View Full Version : Още се притеснявам :(
Hell0_Kitty
11-08-2007, 16:43
Преди около 3-4 седмици с приятеля ми се натискахме... тои мастурбираше и след като свърши ..се избърса бегло в якето си... след което проникваше с пръст във вагината ми.. е та въпросът ми е : възможно ли е да съм бременна.. 4етох мн теми по този въпрос и вси4ки казват 4е сперматозоидите са умрели още преди тои да проникне ... а четох и някаква статия в което не се споменаваше това нещо... цикълът ми трябваше да доиде преди около 8-9 дена но ме успокоява това 4е ми е много нередовен... а на вси4кото отгоре 4етох за признаците на бременност и една от тях е 4е цикъла пак може да си доиде но във съвсем оскъдно коли4ество което се слу4и при мене... мислех си 4е ми е дошло.. за6тото има6е лека кафеникава течност но само толкова ... савсем малко.. след около 2 дена пак толкова мъничко.. и така.. сега нямам ни6то и адски мн се притеснявам МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ за мене тва е наи големия кошмар :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# наистина страшно се притеснявам !!!!!!!
DevilWish
11-08-2007, 16:49
Moжем само да ти стискаме палци да не е бременност.
Но понякога /особено ако взимаш противозачатъчни/ често цикъла закъснява - или пък ако не ти е регулиран все още.Също смяна на климата е причина за такива неща ,така че не изпадай в паника ,но за всеки случай си вземи тест така и ти ще се успокоиш и ще си сигурна какво трябва да правиш...
Успех!
Kras4eto_lp
11-08-2007, 16:51
Направи си тест за бременност ако толкова много се притесняваш :P
otka4ena
11-08-2007, 16:55
Ох моля ви престанете с тези теми,как нормалните хора кат имат съмнения си купуват тест за бременност и се успокояват.Защо вие не можете.Миличка нямам нищо против теб,но щом се стряскаш от такава простотия значи сигурно си малка.Не може да си бременна.Имаш ли представа изобщо какво е във матката ти?Понякога 100 хил. сперматозоида не могат да стигнат за да оплодят яйцеклетката,камо ли някой заблуден умрял сперматозоид.Моля ви запомнете,ако го няма прякото съчетание пенис-вагина,значи няма полов акт--->няма бременност.А относно кървенето,ако си била девствена когато е прониквал с пръст в теб,сигурно е от скъсването на химена.И аз когато праих секс за първи път кървях няколко дена по този начин,който ти описваш.Ако все пак си в паника купи си един тест например Surecheck и си го направи.Ще се убедиш лично в думите ми.Успех и умната.Не започвай да мислиш,когато вече е прекалено късно.
FelisDirus
11-08-2007, 17:25
Ох моля ви престанете с тези теми,как нормалните хора кат имат съмнения си купуват тест за бременност и се успокояват.Защо вие не можете.Миличка нямам нищо против теб,но щом се стряскаш от такава простотия значи сигурно си малка.Не може да си бременна.Имаш ли представа изобщо какво е във матката ти?Понякога 100 хил. сперматозоида не могат да стигнат за да оплодят яйцеклетката,камо ли някой заблуден умрял сперматозоид.Моля ви запомнете,ако го няма прякото съчетание пенис-вагина,значи няма полов акт--->няма бременност.А относно кървенето,ако си била девствена когато е прониквал с пръст в теб,сигурно е от скъсването на химена.И аз когато праих секс за първи път кървях няколко дена по този начин,който ти описваш.Ако все пак си в паника купи си един тест например Surecheck и си го направи.Ще се убедиш лично в думите ми.Успех и умната.Не започвай да мислиш,когато вече е прекалено късно.
Мда, подкрепям. Всичко е наред, нищо ти няма.
ProstoAz
11-08-2007, 18:03
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=141994