PDA

View Full Version : Правилно ли постъпих?

Martinnn
11-07-2007, 18:33
Момче съм на 18 години от София . Имам си приятелка ,с която ходим близо 7 месеца.Тя е също на 18 и е наистина много красива.Но проблемът е че тя живее в Петрич и не сме близко един до друг .В началото се виждахме много често ,тя идваше в София за по 1-2 дни ,и аз също ходих в Петрич ,но след като почнахме училище ,срещите ни оредяха .Виждаме се 1 път в седмицата ,а понякога 2 пъти в месеца .Аз много я обичам ,обаче има един проблем . Миналата седмица, приятелката на най-добрия ми приятел минавала покрай нас и уж решила да дойде да ме види . Поканих я ,седнахме пихме кафе ,след 1 час разговори тя ми се нахвърли ...Направихме го ,тя свърши сравнително бързо за около 20 минути ,но не само го направихме ,но след 2 дена повторихме . Преди 2 дена ,една моя приятелка ми се обади да отида да гледаме филм в тях ,понеже вечерта била сама ,а техните били извън града .Както и да е ...отидох ,пуснахме си да гледаме някаква романтична комедия .По едно време тя прокара ръката си по оная ми работа ,аз само я погледнах ,но нищо не и казах .След 1-2 минути тя си вкара ръката в гащите ми ,изкара го и започна да си играе с него .Понеже тя е с 2 години по-малка от мен и още не е правила секс ,не мислих че аз трябва да съм първият човек ,с който се чука ,но тя продалжи да си играе с оная ми работа .Казах и това ,което мисля ,че не трябва да го правим и аз да съм първия човек ,с който спи ,а тя ми отговори ,че нямало да правим секс ,просто искала да ми направи свирка .За девствено момиче се справи много добре . Свърших след около половин час в устата и ...тя го преглътна и ми каза ,че от одавна е чакала този момент.Незнам проблемът не е там че преспах и с гаджето на най-добрия ми приятел и с 1 моя много добра приятелка ,а че изневерих на момичето ,което обичам.Незнам според вас правилно ли постъпих?В момента много съжалявам ,обаче миналото ...минало ,няма какво да направя че животът ми да се върне 10 дни назад.Пък знаеш ли ,без това сме далече един от друг и тя може да прави същите работи като мене.
М18 ,София

Редактирано от:ЦвЕтИт0-Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица. :wink:

neutravlad
11-07-2007, 18:43
И после се събуди потен в леглото, с остра болка в задника :D
Тая изповед е за друг сайт бре :evil:
За малко да забравя - Има и летящи прасенца, нали?
И тая девствената е жена мечта бре. Хем девствена, хем курва по душа :smt007

bebok
11-07-2007, 18:45
6te go kaja kratko to4no i qsno-NE
edinstvenoto koeto ti ostava e da se postarae6 gadjeto ti i nai-dobriq ti fr da ne razberut ..... yspeh :D

hasaiko
11-07-2007, 18:50
Правилно,да :smt006 :smt006 :smt006

beyond_transience
11-07-2007, 18:55
Пълна липса на доверие към приятелката ти! Това че може, не значи че го прави!

А за твоята история не ми се коментира.

Lorelei
11-07-2007, 18:58
Az,ako sym na tvoe mqsto shte me e sram dori da spomena,che si imam priqtelka!
A otnosno dali si postypil pravilno,izvinqvai,ama shto za idiot si ?! ](*,)

Kras4eto_lp
11-07-2007, 18:59
Това ми се струва една голяма ебавка ::: :smt003

vodolei4e_m
11-07-2007, 19:00
Това ми се струва една голяма ебавка ::: :smt003
а, един човек да мисли като мен =; =D> :::
прекалено хумористично и несериозно е написано..

LipSoFAnAnGel
11-07-2007, 19:30
ем мечти, мечти :)

Made_of_Pain
11-07-2007, 19:34
Кретен.
Присади си мозък.

