View Full Version : Отново проблеми..
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 10:56
Извинявайте,че отново ще ви товаря с моите проблеми,но... :( сякаш няма към кой друг да се обърна.Освен,че се държи гадно приятеля ми и изобщо спря да ми обръща внимание.Докато съм на училише нито ми пише смс,нито ми цъква,а работата му е такава,че постоянно седи на компютър.Като се засечем в чата въобще не говорим..просто незнам какво става :( Мислите ли,че това са признаци за охладняване на чувствата му и че иска да се оттърве от мен вече? (Той сега има бая проблеми,но мисля,че това не го оправдава напълно :( )
chocoleptic
11-08-2007, 11:01
Или има проглеми,или си му омръзнала ..Може би ти го държиш твърде натясно ..дай му почивка ако те обича ще те потърси .. :wink:
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 11:06
Опитах миналата седмица.Но той ми се развика,че не искал никаква почивка защото явно малко се постресна като видя,че и аз мога да го пренебрегвам.
Спокойно бе, всеки минава през такъв период. Когато един човек има много проблеми на главата, не му е до романтика и "цъкания". Гледам от подписа ти, че ходите отдавна, не рискувай да се карате за глупости. Просто човек не винаги е на кеф, явно сега минава през такъв период, но не вярвам да е нещо сериозно. Спокойно :-)
prettyIdeath
11-08-2007, 11:23
А вие изобщо кога се виждате?
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 11:33
Виждаме се веднъж на 2 седмици средно.Ами той постоянно е в такива периди баси :cry: :cry: :cry: Миналата година търпях същите неща,тази пак...кое ми дава ганация,че ме обича още и,че не ми изневерява.
:cry:
prettyIdeath
11-08-2007, 11:35
Аз ако съм на твое място..оставям го! Трябва да имам наистина силни чуства към него за да го търпя тва.Колкото и проблеми да е имал приятела ми ..винаги е намирал време за мен.. Би трябвало при всички да е така! За една връзка са нужни двама!
Виждаме се веднъж на 2 седмици средно.Ами той постоянно е в такива периди баси :cry: :cry: :cry: Миналата година търпях същите неща,тази пак...кое ми дава ганация,че ме обича още и,че не ми изневерява.
:cry:Хората са различни.
Ако има момчета, които обичат сантименталностите и да си презваняват по 10 пъти на час, то други не са такива, но все пак ОБИЧАТ приятелките си. Не си прави прибързани изводи.
А по въпроса дали ти изневерява-не можеш да знаеш. Според мен не трябва да си толкова крайна, сама казваш, че има проблеми, може това да го притеснява.
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 11:40
Какво да направя като прекалено много го обичам и не си представям това да го оставя макар че страшно много искам да имам смелост. :cry: 2 пъти сме се разделяли до сега...и двата той се върна при мен...незнам..може би щеше да е по-добре ако не се бяхме събирали пак :cry:
Ne go tarsi.Ostavi go toi da te tarsi,kogato se seti za teb,kogato ima vreme,nujda ot teb.
Dark_Angel_F
11-08-2007, 11:56
Ами според мен има няколко варианта
1 . Чувства се гузен за нещо и не смее да те погледне в очите или нещо друго ...
2 . Държиш го много на тясно и иска свобода
3 . Вече си му омръзнала и иска да те отблъсне , но явно и той не знае как ...
Това са вариантите според мен и се надявам да съм поогнала макар и малко.
И УСПЕХ !
Извинявайте,че отново ще ви товаря с моите проблеми,но... :( сякаш няма към кой друг да се обърна.Освен,че се държи гадно приятеля ми и изобщо спря да ми обръща внимание.Докато съм на училише нито ми пише смс,нито ми цъква,а работата му е такава,че постоянно седи на компютър.Като се засечем в чата въобще не говорим..просто незнам какво става :( Мислите ли,че това са признаци за охладняване на чувствата му и че иска да се оттърве от мен вече? (Той сега има бая проблеми,но мисля,че това не го оправдава напълно :( )
I az do predi malko misleh da pi6a podobna tema ama vidqh 4e ti si q napisala to i az tfa se pitam :-s :(
I az do predi malko misleh da pi6a podobna tema ama vidqh 4e ti si q napisala to i az tfa se pitam :-s :(
LuF_pIsAn
11-08-2007, 15:23
остави го за 2/3 дена даже и повече ако не те потърси мисля че се сещаш какво е :?
