PDA

View Full Version : За цикъла след сефтето

DeePurple
11-08-2007, 13:20
Ам, малко ми е неудобно, ама да попитам все пак ... Преди 2 месеца направихме сефтето с мъжо, нормално мина, без много болка, без кръв...Но оттогава насам всеки път като ми идва, ме боли страшно много, гади ми се, направо е кошмар! Преди нямаше нищо такова и се чудя дали е от това, че съм правила секс, макар че не виждам каква връзка може да има ...

За статистиката - не съм бременна, на 16 съм.

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:22
забравил е нещо там :-D

РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 13:24
не мисля че е заради сефето
ма питай врачката
тя ще ти кае

LuF_pIsAn
11-08-2007, 13:26
забравил е нещо там :-D :razz: И аз невиждам причината да е в тфа ... няма лошо и да посетиш генеколога :-)

SeXy_KoTe_F
11-08-2007, 13:32
ма питай врачката
тя ще ти кае

не е заради това

ще отидеш на гинеколог

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:34
ма питай врачката
тя ще ти кае

не е заради това

ще отидеш на гинеколог

аз ви казвам! забравил е нещо там! порови се и може и д арешиш проблема сама #-o =D>

krem4et0
11-08-2007, 13:38
Защо си мислиш, че не може да има връзка. Напротив, има си връзка. Най-напред се увери, че не е някяакво заболяване. Съмнявам се, но знае ли човек. След първия път цикълът се нормализира при много момичета, а редовният сексуален живот, води до по-точен цикъл. Ако си напълняла-също може да е станал по-обилен. Пила ли си аналгитици в последно време? Те също влияят!

РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 13:39
мани тоя мое си е скрил нещо там

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 13:40
мани тоя мое си е скрил нещо там

и аз тва викам, ама никой не ми обръща внимание

DeePurple
11-08-2007, 13:46
Защо си мислиш, че не може да има връзка. Напротив, има си връзка. Най-напред се увери, че не е някяакво заболяване. Съмнявам се, но знае ли човек. След първия път цикълът се нормализира при много момичета, а редовният сексуален живот, води до по-точен цикъл. Ако си напълняла-също може да е станал по-обилен. Пила ли си аналгитици в последно време? Те също влияят!

Благодаря за отговора, Кремче. :) И на другите, които отговориха, като изключвам 12годишните, които смятат, че са забавни. :)
Сигурно ще ида на гинеколог тия дни, но ми се искаше да разбера дали и някой друг е имал подобен проблем и да знам дали да се притеснявам толкова много.

krem4et0
11-08-2007, 13:58
не съм имала проблеми. малко ми подрани. А после минах на противозачатъчни и така до преди 1 седмица....но за организма това си е малко или много стрес. нещо ново става, нещо влиза в тебе и организмът ти не знае как да отреагира. Може би по-обилното течение е реакция, че трябва нещо, което не му е мястото там да се изхвърли. Естествено зимата, студа, по-малкото движние си казват думата. Женският цикъл е адски чувствителен и в повечето случаи е просто,защото организмът търси оптималната реакция. И все пак има ли нещо, което те притеснява- трябва да посетиш лекар. ние тук не сме такива, а наглед бездобидното кръвотечене, може да е породено от нещо по-сериозно!