PDA

View Full Version : Голям проблем....

Frozo
11-08-2007, 11:00
Прблема е такъв ,че на гаджето ми й закъснява вече 6 дена..Проблема е в това че сме правили и секс без презерватив..Тя си е взела тест за бременост но е отрицателен демек показва че не е бременна.. Майка й знае сичко даже и като си е правила теста са били заедно и утре ще ходи на лекар.много ме е страх да не е бременна.... :( Кажете нещо по въпроса да се пооспокоя защото ми е мн притеснено дано теста да е верен...и има ли някаква ероятност да е станал гафа след като теста показва че всичко е наред? :( :(

~CaLiCo~ *PepS* :P
11-08-2007, 11:04
apf....testowete dwat adekwatni otgowori minimum na 7-q den. a i za6to podqwolite ne si go dyrji6 w ga6tite kato nqma6 guma? :-x

sherry
11-08-2007, 11:06
Може да й закъснява заради студеното време, да не са й добре яйчниците :( Една приятелка има подобен проблем, но спокойно. Лекарят утре ще й обясни и евентуално ще й предпише лекарства, от които да й дойде. Не вярвам да е бременна. За друг път да знаете-използвайте презервативи, че да не се притеснявате после.

Frozo
11-08-2007, 11:07
демек показанието на теста може да не е вярно.. ?

Frozo
11-08-2007, 11:08
sherry мерси дано да е нещо такова. :(

krem4et0
11-08-2007, 11:09
Да, може. Вероятността зависи от това колко време след акта го е направила, концентрацията на хормона в урината или от самото качество на теста.

MiMcHeToOo
11-08-2007, 11:27
абе глупости след 7мия ден.. има тестове който още след първия ден закъснения отчитат! Например Sure Chek и съм сигурна в тва щото съм чела на опаковката.. Кви глупости говорите?! Може да е станало нещо, но е малко вероятно.. Успокой се :wink:

Frozo
11-08-2007, 11:27
така значи...много лошо в такъв случаи..лелеле дано няма нищо..

krem4et0
11-08-2007, 11:29
абе глупости след 7мия ден.. има тестове който още след първия ден закъснения отчитат! Например Sure Chek и съм сигурна в тва щото съм чела на опаковката.. Кви глупости говорите?! Може да е станало нещо, но е малко вероятно.. Успокой се :wink:
Става дума не за 7-ми ден закъснение, а за 7-ми ден след акта. Това на практика при младите момичета е крайно недостатъчно. Тест се прави на 1-ви ден от закъснението, а при нередовен цикъл-14 дни след рисковия акт и се ПОВТАРЯ 48 часа по-късно!

FelisDirus
11-08-2007, 11:29
Непорочното зачатие... ей, лигльо, я се стегни. Известно ли ти е, че женския цикъл не идва като по часовник?! :?
Особено, ако тя е малка, няма как винаги да е редовен, защото не се е регулирал. Закъснява заради време, стрес, хормони, болести (и една настинка е достатъчна), антибиотици. Бахти, ти си тъп!
Как може да не ги знаеш тези неща, при положение, че водиш полов живот?! Длъжен си! :-x
И кво още искаш щом тестът е отрицателен?

Аз тест правя, ако ми закъснее повече от седмица и половина - две, което се е случвало веднъж, откакто правя секс, и тогава имах здравословни проблеми.

Щом сте такива параноици, спирайте секса и всичко ще е 6.

krem4et0
11-08-2007, 11:33
те са правили секс без презерватив!

FelisDirus
11-08-2007, 12:04

Опа.. грешка. Е, сега е редно да ги навикам що са правили секс Без презерватив.

Добре, бе, кремче, кажи ми, не са ли идиоти? Не ти говоря само за този. Не се пазят, а после мрънкат и реват за глупости... Ние тук какво сме им виновни? Убий ме, ама не го разбирам това.

foxy-to
11-08-2007, 12:04
trqbva da vavedat v u4ili6te uroci za poloviq jivot o6te v 5-ti klas!!! taka 6te se namalqt momi4etata koito rajdat ili abortirat predi 18.

krem4et0
11-08-2007, 12:10

Опа.. грешка. Е, сега е редно да ги навикам що са правили секс Без презерватив.

Добре, бе, кремче, кажи ми, не са ли идиоти? Не ти говоря само за този. Не се пазят, а после мрънкат и реват за глупости... Ние тук какво сме им виновни? Убий ме, ама не го разбирам това.
Точно тази квалификация не бива да използвам, но съм съгласна. Може ли да не се пазиш никак. Аз или съм на хапчета, или с презерватив и не си позволвам волности като секс без презерватив, а съм на 22. А те на по 16-17 и си мислят, че на тях не може да им се случи. човек като е млад си мисли, чее неуязвим и безсмъртен, ама, деца, това не е така. И сексът не е шега работа.
foxy-to, не съм съгласна с часове по сексуално възпитание. Преди време имаше 1 много хубава тема за това и там се аргументирах защо. но ще го кажа с 1 изречение-това е работа на родителите, част от възпитанието, което трябва да дадат на поколението си. А и днешните деца нямат уважение към училището, учителите и образованието като цяло. Подобен предмет би бил в тях надсмешка, несериозно отношение и би лишил гореспоменатите от част от внече и без това нищожния им авторитет!

FelisDirus
11-08-2007, 12:35
Те дори не си правят труда да прочетат "важните теми", които ще отговорят на въпросите им.
Как да не се дразня?! Пък и такива малоумни теми съм чела, че ми иде да взема един пистолет и да ги гърмя наред. :-x

MakeMeLaugh
11-08-2007, 12:44
А ве големи разбирачи и отворковци/ки станахте пуу....
Някой като пише супер най-тъпата тема го приемате мило и драго, ама някой като има проблем веднага му скачате, ама ти що така, много си тъп и т.н. ще кажете, че вие сте всевишни :x
По принцип и аз съм против лапетаа, ранния секс, и правенето на секс без никаква култура - но тоя случай поне е не е от ония лигави лапета, дето не знаят какво е полов орган още...

Нали затова е тоя форум бе мамка му... да си помагаме. Стига сте доспичали положението, щото нали знаете, всичко се връъщаааа....

На който не му харесва дадена тема или начин на мислене - ми да не пише... както аз правя, ковто ми харесва шиша, което не ... да са спасяват, и без това няма да мога да помогна..

Относно темата - постовете, които не те ругаха ти отговориха правилно + мнението на 'кремчето' за тестовете за бременност.
Добре сте направили, че поне майка й знае.. ама другия път внимавайте, щото вече всичко ще е различно след като родителите й знаят за това, че се съмнявате за фал поради невнимание...

SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 12:48
Само се ебат без да мислат кво мое да стане , ебати келешите мраза ви и ви презирам

и ние теб

FelisDirus
11-08-2007, 12:56
Интересно как ние, "отворковците и разбирачите", не сме пуснали нито веднъж подобна тема, а тези иначе тъй умни дечица все гафове правят.

Еми, как няма да правят, като са неграмотни, бе?! Кво ги защитаваш. Ква файда, че знае какво е "полов орган", щом не се пази? Кажи ми защо прави секс, като не е наясно?
Аз тия неща още на 11-12 ги знаех. И им ги обяснявам като на малоумни, простичко, ясно и те задават все същите дебилни въпроси. Как да не се нервя?
Пък и да не говорим, че повечето го пише в учебниците по биология за 8 клас. Поне уроците си да учиха...

MakeMeLaugh
11-08-2007, 13:15
Някои неща изобще не са ти станали ясно в мнението ми и какът точно ми е стила на мислене.. както и да е
Ненавиждам и мразя келешите и разнните им простотии.. примерно вчера гледам 3 момиченца в абсолют в 7 клас и трите пушат яко цигари (даже не пушеха както трябва) е как да не им ритнеш по 2 шамара..
Говорих за този случай, че е малко що-годе по-различен... пне родителите знаят.. това си е напредък ;д

За някои неща си права, ама някои не можеш да си ги обясниш. Като се ядосваш толкова що са хабиш или ти харесва да си начетена кака,както си пролича в последните ти редове ;д;д;д
И как да си прочетата уроците в 8 клас, след като от 6-ти започват.. ;)

Айде, драскайте си без мен :)

FelisDirus
11-08-2007, 13:59
Начетена кака ли? пфхахаха
Това, че са 6 клас да не би да ги оправдава?!

Не съм тук, за да търся одобрението и уважението на сульо и пульо. И ако толкова ме грееше за мнението им, нямаше да бъда толкова устата.

Пиша, за да им налея акъл. Защото момиче от випуска ми преди 2 години (10 клас е била) забременя, роди и го заряза в дом за деца. А друга още в 9ти беше с 2 аборта. Защо? Защото са неосведомени и не се интересуват.

И какво значение има, че се притесняваш и че правиш тестове, ако вече си сгафил? О, извинявай, те дори не знаят дали са сгафили, защото едните си мислят, че от свирка се забременява, а другите си въобразяват, че няма проблем да свършват вътре.. нали има ескапел?

Виж, наистина няма смисъл от толкова флуудене. Нещата ще стават все по-зле.