View Full Version : Какво да правя?
sladki64e
11-07-2007, 16:03
Преди близо 1 месец скъсах с гаджето. Но наскоро разбрах 4е сме скасали за6тото не сам правила секс с него. 4удя се ако трагнем пак дали да му пусна? Моля ви кажете ми как да постапя. Оби4ам го безкраино много.
No_Limit
11-07-2007, 16:08
На колко години си ? Виж , казвам ти че и да му пуснеш по розово положението няма да стане , ти ще му дадеш девственоста си , а той след третото е***е ще те отреже пак . Човек който истински държи на теб няма да те зареже заради единия секс
Hell0_Kitty
11-07-2007, 16:09
На колко години си ? Виж , казвам ти че и да му пуснеш по розово положението няма да стане , ти ще му дадеш девственоста си , а той след третото е***е ще те отреже пак . Човек който истински държи на теб няма да те зареже заради единия сексТака е .... :wink:
DoomShadow
11-07-2007, 16:19
egati typiq vypros. eststveno 4e ne! ti moje i da go obi4a6 ama 6tom e skysal s tebe samo zaradi seksa...
bulgarche
11-07-2007, 16:29
Защо да тръгваш с него, при положение че утре ще те зареже, защото го държиш на сухо?
Seducti0n
11-07-2007, 16:34
Да се събереш с него,ще бъде доста голяма грешка според мен. :roll: Като цяло зависи от това,какво би искала ти и какво той би искал от вашата предполагаема възобновена връзка. :wink:
И още нещо,той поставил ли ти е като,условие да правиш секс с него,за да тръгнете отново :?:
sladki64e
11-07-2007, 16:34
На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогава когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.
Seducti0n
11-07-2007, 16:38
На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогажа когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.
Момиче,толкова ли не можеш да разбереш за какво си му на това момче. :shock: Пак ти казвам,помисли си много добре какво очакваш,ако отново се възобнови всичко.Ако те е обичал е нямало да те зареже,като е бил с теб,очаквайки само секс,който ти очевидно не си му дала те е изоставил,логично... :wink:
Eli>>>
11-07-2007, 16:39
На 14 г. сам. Сно6ти си 4атихме и ми каза 4е тогава когато тои искал му бях пуснала сега 6тяхме да сме о6те заедно, за6тото тои нямал намерение да каса с мен.
ми сама си напраи изводите.........
mumiikataa
11-07-2007, 16:42
8-[ олеле мале мила.абе дете по-хубу го забрави отколкото да те из*ка и да те заебе...по-гадно ше се чувстваш 100000000000% съм сигурна в тва...
GameMaster
11-07-2007, 16:46
toi 6te spi s1s tebe i posle pak 6te te zareje ;-)
Cool_Bitch
11-07-2007, 16:53
Zna4i te e iskal samo za sexa 6tom te e zarqzal zaradi takava tapa pri4ina qsno kakva e bila celta mu...
ivancho pe6ehodeca
11-07-2007, 16:55
А така ше ги слушаш кво ти говорят,че иначе нема накъде-Ни го ИБАВАЙ
sladki64e
11-07-2007, 16:57
obi4am go tolkova mnogo, kvo li ne praih za da go zabravq no ne moga. Priqtelite mi ve4e sa se videli v 4udo. Obi4am go pove4e ot si4ko drugo...
FnTZ&EXTk
11-07-2007, 17:02
абе момиче ти наред ли си?Как може да ходиш с такова момче,което иска да спи с теб и те е зарязал заради това :x а и според мен си още малка за да правиш секс.Когато си готова да го направиш трябеа да е с човек,който ще бъде търпелив и ако наистина те обича ще изчака колкото е нужно.Но според мен ще направиш огромна грешка ако се съберете отново.Не повтаряй моята грешка :cry: ама вече съм добре де ](*,)
Seducti0n
11-07-2007, 17:10
obi4am go tolkova mnogo, kvo li ne praih za da go zabravq no ne moga. Priqtelite mi ve4e sa se videli v 4udo. Obi4am go pove4e ot si4ko drugo...
А,той заслужава ли си го наистина.Продължавай да го обичаш и да вярваш в красиви любовни романси.Не оставяй да те заслепи,а помисли поне малко,що за човек е.Не се заинатявай,като магаре на мост,аз се осъзнай,докато още имаш време.Малка си,неопитна,наивна,влюбена и загубена,не се вслушваш,знаеш си само твоето,как да го направим още по-лесно.Ти си лесна плячка в неговите очи,не се оставяй да паднеш в капана му,той именно това очаква :!: Успех. :wink:
sladki64e
11-07-2007, 17:14
ti ne bi da si go napravila?
Seducti0n
11-07-2007, 17:35
ti ne bi da si go napravila?
Ако ме питаш за секс дали съм правила-не не съм.Какво общо имам аз,с твоят проблем.Опитвам се да те предпазя,не само,а и останалите хора,които са коментирали темата ти. :wink:
sexa ne e neshto , koeto si dlyjen/a da davash na partniora si . to e neshto , koeto pravish zashtoto go iskash i zashtoto ste doistignali tazi stepen na razvitie na vryzkata , poqvili sa se po-slilni chustva , strast i doverie po mejdu vi :smt001
shtom do sega ne ste pravili sex , znachi e nqmalo udoben moment i /ili ne si bila gotova - da ne bi sled kato e skysal s teb - PO TAZI PRICHINA , veche vsichko , koeto te e spriralo da se e promenilo ( nqma smisyl sigurno da povtarqm , che i spored men tazi vryzka bydeshte nqma - sled kaot mu pisne da te chuka , nezavisimo sled 1 ili 10q pyt .... shte skysa s teb :(
Ne moga da razbera kak ne vijdash kakvo iska toi ot teb ? Kak taka ne go osyznavash? Nima e tolkova trudno ? Tova,koeto iska toi e edno EBANE! I si gotova da bydesh tolkova gadno izpolzvana prosto za oshte nqkolko negovi pogleda ?! Spored men si mnogo kofti hlytnala.Tochno i zatova se kazva,che liubovta e slqpa(dokolkoto tova moje da se nareche liubov).
Predelno mi e qsno,che ne si dlyjna da se vslushvash v nasheto mnenie,no shtom go iskash qvno ima znachenie za teb.Prochetah mneniqta i na drugite po temata i mi se struva,che tova e edin ot naistina redkite sluchai,kogato pochti vsichki sa na edno mnenie i to e ako moga da obobshtq,che toi ne iska ot teb nishto poveche osven SEX!Spored men ne se vryshtai pri nego!!!Zabravi go(tova ne e nevyzmojno,kakto ti se struva na teb sega,tova e napylno postijimo!) i si nameri drug,koito da te obicha i da e gotov da te izchaka,kolkoto i vreme da ti e neobhodimo! Uspeh!
хаха :D и аз се бях влюбила в един УЖ, но го забрави за около3-4 месеца и аз се мислих, че няма да мога да го забравя ама успях макар, че сме в едно училище и ся въобще не ми пука за него :-P
6te te iz4yka i 6te te zareje pak puk ako ne ni vqrva6 qvno 6te se naloji da se yveri6 po -bolezneniq na4in.... dano samo si dostatu4no ymna 4e da ne ti se nalaga .....
Ако и той те обичаше и държеше на теб,нямаше да скаъса с теб эащото не си пуснала..явно обаче е очаквал само да му станеш поредна бройка,но не е станало и сте скъсали..ясна е работата,най-вероятно ако пак търгнете (което не те съветвам да става),само `ще те мине` и до там.
Golfadjiq
11-07-2007, 21:23
На колко години си ? Виж , казвам ти че и да му пуснеш по розово положението няма да стане , ти ще му дадеш девственоста си , а той след третото е***е ще те отреже пак . Човек който истински държи на теб няма да те зареже заради единия секс
Щом един път те е зарязал ,не мисли 4е ако спиш с него няма пак да го направи !!! Ако те оби4а никога няма да те зареже заради секса!
BMW_MPOWER
11-07-2007, 22:13
фани му пусни и виж докъде ще те доведе - до повече акъл в главата занапред
swords1010
11-07-2007, 22:25
Подкрепям ЦвЕтИт0 във всичко казано до тук. И аз съм на нейното мнение! Забрави го и не зпочвай всичко отново. Нека не говорим за секс, категорично не. ;-)
sLaDkA_GrEsHkA
11-08-2007, 10:46
:shock: ](*,)
krem4et0
11-08-2007, 11:23
Стига си се филмирала толкова-като станеш на 18-19 едва ли ще го помниш. Внушаваш си. И аз едно време си внушавах, че обичам някой, а разбрах какво всъщност е любовта мноооого по-късно. Не прави секс с него, намери си занимание, не мисли за него, не чати с него и ще видиш как до 1 месец, максимум до Нова година грам няма да ти пука за него. На 14 си и си мислиш сигурно, че друг никога няма да обичаш, че той е единствен и незаменим в света. е, не е така. След време ще срещнеш някой, който истински обичаш и ще разбереш за какво ти говоря. не питай старило, а патило!
alkobalko
11-09-2007, 11:32
Не прави секс с него, само за да го задържиш до себе си.