View Full Version : Възможно ли е да съм бременна? Кога да очаквам менструация?
megitooo
11-09-2007, 06:24
iskam da vi popitam ne6to.19.10 (edna sedmica sled kato mi svur6i ) s gadjeto mi pravihme seks,prezervativa se skusa,toi ne svur6i v men,no v aptekata me posavetvaha da vzema eskapel,taka i napravih,edna sedmica sled tva na 26.10 mi doide no ne6e mn malko i be6e rajdivo,po princip cikala mi ne e redoven,za6toto sam na 16.no po iz4esleniq ot predi6nata data trbva6e da mi doide v4era na 8-mi.tova dali e ot hap4eto,ima li vazmojnost da sam bremenna,koga da o4akvam sledva6tata menstruaciq,ako nqkoi znae neka mi pomogne,blagodarq vi :)
т.7
krem4et0
kak pie6 hap4e bez da znae6 strani4ni efekti? eskapele to4no tova pravi, predizvikva menstruaciq kogato go pie6 i posle e estestveno da ti e neredovno i da ti zakasnqva.ne si bremenna spokoino
FelisDirus
11-09-2007, 10:09
Ти луда ли си?! Как си могла да пиеш ескапел за такава глупост?!! Нали не е свършил, защо, по дяволите, си се надрусала с хормони?!
Това е вредно - чук по яйчниците ти.
Кое те кара да мислиш, че има шанс за бременност?
Няма сперма - няма бебета!
Ако гумата се скъса и той свърши в теб, тогава се пие ескапел!
На теб не ти е имало нищо. И, да, сега ще ти закъснява, защото толкова ти е бил акълът да ги пиеш тия глупости. :-x
megitooo
11-11-2007, 11:09
emi v tozi moment nz kakvo da pravq,zatova pih hap4eto pak i taka me posavetvaha ot aptekata:(
emi v tozi moment nz kakvo da pravq,zatova pih hap4eto pak i taka me posavetvaha ot aptekata:(
Tova da ne ti e Vitamin C ili mentovi bonbonki ?!
megitooo
11-11-2007, 14:33
megitooo написа:
Tova da ne ti e Vitamin C ili mentovi bonbonki ?!
tuk imam v predvid ПЪК,a ne ПАК!!!!
Kras4eto_lp
11-11-2007, 15:41
Еми как няма да те посъветват да вземеш ескапел...все пак са пари #-o
Това хапче не се пие за щяло и за нещяло...най-вероятно цикъла ти е така от него :)
megitooo
11-12-2007, 06:45
nqkoq ot vas pila li e eskapele,kak podeistva pri neq,ima6e li nqkakvi strani4ni efekti?
una_loca
11-12-2007, 07:10
На една приятелка и се беше наложило да пие и и дойде след 1 седмица,но за по-кратко време и в по-малко количество,но следващия месец се стабилизира :)
Виж, шанс да си бременна няма, не знам как в аптеката фармацевт те е посъветвал при твоята ситуация да пиеш Ескапел, но това е друга тема. Следваща менструация никой не можа да ти каже кога да чакаш, защото хапчето най-вероятно е пообъркало цикъла ти. Всичко ще се оправи, но занапред мисли, преди да се приемеш пак подобен род хапче. Късмет :)
niksy_bub
11-12-2007, 21:24
Ти луда ли си?! Как си могла да пиеш ескапел за такава глупост?!! Нали не е свършил, защо, по дяволите, си се надрусала с хормони?!
Това е вредно - чук по яйчниците ти.
Кое те кара да мислиш, че има шанс за бременност?
Няма сперма - няма бебета!
Ако гумата се скъса и той свърши в теб, тогава се пие ескапел!
На теб не ти е имало нищо. И, да, сега ще ти закъснява, защото толкова ти е бил акълът да ги пиеш тия глупости. :-x =D> =D> =D> =D> =D>
POchti e nevyzmojno...ama nqkoi momcheta otdelqt savsem malko smenna technost kogato sa vazbudeni...no veroqtnosta da si bremenna e 3%
izvinqvai na kolko si godini?na 12?13?14?kolko? ti maloumna li si?kakva niska polova kultura imat horata na dne6no vreme kak moje ti da pie6 hap4eta bez ni6to.... oooo rodi me mamo typa a puk az 6te se izrusa...
T.2...от Правилника на форума!
модерирато от by devil_girls_