PDA

View Full Version : Лизане-Желание

ЕкЗеКуТоPa`
11-07-2007, 14:21
Моля за помощ от момичетата.... 8-[
Може ли да ме посъветвате относно лизането...работата е там ,че с приятелката ми , която си я обичам много както и тя мен... не разбирам защо
не иска да я лижа..същност иска, но все ми повтаря по-нататък не сега ....иска секс...желае и свирки.....но от лизането нещо се дърпа :cry: не мога да си го обясна това....обичам си я много и не искам да правя нещо без нейно желание за това се обръщам към вас...каква може да е причината ,че се дърпа от лизането.....макарче си каза сега ,че иска но мисля ,че го каза заради мен , не по нейно желание....какво ще ме съветвате как да постъпя.... :cry:

svm1987
11-07-2007, 14:26
Moje bi si misli 4e posle 6te ti e dlajnica da ti pravi s....i ili se strahuva dali 6te ti haresa.Ne q karai na sila,no i obqsni za6to iska6,4e kato kaje spri i 6te spre6.Govorete za tova predi da si legnete...

ЕкЗеКуТоPa`
11-07-2007, 14:28
Moje bi si misli 4e posle 6te ti e dlajnica da ti pravi s....i ili se strahuva dali 6te ti haresa.Ne q karai na sila,no i obqsni za6to iska6,4e kato kaje spri i 6te spre6.Govorete za tova predi da si legnete...

говорим си за това..никой от двана ни не се притеснява от това....но незнам нея нещо я тревожи с такова впечатление останах аз :cry:

mimi_nz1990
11-07-2007, 14:30
moje bi se pritesnqva ot ne6to ot tova dali na teb 6et ti xaresa ili ot novoto use6tane koeto 6te po4uvstva prosto pogovori s neq i i obqsni za6to go iska6 kasmet

LitTlE_BeBsIiI
11-07-2007, 14:41
Може би се притеснява от това,че на теб може да не ти хареса и затова да се дърпа.Иначе какво друго може да е...всяко момиче обожава това. :) :) :)

Mishity
11-07-2007, 14:56
И аз така мисля,че може би си мисли,че ти не го желаеш,а го правиш само,защото искаш да й хареса на нея,а не защото самият ти го желаеш.А може би не иска да ти бъде длъжница.Поговори направо с нея..

ЕкЗеКуТоPa`
11-07-2007, 15:03
И аз така мисля,че може би си мисли,че ти не го желаеш,а го правиш само,защото искаш да й хареса на нея,а не защото самият ти го желаеш.А може би не иска да ти бъде длъжница.Поговори направо с нея..

напротив аз директно съм си й казал ,че го желая и тя го знае много добре.... :(

mumiikataa
11-07-2007, 15:21
Ама сте мозъци ... тя всъщност си мисли че и мирише пичката и за да не те от отблъсне затова не ти дава ... срахува се от миризмата на риба ... предложи и да я лижеш по душа и па к ще си говорим .. :grin: :grin: :grin: :grin:
от къде го измисли туй бе?!

ЕкЗеКуТоPa`
11-07-2007, 15:29
Ама сте мозъци ... тя всъщност си мисли че и мирише пичката и за да не те от отблъсне затова не ти дава ... срахува се от миризмата на риба ... предложи и да я лижеш по душа и па к ще си говорим .. :grin: :grin: :grin: :grin:

евала!!! поредното недоразумение на природата......... :evil:

bulgarche
11-07-2007, 15:32
Защото се притеснява дали не е пропуснала някой косъм, дали не понамирисва или просто защото не е свикнала. Как на някои момчета им е гнусно да им бъде лапана пишката?

ubuntu
11-07-2007, 15:38
Защото се притеснява дали не е пропуснала някой косъм, дали не понамирисва или просто защото не е свикнала. Как на някои момчета им е гнусно да им бъде лапана пишката?
Не говори така че и на теб ще ти кажат че си недоразомение на природата! Искат мнение оставят и после пищят че не е така ... ходи че ги разбери :-o :smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102
Не съм в насртоение и ме мързи да им показвам кой е недоразомение просто !!!
Айде бандата на екзекуторите отлитайте на юг да си душите пичоците и се спасявайте след като недоволствате на отговорите!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: O:) O:)