Mishity
11-07-2007, 19:45
Охх много кофти ситуация. :(
Първо ... НИКОГА НЕ СЕ успокоявай,когато чувстваш,че си сгрешил като казваш,че може и тя да прави същото там и ти да не разбираш!Един вид си намираш причина,поради която си го направил,нали?А НЕ бива така,тъпо е..басии :?
Второ ... наистина гледай най-добрия ти приятел и гаджето ти да не разбират,.Изводът е ... ЩЕ ЗАГУБИШ И ДВАМАТА!! :shock:
Трето ... (ама е много кофти вариант,защото не знаеш как точно ще се получи).Признай на гаджето какво си направил (а ако и тя е правила същото както ти казваш и има съвест,може и да си признае),и обича ли те истински,дори и да не ти е изневерявала ще ти прости.Или ... просто ще те заебе.НО,кажеш ли й ... не й казвай с коя си спал,за да не би да каже на приятелят ти (ако го познава де) и или и той да тезаебе (втория вариант) или и тя да се изчука с него и да ти стане още по-кофти!

Е,каквото и да решиш 100% ще ти е нужен успех!!

Xayc
11-07-2007, 19:54
Хаах тва е риторичен вапрос "правилнол и поступих " хаха ти нормален ли си бе !!! поне да я беше нае**л оная свиркаджийката ! :D :evil:

iskamTe_vednaga
11-07-2007, 20:03
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ!ако чакаш да те успокой някой тук няма да стане.Един съвет ако държиш на нея и признай какво е станало и стой дълече от нея..ако ли не премълчи и си сложи гранича ако искаш да си с това момиче...недей да се успокояваш с идеята че тя може да прави същото защото в повечето случаи жените са моногамни ако обичат някой!Ти би трябвало най добре да познаваш приятелката си ...помисли добре дали тя заслужава да правиш това зад гърба и дали я нараняваш и дали искаш да я караш да страда...след като си отг на въпросите ще знаеш дали можеш да имаш връска от разтояние

Iv4eTy
11-07-2007, 20:23
А ти кво ся хвалиш ли се ко? Просто незнам колко трябва да си нагъл за да попиташ дали е правилно да изневериш :-x Просто изобщо не е правилно, не очаквай други отговори.

iveto0
11-07-2007, 20:34
:shock: ебаси ..изневеряаш и питаш "правилно ли е? " .. къф отговор очакваш фе :D И Ако толкова много я обичаш за кфо спа с гаджето на най-добрия ти приятел и си остаил тфоя приятелка да ти прай свирки :x ебаси хората... :-x ](*,)

just_a_girl_z
11-07-2007, 21:43
i az si mislq 4e temata e 6ega. 6toto mom4etata ot li5en opit znam 4e kogato 2 mom4eta sa mai dobri priqteli, te bukvalno biha napravili vsi4ko za drugiq. 8) puk ti uj si spal s gadjeto mu. a osven tova i gotino devstveno momi4e koeto da ti pravi frenska lubov i da go 4aka ot mn vreme. sorry abe ne6to ne mi se vqrva taq rabota ama kakto i da e. i vse pak :arrow: mi dosta gre6no si postupil, ama naposleduk sum na mnenie 4e na 18 jivota trqbva da se jivee na max. ami.....6te te grize suvesta dosta vreme i zaradi dvamata(tvoqta priqteleka i nai-dobriq ti priqtel), no sam kaza 4e minaloto si e minalo i ne moje6 da go promeni6 8)

BMW_MPOWER
11-07-2007, 22:18
ко се ебаваш значи си глупак.
ко не се ебаваш значи си глупак х2

SilverAngel
11-08-2007, 07:35
Мъж..... :-&

vaniLL
11-08-2007, 07:56
tova , 4e ti izneverqva6 , ne znaz4i , 4e i tq go pravi :!: i ne , ne si postypil pravilno , gaden eba4 takyv , tova 4e ste na razstoqnie , ne zna4i , 4e pravilata na igrata sa drugi ](*,)

Martinnn
11-08-2007, 11:46
Ami zna4i pro4etoh nqkolko komentara koito si mislqt 4e tva e nqkakav bazik ili ne6to drugo ...prosto iskam da kaja 4e istoriata ne e ebavka ,i predpolagam 4e mnogo ot vas sa izpadali v podobni situacii .Mislq 4e edin 4ovek na 17-18-19 godini trqbva da jivee palnocenno . I molq tezi ,koito ne vqrvat neka da ne pi6at heityrski komentari . Ina4e blagodarq na drugite ,koito me posavetvaha kakvo da napravq ! 4ao ot men

LuF_pIsAn
11-08-2007, 12:28
Приятеля ми е на 200 километра от мен и не съм погледнала друг а и нямам желание :!: ИЗОБщО НЕ СИ ПОСТЪПИЛ ДОБРЕ АМА ХИч :x :smt021

BMW_MPOWER
11-08-2007, 23:22
Ami zna4i pro4etoh nqkolko komentara koito si mislqt 4e tva e nqkakav bazik ili ne6to drugo ...prosto iskam da kaja 4e istoriata ne e ebavka ,i predpolagam 4e mnogo ot vas sa izpadali v podobni situacii .Mislq 4e edin 4ovek na 17-18-19 godini trqbva da jivee palnocenno . I molq tezi ,koito ne vqrvat neka da ne pi6at heityrski komentari . Ina4e blagodarq na drugite ,koito me posavetvaha kakvo da napravq ! 4ao ot men

въпрос на желание и вяра. кат не си издържал малко време без клецане си ми ясен - по училищата бол с такива като тебе, дето насаждат грешни впечталения в момичетата

pish0nko
11-09-2007, 02:19
neznam ama ako sam na tvoe mqsto shte se hvurlq otnqkude s kakvi ochi shte poglednesh posle tvoq fr i gadjeto ti predal si i 2-ta negi i zaslujavash aide da izneverish na gadjeto po razbiram ama da zabiesh dadjeto na tvoi fr podla rabota tegli si korshuma brat :evil:

vaniLL
11-09-2007, 17:04

въпрос на желание и вяра. кат не си издържал малко време без клецане си ми ясен - по училищата бол с такива като тебе, дето насаждат грешни впечталения в момичетата

=D> =D> =D> =D> =D> mnogo mi haresva kak razsyjdavash :)

socialno_zlo_f
11-09-2007, 17:19
оффф оставете го ако това си4кото се е слу4ило наистина ако си4ко не просто ебафка ... пи4 4уи са ... ако си направил гре6ка си я направил който и да разбере връ6тане назад НЯМА ... :!: ако ти се струва вси4ко това ко6мар познавам хора с поголеми от твоя проблем ... мога само да ти кажа едно ... 4е макар и дале4е от теб моми4ето го знае повярваи 6те го усети о6те като се видите но вси4ко зависи от теб ... недеи да отри4а6 пред никого 4е си го направил ако той ве4е знае .... не се преструвай напразно ... какво 6тв спе4ели6-НИ6ТО,какво 6те загуби6 -ВСИ4КО .... ами успех и дано да се оправят не6тата и вси4ко да от6уми бурзо ;) успех :twisted: =;

**EcKo**
11-09-2007, 22:07
Баце...хем я обичаш хем шибаш половината квартал?!? как става.Начи или не я обичш,или си нередовен.
Виж ако си немаш гадже...удри на месо...ама иначе...Пък и на най-добрия ти приятел гаджето...Ти си болен пич!

{Sweety_f}
11-09-2007, 22:17
мм според мен това кото си направил не е правиолно,но ти сам си го каза не можеш да върнеш времето...както и да е ..след като след тзи неща няма сериозни последници мооже би трябва да забравиш всичко,но мисля че трябва да си честен с приятелката си от Петрич и да и кажеш всичко...