
11-07-2007, 16:48
ami az da ti kaja ma mislqt za nqkva zvezda v daskalo ma dale4 ne e taka prosto si imam razli4en podhod kam ne6tata taaa po temata pravi mu vpe4atlenie kato otiva6 pri nego go pita6 kak si be sladak nqkvi takiva tva me kara naprimer men da se kefq na 4oveka koito mi go e kazal i v posledstvie mu davam 6ans da go opoznaq i veroqtno da se vlubq ddz re6i sama :P

DeSiTo0o
11-07-2007, 19:28
хаха щом е от съседния клас.... ще ти е по-лесно да го заговаряш.. :)
просто като го видиш му кажи здр как си...и там нещо го заговори.. няма да те изяде все пак :) базикай се и ти с него,закачай се... пък каквото стане..а ако не стане поне ще знаеш че си опитала :P

DeSiTo0o
11-07-2007, 19:29
хаха щом е от съседния клас.... ще ти е по-лесно да го заговаряш.. :)
просто като го видиш му кажи здр как си...и там нещо го заговори.. няма да те изяде все пак :) базикай се и ти с него,закачай се... пък каквото стане..а ако не стане поне ще знаеш че си опитала :P

thedutchess
11-07-2007, 21:15
Хаха и мойта съдба е подобна. :oops: Харесала съм си едно момче от моя клас ама той май не ми обръща внимание, не си пишем мн в скайп, а той прави намеци на най-добрата ми фр... #-o :smt104 Както и да е... Та по темата: След като не е тфоя клас, може би ще е добре да се опитваш да го заговаряш да събудиш интерес у него, ако те хареса, сам ще тръгне о тебе, без да се налага ти да го гониш. Успех!

daRito0
11-07-2007, 22:30
ами като за начало спри да се срамуваш! :) of ;] ne moga da pi6a na bg sorry... taaa kogato pi6e6 v skype nikoi ne te gleda .. pishi si kakvoto ti e na kef,zaribqvai g0 ..bydi sebe si ! kogato si na uchilishte puskai po nqkoq druga zaka4liva usmivka ,kogat0 se zaka4a .. otgovori na zaka4kite .. ako te e e sram na jivo,nqkoi pyt v skype mu namekni da se vidite sam0 2ta ... i taka ;p si4k0 s vremet0 si .. posle toi 6te te izprati ti 6te se usmhne6 toi 6te se usmihne xhayxh i 6te te =P~ xexe dan0 stane taka :D
uspeh ! \:D/

BAYO
11-08-2007, 01:43
Е ако едно момиче, хубаво на вид и форма , без излиштни маневри и много усилия би могла да си свали онзи, който иска, без да се чуди. Та тва ти казвам и аз ... ако едно момче не можеш да свалиш, що за стеснително момиче си ти ?!? 8)

Uptown_soldier
11-08-2007, 12:41
Преди да предприемеш нещо сериозно с него първо потренирай с някой друг. Имам предвид, че притеснението ти ще изчезне, ако ти се пребориш с него. Въпрос на психология (която мн обичам). И така щом се притесняваш от него, то вероятно се притесняваш и от други хора. Опитай да провеждаш все по-дълги и приятни разговори с други хора. С времето ще се отпуснеш. Не се предавай само защото в началото ще ти бъде трудно. Всъщност сега се сетих, че можеш да се запознаеш с някой друг, от друг клас. Просто, ей така. Не само, че ще се отпуснеш, но и ще станеш малко по-популярна и ще имаш повече приятелства. После се запознай с него и т.н.
Ако нещо не ти е ясно питай.