View Full Version : приятелка...
socialno_zlo_f
11-07-2007, 13:36
зна4и в последно време една моя фр е хлутнала по мом4е което казва 4е е неиният идеал ... а той си има гадже ... и тя като разбра 4е той не е девствен от тогава се побурка на тая тема из4ете какви ли не глупости за секаса... какво ли не за разли4ни слу4аи иска да разбере си4ко тя е на 14 и ве4е има желание и тя да опита какво е ... свурзва всяка дума със секса ... какво да я посъветвам или кажа незнам ... не ви задава конкретен въпрос просто споделям ... казваите си мненията ... :-) мерсииии ;-)
pepelq6kaaa
11-07-2007, 13:45
emi normalno i az bqh tai poedno vreme kat stana duma za sex s edno m
Eli>>>
11-07-2007, 13:53
ми хормоните и бушуват.Иска и са на момичето кво да са прай :D
~-> eMiN3McHoY.
11-07-2007, 13:58
Еми .. Решението е някои да я оПраи...
То0о се знае какво да направи :D :grin: :D :grin: :D :grin:
socialno_zlo_f
11-07-2007, 15:07
хихихиих мерси мерси :P ;-)
Дай я насам ще я излекувам... вече има нов модел термометри лекуващи подобни болести вървят по 8 в комплект и получавате бонус бързовар нагревател поставя се между палците на краката и всичко е на 6... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
GregoryHouse
11-07-2007, 15:27
М да ти кажа 14 е малко ранна възраст...по добре на 15 отиващо към 16 поне...според мен де...но никой не може да я спре...
socialno_zlo_f
11-07-2007, 15:36
тя не ми прави проблем просто ве4е ме притеснява за 2 дни е проверила навсякаде и вси4ко какви рискове факти места на4ини вси4кооо :shock: :shock: :shock:
ivancho pe6ehodeca
11-07-2007, 15:58
Хах ми да го праи :D
ми и аз исках на 16-17 ама....Не стана така както си мислех ......доста по раничко определено
FelisDirus
11-07-2007, 16:02
Нека се образова момичето, похвално е, че преди да започне да води полов живот се интересува.
Тук например има дебили, които си мислят, че от свирка се забременява... Така че дори и да прави секс на 14 (което е малко рано), това не би било фатално, тъй като момичето явно има акъл в главата си.
Нека се образова момичето, похвално е, че преди да започне да води полов живот се интересува.
Тук например има дебили, които си мислят, че от свирка се забременява... Така че дори и да прави секс на 14 (което е малко рано), това не би било фатално, тъй като момичето явно има акъл в главата си.
За малките дебили ок може да се приеме за нормално, а една позната която е 2 години по голяма от мен т.е. сега е на 20, лятото беше питала братовчед ми дали може да се забременее от свирка ... тва за кво говори? :grin: :grin: :grin:
FelisDirus
11-07-2007, 16:13
За малките дебили ок може да се приеме за нормално, а една позната която е 2 години по голяма от мен т.е. сега е на 20, лятото беше питала братовчед ми дали може да се забременее от свирка ... тва за кво говори? :grin: :grin: :grin:
лошо, много лошо... направо трагично
Хех, дано си остава само с говоренето, че на 14 и аз имах желание, ама не съм си и мислила да правя секс толкова малка.
swords1010
11-07-2007, 20:22
Ами няма лошо да се образова. Желание и любопитасто е нормално да има, дано се стигне само до там де. Ами ако реши да го направи, ти си човекът, който може да я вразуми. Обясни и как стоят нещата и че е все още малка. Ако искаш я вкарай в този или друг подобен форум, за да види какво става с други момичета и момчета на нейната възраст, които водят полов живот. :-D
Golfadjiq
11-07-2007, 21:16
зна4и в последно време една моя фр е хлутнала по мом4е което казва 4е е неиният идеал ... а той си има гадже ... и тя като разбра 4е той не е девствен от тогава се побурка на тая тема из4ете какви ли не глупости за секаса... какво ли не за разли4ни слу4аи иска да разбере си4ко тя е на 14 и ве4е има желание и тя да опита какво е ... свурзва всяка дума със секса ... какво да я посъветвам или кажа незнам ... не ви задава конкретен въпрос просто споделям ... казваите си мненията ... :-) мерсииии ;-)
:D Според мен и е малко рано ,ама щом я вле4е да опита ! :P
just_a_girl_z
11-07-2007, 21:47
pone e pro4ela ne6to i se e obrazovala det se vika, 6toto ima i takiva deto i tova ne pravqt. puk i na neinata vuzrast e normalno da iska da opita. :-D edva li 6te q ogree s toq pi4 specialno, i po dobre da ne, 4e tova e dosta rano za na4alo na poloviq i jivot :? ama kak nqma da iska, kogato vsi4ko okolo nas e sex :D to prosto nqma na4in.
BMW_MPOWER
11-07-2007, 21:52
ем да чете да се образова и да се хвърля в боя
То се знае какво да направи!