No_Limit
11-07-2007, 16:11
Когато иска да я лижеж сама ще ти каже

GameMaster
11-07-2007, 16:28
Emi ..........moje da ima nqkak1v problem tam dolu ....znam li.Pitay q :P ;-)

Eli>>>
11-07-2007, 16:35
Абе аре бе,кво ша и са обясняваш....вържи и ръцете за леглото и лижи,ко толкоз?!?!Кажи си мъжката приказка ве ъъъй.
На нея и са иска,ма......притеснява са момичето нормално :twisted:

bulgarche
11-07-2007, 16:47
Абе аре бе,кво ша и са обясняваш....вържи и ръцете за леглото и лижи,ко толкоз?!?!Кажи си мъжката приказка ве ъъъй.
На нея и са иска,ма......притеснява са момичето нормално :twisted:
Аз така направих като разбрах какъв е проблема. Просто белезничките, вижето за леглото, че да са й зад главата и толкова. Не съм фен на връзване на крака, ама ще се пробва :grin:

Dark_Angel_F
11-07-2007, 19:06
Ами както всички знаят вагиналните сокове имат слаба и леко неприятна мизрима и странен вксуц .. може дая притесняват тевзи неща да си мисли че няма да ти хареса или нещо подобно ..

Flooder
11-07-2007, 19:11
иска секс...желае и свирки.....но от лизането нещо се дърпа :cry: не мога да си го обясна това....
А аз не мога да си обясня какво повече искаш - нека лапа и да мълчите и двамата - тоя форум не е направен за да си решавте отношенията в него, а за да има къде аз да си демонстрирам простотията. Кажи и, че или ще ти даде да я лижеш или ще идеш да лижеш друга :P щом си такъв фен! :twisted:

Made_of_Pain
11-07-2007, 19:26
Иди на врачка.

linka92
11-07-2007, 19:29
Иди на врачка.

:D :-D :oops: Кефиш! :grin:

macka123
11-07-2007, 19:45
Има момичета , които си мислят , че въпреки отличната си хигиена може да не миришат на душгел там долу...чувала съм така де , но нз...

heely
11-07-2007, 19:50
Притеснява се... А тва за под душа наистина е идея :)

iveto0
11-07-2007, 20:07
a ti kfo tolkova napirash da q lijesh :-D Kato ne iska momi4eto na4i ne iska.. pfy :P

LuF_pIsAn
11-07-2007, 20:28
Може да се притеснява :-|

Golfadjiq
11-07-2007, 21:10
Ами както всички знаят вагиналните сокове имат слаба и леко неприятна мизрима и странен вксуц .. може дая притесняват тевзи неща да си мисли че няма да ти хареса или нещо подобно ..
:neutral: Може би е така , аз като лизах за първи път вкуса ми се видя странен , но после се свиква и сега много ме кефи :grin:

just_a_girl_z
11-07-2007, 21:34
Не говори така че и на теб ще ти кажат че си недоразомение на природата! Искат мнение оставят и после пищят че не е така ... ходи че ги разбери :-o :smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102
Айде бандата на екзекуторите отлитайте на юг да си душите пичоците и се спасявайте след като недоволствате на отговорите!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: O:) O:)

malko kraino kazano no sum mn suglana i s dvamata 8)

hforce
11-07-2007, 22:20
:neutral: Може би е така , аз като лизах за първи път вкуса ми се видя странен , но после се свиква и сега много ме кефи :grin:
na mene ne mi se vidq stranen ili nepriqten... su6tnost ne pomna... be6e otdavna... no za tva 4e me kefi si e taka :) super mn me radva i mirizmata i vkusa... ama kato si omaja polovinata lice i posle vuna ot dale4e na vaginalni sokove ako ne se izmiq hubavo :D kakto i da e...

ta po temata - sram q e... ne moga da ti pomogna... moje6 da q pomoli6 da se prejali samo edin put puk ako ne q radva spira6 i tolkoz i nqma da i natqkva6 pove4e za tva :) sega6nata q lizah sled kato q bqh napil zdravo na edin kupon v nas i sutrinta be6e s mahmurluk i q po4nah purvo s ru4i4ki i posle q lizah, ina4e predi tva se durpa6e i tq ama ne znam 6to... mai i neq q be6e sram... kakto i da e...
moje i da e 6tot verno se pritesnqva dali 6te ti haresa mirizmata i vkusa, v takuv slu4ai pak ne moga da ti pomogna, no ako q pita6 6to ne ti dava i tq ti go kaje tva moje6 da i kaje6 4e te kefi i to4ka po vuprosa
moje i da e 6toto posle 6te q e gnus da te celune... moita nqma problemi s tva ama ot kade da znam tvoita na kvo mnenie e... kakto i da e... nai-dobriq variant e da q pita6 za6to ne tidava... vuprosa e 4e sum siguren 4e si q pital ve4e demek ne moga da ti pomogna s ni6to...

