View Full Version : Оргазъм ??
Абе напоследък чувам в квартала и от мои приятелки , че са пробвали някакви нови бонбони , които обикновенно имат вкус на ягода и т.н. и след като изсмучеш 1 и след около 20 минути почнеш да правиш секс възбудата е много по-голма и огразъма много по-силен ... Не говоря за някакъв вид наркотик . Обаче нз от де да си купя такива :neutral: Ако някой знае за тях и/или си е купувал/а нека каже от къде и прочие .. Благодаря предварително 8-[ :-|
MakeMeLaugh
11-08-2007, 19:53
ХАХАхахах как може да вярваш на такава простотия бе..
Не виждаш ли, че се опитват да те зарибят.. ама и ти си достатъчно глупава да се хванеш...тцтцтцт
Made_of_Pain
11-08-2007, 20:04
Не виждаш ли, че се опитват да те зарибят.. ама и ти си достатъчно глупава да се хванеш...тцтцтцт
Прекрасен отговор!
partychild
11-08-2007, 20:07
Нещо те базикат :? па може и да си втълпяват за тфа :-|
:| копуваш си супраВИТ Екстра или пишеш едно писмо на дядо коледа (все пак е след месец :))
Абе напоследък чувам в квартала и от мои приятелки , че са пробвали някакви нови бонбони , които обикновенно имат вкус на ягода и т.н. и след като изсмучеш 1 и след около 20 минути почнеш да правиш секс възбудата е много по-голма и огразъма много по-силен ... Не говоря за някакъв вид наркотик . Обаче нз от де да си купя такива :neutral: Ако някой знае за тях и/или си е купувал/а нека каже от къде и прочие .. Благодаря предварително 8-[ :-|
Хаха аз знам едни бонбони, дето като ги изядеш и след 1 час усещаш невероятен прилив на енергия, почваш да виждаш звуци и да чуваш цветове, цяла нощ скачаш кат 0безумял, обаче няк0й път кат пред0зираш и са к0лабира- кат мен на Димас в ПР клуб, златни пясъци :P :D
на кл0на не, ами в/у облаците и летиш 0т един на друг, а пък д0кат0 намериш на к0й 0блак е т0алетната... Пък 0стей ас имам 1 фр, дет кат се нахапе и почва да стреля всички с авт0мат (ест няма оръжие, ама хората г0 гледат д0статъчно изумено) Pz s Deep Dish - partyto 0t 12 qnuari 2007- r0jdeniq mi den :D
Schnitzer
11-08-2007, 21:19
За невероятни оргазми и незабравими преживявание си повикаите някои "истински" пинокио,седнете на носът му и прошепнете:
-Лъжи беиби лъжиииии :booooomb:
malka_sladuranka
11-08-2007, 21:31
Това ми звучи като голяма щуротия...
Щеше да е хубаво, ако наистина имаше такива бонбонки. :P
kazva6 4e 4uva6 ot priqtelki, za6to ne popita6 tqh?
i ti im se vruzva6 :D verno li be? :razz: ne ne zle zle :lol:
ivancho pe6ehodeca
11-09-2007, 08:18
Преди няколко минути имах оргазъм.... :P
Dr.Hause
11-09-2007, 08:25
ахахахаахаха е тва е :-D
но да ти кажа има един родопски чай мусларски ли нещо такова му беше името наистина действал супер ако го изпиеп преди секс \:D/