View Full Version : Възможна бременост?!Тест?!
FuCkIn`PrInCeSs
11-07-2007, 20:23
Та значи въпроса ми е следния с приятелят ми правим доста рядко секс но аз съм супер голяма параноичка всеки път е с предпазни мерки ,но напоследак забелязвам,че съм напълняла а и имам някви супер гадни киселини на стомаха...някои фр ми казаха че е защото почти не се храня от нерви...Та притеснява ме следното последните пати когато правихме секс с приятеля ми си позволихме в самото начало и съвсем за кратко да бъдем без предпазни средства и след това вече си имаше презерватив които си беше наред....за огромно щастие до сега цикълът ми не е закъснявал но все пак се плаша...възможно ли е да е станала някаква беля?А относно тестовете за бременност ще мога ли да знам точен резултат 10 дена след последния ми полов контакт,който се пада седмица преди дата в която би трябвало да съм неразположена?!И ако ще е точен резултата бихте ли ми казали някои марки тестове и горе долу някакви цени?
swords1010
11-07-2007, 20:29
Абе за 10 дни дори и да има бременност, никакви подобни симптоми няма да забележиш. Ако ги има, появяват се чак след 3-тия месец от бременността. Иначе ако се притесняваш, направи си тест. :wink:
HopeLesss
11-07-2007, 20:34
Хората са си го казали: "Като нямаш проблеми, измисли си!"
FelisDirus
11-07-2007, 21:13
Ти си дебил. Как е възможно да си бременна предвид това, което си написала?
Щом си параноичка, спри да правиш секс. :?
thedutchess
11-07-2007, 21:18
Имаше едно парче, приятна габба, наречено Параноя... :P
Чуй го... :D
Спокойно... Едва ли си чак такава късметлийка, че при този минимален шанс да си забременяла...
Направи си тест. Щом са минали 10 дни, ще има точен резултат.
Няма значение кога трябва да ти идва.
+1 \:D/
just_a_girl_z
11-07-2007, 21:20
Хората са си го казали: "Като нямаш проблеми, измисли си!"
+1 :| mn se 6a6ka6 za ni6to! kakto pisah i v nqkolko drugi temi: ne moje da se zabremenee tolkova lesno. samo si pomisli kolko mn mladi hora po sveta se mu4at da imat deca i se opitvat s meseci i godini, i pak ne mogat. taka 4e spokoino :arrow: e moje da si bremenna
FuCkIn`PrInCeSs
11-07-2007, 21:22
Ами преди 3 месеца пак го бяхме правили презерватива се скъса не пих хапче но цикълът ми дойде на време и редовен преди месец и нещо пих и хапче и пак всичко беше наред просто се притеснявам да не е станала някоя беля и сега си мисля да си направя тест или да ида на лекар или и аз не знам....даите някакви мнения защото аз много се плаша и се притеснявам...
thedutchess
11-07-2007, 21:26
Направи си тест по-добре, ако евентуално е положителен тогава иди на лекар според мен. И не се шашкай толкова! Успех! :)
FuCkIn`PrInCeSs
11-07-2007, 21:29
еми в петък стват 10 дена от последния пат тогава ще направя теста пък до тогава мога само да се надявам и да се моля да не е полойителен...
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 10:43
Само едно ще ти кажа-ти си луда!
krem4et0
11-08-2007, 11:36
Изчакай 14 дни от последния ти акт и си направи. А относно това дали си бременна отпреди това-няма начин. не при всеки полов контакт със свършване в момичето се получава бебе. да не говорим, ако той не е еякулирал във влагалището ти!
Аз съ6то бях пуснала подобна тема така 4е не се притеснявай 4ак толкова
Ami vzemi si test i si go napravi za da ti e mirna glavata ... i ne se pla6i tolkova badi po otpusnata ... tova vnushenieto e golqma rabota da znaesh..zatova ako si sig v nego nqma mqsto za pritesneniq :)
alkobalko
11-09-2007, 11:36
Нищо ти няма. Това е просто параноя.