View Full Version : Провал !!!!
Искам само да споделя че аз и моя приятел сме най големия провал по тия земи ще попитате защо!?!Той навърши 18 а аз 17 почти завършихме свършва свободата а ние сме все още девствени което в днешния свят на безразборен секс е недопостимо неам думи срамота замина ни свободата а ние нея оползотворихме не правете нашата грешка!!!! :(
BMW_MPOWER
11-07-2007, 21:54
чей чей, накъде сте се разбързали утре да не би света да свършва? тивайте някъде и се омаайте хубаво та да ви е мирна главата...ейй бах младежите хаха
samo nerazbrah oplakvete li se ili se hvalite :D pone za men devstvenostta e povod za gordost tui 4e predpolagam se hvalite tui 4e moga da kaja BRAVO :)
golqmata rabota , 4e ste ste devstveni , ima o6te mnogo hora kato vas , ne se pritesnqvaite :P
eee ako vi e problem, lesno moje da se opravi, stiga i 2mata da go iskate
slun4evo
11-08-2007, 08:18
Ааа да не би да умирате бе.Има време, живота ви тепърва започва, спокойно.Ще имате време за секс колкото си поискате.Още повеече, че вече сте достатъчно големи за такъв контакт, няма да се криете, няма да се страхувате.Ти го каза, като чели край срам и ужас.Сега на тази възраст може да си позволите много повече от колкото на 15 тай че смао можете да се радвате, а не да се мусите.А пък ако толкова ви е срам от това направете го.Само дето ми изниква въпроса;От кога да си девствен на 17 е срам? #-o
krem4et0
11-08-2007, 12:04
Искам само да споделя че аз и моя приятел сме най големия провал по тия земи ще попитате защо!?!Той навърши 18 а аз 17 почти завършихме свършва свободата а ние сме все още девствени което в днешния свят на безразборен секс е недопостимо неам думи срамота замина ни свободата а ние нея оползотворихме не правете нашата грешка!!!! :(
Трябваше да ми го кажеш преди 4-5 години, когато бях на вашата възраст. Аз и моя мъж спахме заедно(което беше и на двамата за първи път) на 20. Да ти кажа не са ни опадали зъбите, не сме слабоумни и всичко ни е наред здравословно.................
Dark_Angel_F
11-08-2007, 12:13
Мога да ти кажа само едно ТОВА НЕ Е ПРОВАЛ , а дори е повод да се гордееш че сте девствени .... В днешно време сичко живо ( в или извън полова зрялост ) се праска като побъркано .... Така че не си правя има време все апк не свършва светът...
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:28
я, трай! аз съм на 12, а още не са ми пораснали циците! аз съм по-голям провал!
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 13:30
не е вярно на почти тринайсе си
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:31
и кво пак не ми е дошло!
SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 13:33
и кво пак не ми е дошло!
е ама си правила секс наил
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 13:33
аз па съм на 9 а тряя си премятам циците през рамо!!!аз съм най-голямия провал!!
az se 4ydq samo kak mojah da si zagybq devstvenostta 4ak na 16 ei gi 12 god i ploski kato duski se hvalqt i gordeqt s broikata si puk az sum ebati zadrustenata 16 god kaki4ka ...............
NiksaN4e
11-08-2007, 20:04
хаха пич отначало викам, че като си имаш приятел ко чакаш. ама после се зачетох и по надоло. :D а относно написаното - споко и твоето време ще дойде =;
Made_of_Pain
11-08-2007, 20:06
Хванете се двамата.
slun4ice_90
11-21-2007, 10:35
Мога да ти кажа само едно ТОВА НЕ Е ПРОВАЛ , а дори е повод да се гордееш че сте девствени .... В днешно време сичко живо ( в или извън полова зрялост ) се праска като побъркано .... Така че не си правя има време все апк не свършва светът...Taka e kво толкова срамно има да си девствена?! :!: Ти кво мислиш,че тва те прави задръстена,само защото още не си правила секс? Ами я виж "печените" хлапета на 12,13 започват да го правят,те всъшност незнаят кво правят,но са чули от някъде че е голям кеф,а са само на 12,13 8-) Ами щом така мислите предлагам всички да започнат да правят секс на 8 :razz: Баси хората има :shock:
samonervi
11-21-2007, 10:38
И кое му е лошото само не мога да разбера? :-o