LitTlE_BeBsIiI
11-08-2007, 15:32
Знаете ли..сега се замислих..и може би аз искам прекалено много от него.Защото вдеки когато има много проблеми,купил си е кола която му създава супер много проблеми в буквалния смисъл,мисли за работа...е нормално да пренебрегне малко любимия.В крайна сметка нали аз трябва да съм подкрепата му,да го разбера и да съм до него?Може би изисквам много от него точно в този труден период от живота му,пък и не може цялото внимание да е само върху мен..Не мислите ли така? 8) Обичкам ви и ви благодаря за всичко!
Не си прави прибързани заключения е моя съвет, а изчакай малко.Ако видиш, че това е системно отношение, а както стана ясно - на теб не ти харесва, просто му го казваш и търсите изход.
Знаете ли..сега се замислих..и може би аз искам прекалено много от него.Защото вдеки когато има много проблеми,купил си е кола която му създава супер много проблеми в буквалния смисъл,мисли за работа...е нормално да пренебрегне малко любимия.В крайна сметка нали аз трябва да съм подкрепата му,да го разбера и да съм до него?Може би изисквам много от него точно в този труден период от живота му,пък и не може цялото внимание да е само върху мен..Не мислите ли така? 8) Обичкам ви и ви благодаря за всичко!
Виждам, че след 10 дни правите 2 години :(
Дано отношението му се промени дотогава и започне да те оценява. Късмет!
Octofunk
11-09-2007, 14:00
Копирам мнението си от предишната ти тема, то си е пак актуално.
Бях сигурен, като прочетох заглавието "Приятелят ми се държи отвратително с мен", че после ще видя "Много го обичам"! И познах! Laughing Слаб характер си, какво повече да ти кажа. Няма и да го зарежеш в скоро време, дори и да продължи. Ще си плачеш и така ще си мине всичко, докато на него му писне. И после наново, като се върне при теб (а ти ще го приемеш), ако не си намери нова пу*ка и така. Rolling Eyes
LitTlE_BeBsIiI
11-09-2007, 15:49
Копирам мнението си от предишната ти тема, то си е пак актуално.
Бях сигурен, като прочетох заглавието "Приятелят ми се държи отвратително с мен", че после ще видя "Много го обичам"! И познах! Laughing Слаб характер си, какво повече да ти кажа. Няма и да го зарежеш в скоро време, дори и да продължи. Ще си плачеш и така ще си мине всичко, докато на него му писне. И после наново, като се върне при теб (а ти ще го приемеш), ако не си намери нова пу*ка и така. Rolling Eyes
Прав си! :cry: А да ти кажа ли нещо...2 пъти сме късали,той се връща при мен и аз го приемам пак... :(
LitTlE_BeBsIiI
11-09-2007, 15:51
Виждам, че след 10 дни правите 2 години :(
Дано отношението му се промени дотогава и започне да те оценява. Късмет!
Мерси много,дано се промени.Днес пак...направи нещо което ми говори,че не иска да си пише с мен в чата,но може просто така да се е случило...незнам :(
sasha_90
11-09-2007, 15:53
Дай му малко време и виж как ще се развият нещата.
Nicole_Richie
11-09-2007, 16:57
Kvo ti puka.Pokaji harakter!Nqma da mu se davash...Shtom toi se darji taka- mi draj se i ti! I vapreki vsichko ne e edinstveniq!!! ae Good Luck!
lyly_lili
11-09-2007, 17:09
Kvo ti puka.Pokaji harakter!Nqma da mu se davash...Shtom toi se darji taka- mi draj se i ti! I vapreki vsichko ne e edinstveniq!!! ae Good Luck!
\:D/ sa i toi trqbva da se poizmu4i nqma samo ti qq :) #-o
FreeSpirit
11-10-2007, 15:14
Тея неща не се разбират с питане и молене за помощ от 3 лице,според мен сами трябва да поговорите и да се изясните :wink: