View Full Version : Как издържате дълго време без половинката си ?!
Dark_Angel_F
11-08-2007, 12:04
Оказа се че аз и гаджето ми сме в различни училища и в различни смени и много рядко се виждаме и той много ми липва :( и по цял ден мечтая как ще си нагушкам и разцелувам и повече да не го пусна , но няма как ... Та въпроса ми е как оцелявате ( така дакажа ) дълго време без половинките си ?
Ne misli za tova.Za vsi4ko si ima vreme i mqsto...
GregoryHouse
11-08-2007, 12:14
В твоя случей е 1 ден без него...вечерта може да излизате...това не е дълго...п0редстави си да сте разделени за месец...е това е дълго...решението виждайте се вечер...предполагам си се сетила ама аз да си кажа.. :smt003
Dark_Angel_F
11-08-2007, 12:16
Ами сещала съм се , но понякога не ми остава време пък и 3 пъти седмично имам тренировки до 9 и няма как ... А когато не съм на тренировка се виждаме , но рядко мога , защото имам много за учене...
xXxScreamxXx
11-08-2007, 12:30
Ohh i az s1m v s16toto polojenie ot vtornik do sega sme se vidqli dva p1ti-ediniq p1t za 5 a dr za 10 min :smt085 :smt087 :smt089 :smt089 :smt089
PerfectByNature
11-08-2007, 12:52
приятеля ми у4и във друг град който се намира на около 250-300км от града в който и двамата живеем.виждаме се рядко да не кажа изобщо...последно се видяхме във понеделник за 2 часа и той замина и сега ще се видим по вероятно след 2 седмици .. ето това е раздяла а за съвети как да го приживеете..не ме питайте постояно мисля за него и с всеки изминал ден все повече и повече ми липсва но знам че каквото и да правя нищо неможе да се промени просто знам че го обичам и че искам да съм с него тогава това продължително разделяне изглежда по лесно за преодоляване а и се свиква ние вече втора година сме така :(
pepelq6kaaa
11-08-2007, 12:58
ooo na men vinagi mi lipsva iskam se da ee s men ama ne moje da stane parvo za6toto ne u4im v edno daskalo posle 4e toi ne jiveee v moq grad e blizo e samo na 20km no kato se zataja za nego i mu pi6a v skaip ili gledam negovi snumki ili si spomnqm nqkoi ne6ta :smt008 :smt007 :smt007 =P~ :smt008 :smt008
MakeMeLaugh
11-08-2007, 13:01
Направете си безплатни минути и си приказайте честичко.
Същое мн полезно и да си пращате по 1-2 смс-а на ден с нещо забавно, намеци и т.н. (чрез интернет става докато единия си е в тях) А бе забавлявайте се и няма да усещате така времето. :::
В момента съм изправена пред същия проблем, но по друга причина, не заради училище..пфф просто едвам издържам без него...не съм си представяла, че ще е толкоз гадно.. :-#
maybelline
11-08-2007, 13:55
Не е много лесно, но ще се справите, не се тревожи. Можете да се виждате всяка вечер, през почивните дни, през ваканциите...
Аз съм първа смяна на училище и обикновено приключвам в 2 следобед. Приятелят ми е четвърти курс в университета (учи физика и предметите му са безкрайно много). Лекциите му започват и всършват по най-различно време (случва се и да не ходи на някои от тях) и в крайна сметка, ако не пропуска лекции, стои там до 6-8 вечерта. След това той трябва да учи, а и да си почине и да живее все пак (книги, телевизия, приятели, семейство...), а и тренираме айкидо и най-често само на тренировки (от 19:00 до 21:00) можем да се виждаме, като разбира се няма как да разговаряме или да се гушкаме през това време. И тъй като тренираме в различни зали, виждаме се само когато аз ходя в неговата (тъй като той е помощник-инструктор и няма как да напуска залата). В събота (или неделя) той трябва да ходи на разни срещи (приятели, колеги, бъдещи колеги и т.н.) и в крайна сметка ние се виждаме 1-2 пъти през работната седмица (максимум за половин час ако сме насаме) и за половин ден събота или неделя. Това е само през учебната година, разбира се.
Как се справяме ли? И двамата се обичаме силно и знаем, че независимо къде (и с кого) е половинката ни, ние сме си заедно, обичаме се и няма никакво значение че в този период (учебната година) нямаме възможност да се виждаме толкова често колкото ни се иска. А освен това, той ми звъни всеки ден поне 1-2 пъти, аз също му звъня и му пращам sms-и (дори се прехвърлих на такава тарифа, че да му звъня -и да му пиша- безплатно). Така че - не е толкова трудно - можете да се справите - всичко зависи от вас.
LuF_pIsAn
11-08-2007, 14:26
Ухх ми и аз съм така ... приятеля ми учи в софия пък аз съм си в пловдив и се виждаме през 2 седмици за по 2/3 дена винаги го чакам с нетърпение да го нацелувам :cry:
Леле.. не знам ама аз не мога дори ден без да го видя :oops: Разсейвай се и мисли само за това, че когато го видиш ще си го разцелуваш и ще сте заедно :P успехчета
bulgarche
11-08-2007, 15:11
Да не го виждаш през деня не е като да е на 400 км от теб, нали? Ти ли се оплакваш за виждането... Пък то ако ще се виждате всеки ден... :shock:
Like the wind`
11-08-2007, 15:36
Ами и при нас ситуацията с виждането не е много лесна.Аз съм на училище до 2,той е на работа до към 7-8 вечерта,но се опитваме и най-често успяваме да се виждаме всяка вечер.Отделно понеделник,вторник и сряда съм на уроци и скоро ще ходя и на още едни,но каквото и да правя,колкото и да съм уморена винаги искам да го видя.Естествено,ако единият иска да се наспи или да излезе някъде няма проблем,но най-често тичаме един към друг. =P~
CrazyWitch
11-08-2007, 15:49
Траело се е. Не е болка за умиране.
CrazyWitch
11-08-2007, 15:52
Траело се. Не е болка за умиране. 8)
Ех най - накрая се появи тази готина темичка а по нея ами честно да ви кажа аз и моята приятелка сме от един град обаче различни смени и това пречи да се видим, защото тя е първа аз втора и имам по 7 часа и няма как да се видим освен през събота и неделя.Много си ми липсва и да ви кажа едвам издържам даже понякога се караме заради това че не се виждаме просто незнам за ваз но аз ако не я видя полудявам става ми зле страдам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Така е най-хубаво после - повече си липсвате и като се видите е по-яко. :) Иначе, като няма как да се виждате - през уикенда.
Ммм трудно издържам наистина,и ние не се виждаме много често,но за щастие пък сме една смяна.. Но пък за нещастие тя е 2ра :cry: ..Та гледам да се разсейвам да не мисля мн,мн.. Ама все пак тежко си е,особено като остана сама,без компания все за него се сещам,или вечер като си легна.. Не мога да заспя доста време... ЛИПСВА МИ МНОГО! :cry:
ZAROSLAVA_babYyYY
11-08-2007, 17:47
амиииии.... много трудно :( старая се да не мисля, че не е до мен или се занимавам постоянно с нещо или си званим през 5 минути :D
lLady_MooN_RaiN
11-08-2007, 18:51
В момента, когато не е ваканция, нито празник, или нещо подобно, се виждам с приятеля ми само през уикендите. Как издържам ли? Трудно. Но това е моят избор. Никой не ми е обещавал, че ще е лесно. Лесният начин е да му кажа-"Сори, не ми стигат толкова редки срещи, аз съм момиче и имам своите нужди." След което да го зарежа. Но аз избрах предизвикателството. Изпитанието. Избрах да чакам и го правя вече година и няколко месеца, остава малко, тъй като и на мен ми предстои да бъда студентка, надявам се и тогава ще живеем заедно. Понякога много боли. Понякога имам нужда от него. Но поставихме любовта си на изпитание и тя издържа. И ще издържи докрай.
P.S В по-прагматичния смисъл, имаме си Вивател Симпатия и си говорим по2-3 часа на ден. Така поддържаме отношенията си и споделяме очакването за края на седмицата.
sexy_dizzy
11-09-2007, 13:28
Моят приятел замина в Манчестър за известно време.В началото ми беше адски тъжно, но вече свикнах.Много ми липсваше в началото и сега ми липсва, но някак си се чувствам по-свободна.Той много ме ограничаваше-не можех да се виждам с момчета, които ми бяха приятели и то много добри и сега мога да се забавлявам истински..няма думи от типа на "Какво го гледаш този",-при условие, че не гледам никого "Ето го гвоя любимец"(щом някой според него е симпатичен-трябва задължително и за мен да е така).Сега ми е много леко, до такава степен съм свикнала без него, че дори и вече не зная дали така всъщност е по-добре!Но при вас най-вероятно нещата стоят по-различен начин.Ще ти кажа само-свиква се!А и така от една страна е по-добре.Защото, колкото по-често започнете да се виждате..толкова по-често започват караниците, казвам го от личен опит, а сега поддържате тръпката жива!И дълго ще я пддържате, повярвай ми, стига любовта да е истинска!
rashito0o
11-09-2007, 17:45
немоа да издаржа дълго без него и нии сме в различни училища даже в др град е той и сме в различни смени ама вечер след даскало до към 8ч излизаме за по кафенце
Bubeto_f
11-09-2007, 19:31
В момента, когато не е ваканция, нито празник, или нещо подобно, се виждам с приятеля ми само през уикендите. Как издържам ли? Трудно. Но това е моят избор. Никой не ми е обещавал, че ще е лесно. Лесният начин е да му кажа-"Сори, не ми стигат толкова редки срещи, аз съм момиче и имам своите нужди." След което да го зарежа. Но аз избрах предизвикателството. Изпитанието. Избрах да чакам и го правя вече година и няколко месеца, остава малко, тъй като и на мен ми предстои да бъда студентка, надявам се и тогава ще живеем заедно. Понякога много боли. Понякога имам нужда от него. Но поставихме любовта си на изпитание и тя издържа. И ще издържи докрай.
P.S В по-прагматичния смисъл, имаме си Вивател Симпатия и си говорим по2-3 часа на ден. Така поддържаме отношенията си и споделяме очакването за края на седмицата.
евала за любовта м/у вас! =D> на всеки пожелавам такива силни взаимни чувства
Ohh i az s1m v s16toto polojenie ot vtornik do sega sme se vidqli dva p1ti-ediniq p1t za 5 a dr za 10 min :smt085 :smt087 :smt089 :smt089 :smt089
да им аз така е сега за малко я видях моята приятелка за 10 мин защоото бях на уроци а и навънка е студено и беше с брат си който немога да понасам абе страшна работа няма що :evil: :evil: :evil: