Влез

View Full Version : Sms от любим човек

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-08-2007, 15:25
Здравейте, сладурковци :-P Поредната ми тема в раздел "Любов"... Този път искам да ви помоля да споделите любимия си смс, който сте получавали от любим човек, независимо дали е гадже (извинявам се за думата, самата аз я мразя, ама няма как да определя това по-точно), от приятел или приятелка, от роднина, въобще от близак на сърцето ви човек. :wink:
Първа съм аз. :P
Първият смс е от най-добрата ми приятелка:
"Любов моя, специален поздрав с BSB - I Still, обичам те много!!! не го забравяй, сладур! прегръдки и сладки сънища, да сънуваш ангелчета! обичкам те!"
Вторият смс е от приятеля ми, имаше една вечер, в която малко ми беше станало криво заради него и това как е постъпил безцеремонно, а то е било само и единствено за мое добро... Естествено, аз разбрах много по-късно за какво е ставало дума, а той пък беше останал с впечатлението, че съм му жестоко обидена... Получих поредица от смс-и вечерта, като най ми хареса това в края:
"...искам да ти пожелая щастие в съня ти и много след него, защото в този момент наистина разбрах, че за мен ти си моето щастие, което се надявам да ми прости за грешката и да бъде винаги щастливо, каквото и да стане... защото все пак де обичам каквото и да стане....."
Та... ваш ред е сега :) Споделете кое послание, получено като смс, ви е впечатлило най-много и ще остане в сърцето ви :-$

LuF_pIsAn
11-08-2007, 15:39
Постоянно получавам мили смс- си от него , на които много им се радвам =P~ дори ми пише стихчета които са супер хубави ...но са лични и няма да ги споделя с вас :P :-P

Sweet__Dream
11-08-2007, 15:42
''Ne nqma da te dam na nego,ne nqma ti ostava6 s mene'' :smt007 :smt008 :smt007

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-08-2007, 15:48
Постоянно получавам мили смс- си от него , на които много им се радвам =P~ дори ми пише стихчета които са супер хубави ...но са лични и няма да ги споделя с вас :P :-P
Е, никой не е казал да е от партньора в момента... Както се вижда, аз дадох пример и с моята най-добра приятелка :wink: Когато сме с някого, не значи, че няма други, на които да им пука за нас, нали? :smt003

Dundy
11-08-2007, 16:03
ми от най-добрата ми фр-ка:айде Денча аз заспивам и ти желая много сладки сънища да сънуваш ****(е то пък и аз защо слагам звездички)ще се видиме утре {}{}{} и мноу хъгс
от ****-Мило обичам те и за пореден път {}.Нямам никакво търпение да се видиме и ако не си разбрала да знаеш че много много те обичкам

princesa_viki
11-08-2007, 16:08
моят любим е от едно мое бивше гадже-
Ти си мойта болка тиха,теб от мен години те криха и открих те сега не отричам-ти си всичко което обичам
има и още един
ще спра да те обичам,когато глух художник нарисува звука на падащо листо от роза върху кристален под.

BeBsItO
11-08-2007, 16:43
прости ми ти,прости 4е искам да с1м с теб...да те оби4ам.добро утро беб4о :) цунки насяк1де -- това от гаджето... а от една фр...бест....фр.... здр как си мили4ка успех днеска и мн те би4кам...... та така имам мн смс и... ама з атжа се се6там ся :evil:

koalka
11-08-2007, 16:49
Не, ние смс-и не сме си изпращали. :wink:

GregoryHouse
11-08-2007, 17:06
Идвай да "гледаме филм" :razz: Толкова пъти да го имам тоя СМС в телефона не може да бъде... :lol:

MoHuTo
11-08-2007, 17:09
Лекичка бебчо. Мн те обичам мн мн мн. Искам да те гушна и целуна. И мн ми липсваш, чак не мога да повярвам, че някой може д ми липсва толкова :smt007

Оф бебе извинявай тел-а ми се зарежда и не съм видял, че ми пишеш извинявай, ем ко да прая ся ще ходя на англ. и след това в баба, няма да те изоставя бебе обичам те прекалено мн за да те нараня.Довечера пак ще ти пиша към 21.30 чао за ся бебе :smt007 :smt008

LuF_pIsAn
11-08-2007, 17:12
Е, никой не е казал да е от партньора в момента... Както се вижда, аз дадох пример и с моята най-добра приятелка :wink: Когато сме с някого, не значи, че няма други, на които да им пука за нас, нали? :smt003 ммммм.... да така е :wink: добрем начи от най-добрата ми приятелка : здравей мила как си липсваш ми много и искам вече да се видим . бич ю много =P~ и най накрая (ще лижа :D 8-) ) :oops:

vvs_go
11-08-2007, 19:33
rqdko polzvam sms
ustroistvoto se kazva mobilen TELEFON i sms spored men v 90 % ot slu4aite e izli6en

svm1987
11-09-2007, 11:16
"Tolkova te tarsih i sega kogato te namerih nqma te pusna da si ide6 slance".No toq sms e ot edin deto gram ne mi puka za nego:)

rihannka
11-09-2007, 11:41
много смс-и ми е писал.то4но конкретен немога да се сетя :? ама все са хубави :-D