Fanatichka
11-08-2007, 03:56
Ха, повярвай ми това е една много основателна причина!Аз съм българче е много, много прав!Ти кво мнение очакваш да ти кажем!?
Не е логично да не иска да й доставиш удоволствие, проблема е там, че се притеснява от себе си или тебе...

bebok
11-08-2007, 05:33
pritesnava se ot tova dali 6te ti haresa(zn go ot li4en opit i az bqh taka) kolkoto i da q obejdava6 4e iska6 vse pak si ostava sumnenieto 4e go pravi6 samo zaradi neq a i moje bi malko se pritesnqva dali i na neq 6te i haresa ako tepurva 6te se y4i6 na neq nai0veroqtno nqma da i haresa (za sujaenie i tova go zn ot opit :-# :-# :-# :-# :-# )

atanakata
11-08-2007, 12:21
това нещо за сефте го чувам...
казвали са ми, а и ми се е случвало точно обратното :shock:
понякога момичетата са доста егоистични :D а понякога правят кво ли не за теб като са влюбени... ама чак такава алтруистка не бях виждал :lol:
да не иска да й е кеф, пък да прави на другия... странна работа... не мога да си го обясня :?

DevilWish
11-08-2007, 17:00
Moje bi se sramuva ,znam li ,nо не зная човек ,който да бяга от хубавото...има момичета ,на които просто не им е приятно може да е от тях ;)

MiSs CaLifOrNia'S mAN
11-08-2007, 19:36
Можеби се притеснява как ще се представи дали на тебе ще ти хареса или просто още не е готова за това когато се увери в себе си ще ти каже ;)

Schnitzer
11-08-2007, 21:32
Ахх,начи не си достатъчно обедителен. :-)

**EcKo**
11-09-2007, 22:31
Пич кажи и че колкото по-голям е нейния кеф,толкова по-голям е и твоя...Защото много добре знаеш че е така при нас момчетата(поне нормалните).

{Sweety_f}
11-09-2007, 22:43
може би се притеснява от нещо...говори с нея на тази тема и разбери какъв е проблема... :wink:

koalka
11-10-2007, 06:37
Питай я да ти каже истинската причина и после я остави - ако не иска, не иска.Не е, защото се чувства длъжна - авторът казва, че иска да го прави...

136179
11-10-2007, 16:44
Защо, при условие че дори тя има акаунт тук, ти нас питаш .. вместо просто да попиташ нея ..

princesa_viki
11-10-2007, 17:28
според мен се притеснява сигурно си мисли че не ти харесва,че го правиш само защото на нея и доставя удоволствие-причини хиляди...опитай се да я предразположиш,възбуди я толкова много че да не може да ти откаже.Успех :)

KimBerLy1912
11-11-2007, 09:04
Може би просто не иска...ти не може да направиш нищо по въпроса :oops: Предполагам,че ако един ден и се доще,ще си каже....Не всички момичета харесват френската..макар че повечето я обожават...Все пак всяко правило си има изкючения :oops:

burmuni
11-12-2007, 21:50
Искаш причината ... ето ти я 100%вата причина : СРАМ Я Е ! Притеснява се как мирише дали няма да те е гнус от вагиналните и сокове, за това за косъмчето дето казаха в по-преден коментар. И аз го имах тоя проблем на скоро. Просто я убеди, че само ще пробваш и ако не хареса на някой от двама спирате(то почването е трудно след като почнеш напрао тя се кротва и се оставя на удоволствието и може през 3-4 мин да ти вика да престанеш и ти отговаряш: ма мило не ти ли харесва, на мен ми доставя удоволствие- и тя така се успокоява и така) Само се приготви както казаха по-рано за странното усещане първия път. И при мен беше така не мога да кажа че ми е било гадно ама ми беше и далеко от удоволствието чак 3-4 път вече беше съвсем друго яче. Успех =;