View Full Version : Прителката ми има киста,има ли риск за мен
Здравейте първо да ви кажа не съм много запознат с това заболяване!!!
Това,което зная е че гинекологът е казал, че има киста и бяло течение,правили сме секс без предпазни средства някакъв риск крие ли за мен това?
Сега ще ти израстне 2ри хуй* хаха :D :grin:
FelisDirus
11-07-2007, 15:27
А защо не потърсиш информация щом не си запознат, вместо веднага да пишеш глупости? :?
Нищо ти няма на теб. Това не е полово предавана болест, по дяволите. Май си проспал часовете по биология, или пък нямаш 8 клас, което малко ме плаши.
Прочети тук.
http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p5973.html
гуугъл, моето момче, гуугъл
А защо не потърсиш информация щом не си запознат, вместо веднага да пишеш глупости? :?
Нищо ти няма на теб. Това не е полово предавана болест, по дяволите. Май си проспал часовете по биология, или пък нямаш 8 клас, което малко ме плаши.
Прочети тук.
http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p5973.html
гуугъл, моето момче, гуугъл
1-во мерси за инфоото :)
2-ро защо веднага изхощдаш от факти дали имам 8-ми клас и т.н #-o
3-то имах впредид дали може да доведе до някаква инфекция от бялото течение :-#
No_Limit
11-07-2007, 15:56
Не, не може да хванеш нищо от бялото и течение
FelisDirus
11-07-2007, 15:56
Моля, моля.
http://www.dar-center.com/article/?article=543
отново гуугъл
Виж предпоследния абзац.
Макар че се съмнявам да ти се случи нещо подобно. Досега партньорът ми не е имал оплаквания, въпреки че и аз съм имала подобни проблеми в даден период.
Нищо не може да ти стане.А и вие,мъжете,имате късмет ... рядко ви лови нещо от нас,жените. :)
А и аз преди време имах бяло течение и правихме секс с половинката ми и вече 4месеца от тогава и нищо му няма.
6te hvane6 rak na penisa i 6te ymre6 4NG
la4ezara
11-08-2007, 06:18
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
krem4et0
11-08-2007, 12:20
Кисти имам от 1000 години. Не се махат, независимо от лечението. за да нямам проблами ми се налага да пия противозачатъчни и ги пия вече с години. НО това не пречи на партньорът ми. както вече си разбрал-не е заразно. Но за бялото течение не е точно така-тя трябва да си направи изследвания и ако има инфекция да се лекувате и двамата. Момичето с вагинални свещи, дамски душ, а двамата с прием на хапчета и антибиотик. Много неприятно лечение, но се налага. защото ако тя е болна, може да зарази теб. Дори и с презерватив-пак може от търкане, бъркане, тестиси. При мъжа инфекцията не се проявява и няма симптоми, но той може да я зарази пак, ако тя се излекува. и идва 1 зтворен кръг от заразяване, лечение и пак заразяване. не й го причинявай и, ако тя има нещо се тъпчи с лекарства и ти. Колко време-от 5 дни до 6-7 месеца, в зависимот от случая. бялото течение не е безопасно. А за мвагиналнните инфекции се говори, че ги нямат тези, които не са се изследвали!
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 12:49
буахахахаа тва за кистите са учи в 7и клас
и не е полово мухахахахаа
не е наистина
оди на лекар бре пич или там квот си
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 12:56
буахахахаа тва за кистите са учи в 7и клас
и не е полово мухахахахаа
не е наистина
оди на лекар бре пич или там квот си
абе не е ли в 8/9?
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 12:59
нинам аз в 7и съм го учила
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 12:59
бе ти ся кой клас си?!
ахах забелязваш ли картинката за нов отговор?
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 13:04
па 3-ти
забелязвам я
ма не разбирам
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 13:06
еми да още си малка
FelisDirus
11-08-2007, 13:08
учи се в осми или девети (зависи дали караш нулева година, или не)
6 клас се учи ботаника
7 - зоология
8/9 - анатомия и т.н.
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 13:09
еми да
ей така става когато хората не учат-идват в тоз форум
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 13:10
видя ли, морковец
следващия път слушай кака си
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:11
иди се прегледай, тя може и от теб да го е фанала!
krem4et0
11-08-2007, 14:00
Кистите не се предават по полов път!
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 14:02
Кистите не се предават по полов път!
Е, и?
krem4et0
11-08-2007, 14:08
Няма как момчето да зарази момичето, както тя се изрази!
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 14:10
Няма как момчето да зарази момичето, както тя се изрази!
Да, но пък има как момичето да зарази момчето, нъл тъй.
лолз :cry:
krem4et0
11-08-2007, 14:17
Да! Кистите не са заразни. А даже склонността към образуване на кисти в организма е заложена генетично. Няма реална причина изведнъж да се образува това мехурче с течност. И все пак, за да не въртим около 1 и също-нека мацката се изследва с венозна кръв, дали кистата е ракова или не. защото кисти може да водят и до рак!
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 14:22
Да! Кистите не са заразни. А даже склонността към образуване на кисти в организма е заложена генетично. Няма реална причина изведнъж да се образува това мехурче с течност. И все пак, за да не въртим около 1 и също-нека мацката се изследва с венозна кръв, дали кистата е ракова или не. защото кисти може да водят и до рак!
да, но има венерически болести, които увеличават риска от образуване на злокачествени образувания в половата система, така че е хубаво и двамата да си направят по едно тестче :wink:
излеседванията са направени...кистата е от тези които се лекуват и не водят до сериозно проблеми.Но ми беше интересно за мен.
Благодаря! ;)
krem4et0
11-09-2007, 06:44
излеседванията са направени...кистата е от тези които се лекуват и не водят до сериозно проблеми.Но ми беше интересно за мен.
Благодаря! ;)
И какво лечение ще й изпишат. Аз съм в момента с 5-та киста и нищо не ги маха. 3 пункции са ми правили през влагалището, 1 се махна от противозачатъчните, а сега 5-тата седи и чака моето върховно решение. Знам, че може оперативно, но ми препоръчват да стане това при раждане, защото по друга причина трябва да родя с Цезарово сечение. попитай момичето с какво ще я лекуват, за да знам какво да предложа и аз на гинеколожката ми, която се вижда в чудо с мене!
Бтв. и гаджето ми се притесняваше да не й направел нещо, ама аз му казах, че и да иска пенисът му ням как да стиге яйчникът. Даже редовният полов живот помага-кистата ми последната доста понамаля от това!