Влез

View Full Version : Подкрепете новия раздел

Uptown_soldier
11-08-2007, 14:00
Скъпи потребители, подкрепете новия раздел "Философия и Религия".
Това ще бъде мястото, където ще можете да търсите и получавате съвети за вас и вашата същност. В новия раздел ще говорим много за психология. Ще се науите да общувате така, че да бъдете победители във всяка ситуация. Ще разберета как да се предпазите от сектите, много информация за различните религии и още много неща.
Гласувайки за новия раздел, гласувате за свободата да получите нужната Ви информация, само от този форум.
Гласувайте - сега е Вашия шанс!!! :grin: :grin: :grin:

kindergarden
11-08-2007, 14:10
Гласувах за.Мисля,че ще бъде интересно,особено зо тези,които се интересуват от психология и философия.

cskasladyrana
11-08-2007, 14:10
Ами аз съм ЗА новия раздел :-P

KpuCuTo0o
11-08-2007, 14:25
Аз съм ЗА.. :grin: Аз лично се интересувам от психология.. :?

sun_song
11-08-2007, 15:44
ЗА!Един обогатяващ форума раздел =D>

LiveFlower
11-08-2007, 15:50
as glasuvah s "ZA"6te bude mnogo qko,li4no as obojavam psihologiqta off dano da go napravqt :P

Iria
11-08-2007, 15:50
За.

basson
11-08-2007, 16:50
Аз също гласувах 'за'.

Seducti0n
11-08-2007, 18:35
За създаването,само на раздел-Психология.Религиозния,не мисля че е добра идея,особено да се дава информация за верооучението в тийн форум.Не си мислете,че съм атеистка,но просто не мисля,че тук е най-подходящото място... :wink:

Uptown_soldier
11-08-2007, 18:39
За създаването,само на раздел-Психология.Религиозния,не мисля че е добра идея,особено да се дава информация за верооучението в тийн форум.Не си мислете,че съм атеистка,но просто не мисля,че тук е най-подходящото място... :wink:

Това е само пример. Все още не сам 100% сигурен дали екипа на форума ще бъде съгласен. Пуснах анкетата понеже един от админите ме посъветва така.

NightSky
11-08-2007, 18:45
За!

KiLLeR_InSTiNkT
11-08-2007, 19:18
Би било интересно да има такъв раздел. :-D

LuCiFeRs AnGeL
11-08-2007, 19:24
Напълно съгласна. (=

Освен това, ако има някакви теми за обсъждане на религията може да се прояви дискриминация относно вероизповеданието на някои потребители... Тоест ще има много конфликти... :)

teenkopele
11-08-2007, 19:42
Би било интересно да има такъв раздел. :-D

8-)

Forslor
11-08-2007, 20:31
Първо да се махне раздел Teen Новини - коментари и отзиви след което може да се прибави и този раздел ... без да намесваме религията тъй като гореспоменатия раздел просто бива дублиран със "НОВИНИ".
В противен случаи съм напълно против.
:!:

FelisDirus
11-08-2007, 21:33
Религия - WTF?! :shock:

Иначе за философията съм навита. ;-)

krem4et0
11-09-2007, 06:20
Раздел за философия, психология, логика, етика и там другите изучавани предмети от този цикъл(май Свят и личност пропуснах), би бил доста добро начинание. Темите са интересни, но съм забелязала, че в училище на тези дисциплини се гледа като на по-лки и не се акцентира. За Тийн Новините-абсолютно съм за премахването, при все, че има 3 теми на кръст в него и никой не пише. Относно религията-на мен би ми било интересно-интересеувам се от религя и определено бих искала да си дискутирам със съфорумци на религиозна тематика.
За създаването на подобни раздели съм!

Uptown_soldier
11-09-2007, 10:53
Предложението разделът да бъде и за религия бе с цел той да обхваща повече теми. Дано сега да бъде ясно на всички.

Anf3tamin4o
11-09-2007, 14:13
За с двете ръце ! Остана само да се осъществи :-)

basson
11-09-2007, 14:45
И нека все пак, ако се сътвори такъв раздел да си се казва 'философия и религия' Има достатъчен спектър от теми, които могат да бъдат засегнати около религията, хубави дискусии могат да станат.

gorska
11-09-2007, 15:34
Абсолютно ЗА раздел "Психология". Аз лично смятам да стана психолог, защото обожавам да изследвам чеовешката психика и начинът на мислене. Така че, не мислете хора, защото идвам, за да прочета мислите ви!!! :-P

Uptown_soldier
11-10-2007, 13:41
Представям си го как ще изглежда:

http://img216.imageshack.us/img216/2811/sdrtfjmivcfdrftghujxn7.jpg

Малко грешно си го представяш. Психологията не е наука за "луди".

AtMosFera
11-11-2007, 15:23
Идеята не е лоша,но...по дяволите ЦЯЛА ТЕМА??? :shock:
Няма логика.Това все пак е тийн форум :arrow: трябва да се отнася за тийнейджърите,техните проблеми,интереси...за всичко,което засяга техния живот!И мамка му,искаме или не наркотиците участват в него.Алкохола също,цигарите също-това е!
Този раздел се премахна-хубаво(т.е.не е хубаво),но така и самият форум до някъде не покрива изискванията за реален ТEEN форум!!!

Uptown_soldier
11-11-2007, 16:55
Идеята не е лоша,но...по дяволите ЦЯЛА ТЕМА??? :shock:
Няма логика.Това все пак е тийн форум :arrow: трябва да се отнася за тийнейджърите,техните проблеми,интереси...за всичко,което засяга техния живот!И мамка му,искаме или не наркотиците участват в него.Алкохола също,цигарите също-това е!
Този раздел се премахна-хубаво(т.е.не е хубаво),но така и самият форум до някъде не покрива изискванията за реален ТEEN форум!!!

Именно защото е тийн форум е добре да има раздел за психология. В този раздел ще може да се пишат теми с гореспоменатия изтрит раздел. Като в него няма да има глупави теми от сорта: Къде се продава джойнт примерно. Смятам, че онези от Вас, които харесваха стария раздел трябва да гласуват за този.

mon4eto
11-11-2007, 17:07
za tova glasuvah protiv :)

Eli>>>
11-13-2007, 14:01
за :D

hahavteen
11-15-2007, 18:29
ZA sum i spored men 6te e hybavo da ia ima i religiata.Interesno 6te e da se diskytira na tazo tema 8)