PDA

View Full Version : Секс без любов?

rozuvata_p1nterka
11-09-2007, 14:39
Ами,може би има такава тема,нямам представа,но както и да е.Все пак...какво мислите за секса без любов.И другото е мислите ли,че първия път(при момичетата) може и да не е с някой който обичаш.Темата не се отнася лично за мен аз просто си питам. :) :)

krem4et0
11-09-2007, 14:41
Направих го с човек, който обичах. Той първия път и без това си е достатъчно гаден, че да се оставиш в ръцете на непознат!

HopeLesss
11-09-2007, 14:43
С човек, който обичах!

Себе си...
11-09-2007, 14:45
Първият беше с този , когото искрено обичах ... и се радвам , че и до ден днешен правя любов с все същият човек :) няма нищо по-хубаво от това ...

svm1987
11-09-2007, 14:46
Ami znam 4e mnogo momi4enca pravqt za parvi pat seks s 4ovek,v koito SI MISLQT 4e sa vlubeni,no posle razbirat 4e ne e bilo taka.Taka se polu4ava poneje sa o6te 13-15 godi6ni...Az li4no ne bih go napravila bez 4uvstva kakto stana i parviqt mi pat:)

sladка_ягодка
11-09-2007, 14:46
s 4oveka kogoto obi4am :smt007

rozuvata_p1nterka
11-09-2007, 14:48
Направих го с човек, който обичах. Той първия път и без това си е достатъчно гаден, че да се оставиш в ръцете на непознат!
е не точно с непознат ф някоя дискотека например :) но примерно...имаш си приятел,но просто не го обичаш..ф такъф смисъл :)

krem4et0
11-09-2007, 14:49
Защо ти е да си с някой, който не харесваш, не си влюбен в него или не обичаш?

straightup
11-09-2007, 14:50
Естествено,че ми беше с момичето,което обичах. :) И занапред ще е само с нея..надявам се :P

rozuvata_p1nterka
11-09-2007, 14:50
аз също съм на мнение,че първия път трябва да е с човек когото обичаш,защото ше ти е по-приятно и по-хубаво :) аз съм девствена и това е защото все още не съм се влюбила :) пък и не трябва да бързаме за никъде нали :-s :)

bulgarche
11-09-2007, 14:52
Секса без чувства си е просто чукане и мен не ме привлича особено, макар да съм от мъжки пол. Първия ми сексуален конкт беше с момиче, който познавах, знаеше какво прави и бих казал ме въведе в тези неща 8)

partychild
11-09-2007, 14:57
Първият беше с този , когото искрено обичах ... и се радвам , че и до ден днешен правя любов с все същият човек :) няма нищо по-хубаво от това ... да и аз така ;-) =P~ :twisted:

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-09-2007, 15:09
Ами аз уж съм влюбена , което не ми пречи да не искам все още да правя секс... Просто смятам, че не ми е дошло времето. Та аз все още се чувствам на 15 (а тази година навърших 16)! Но съм категорична да чакам човек, когото ще обичам истиски и дълбоко и връзката ни няма да е мимолетна... А и най ще ми е хубаво да го правя само с 1 човек... след като знам, че съм готова да му отдам всичко - и тяло, и душа... както и той за мен... това ми се струва, че ще бъде най-доброто :)

BeautifulWorld
11-09-2007, 15:42
И на мен първият ми път беше с човек, когото обичах... и още обичам, но по едно стечение на обстоятелствата вече не съм с него. Не смятам, че първият път би бил приятен с някой, в когото не си влюбен. А и за мен по принцип секса без любов не е много привлекателен... Не че не съм го правила, но не ми хареса особено.

MoHuTo
11-09-2007, 15:58
Май само аз съм си направил първия път с човек, който не съм обичала [-(

just_a_girl_z
11-09-2007, 18:32
Май само аз съм си направил първия път с човек, който не съм обичала [-(
ти мъжко ли си или женско?!Защото тоя коментар звучи доста...хъм,странно.
Иначе не си единствен/а ( ?! ) и аз бях така първия път.

и аз бях така :-P ама се познавахме мн време и си ходехме де, просто не бяхме влюбени.

slun4ice_90
11-10-2007, 12:49
И на мен първият ми път беше с човек, когото обичах... и още обичам, но по едно стечение на обстоятелствата вече не съм с него. Не смятам, че първият път би бил приятен с някой, в когото не си влюбен. А и за мен по принцип секса без любов не е много привлекателен... Не че не съм го правила, но не ми хареса особено. Аз не бих го направила с непознат или с 4овек към,който нямам 4увства. :smt008

nofi
11-10-2007, 16:23
Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.

Lorelei
11-10-2007, 16:50
Ne moga da kaja,che sym go obichala,no opredeleno bqh mn vliubena.

krem4et0
11-10-2007, 17:03
Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.Не говорех за секс. Авторката каза, че може да сте ходели с някой, да сте правили секс, но да не изпитвате нищо към него. Секс без чувства и отношение към другия ми е ясно. Вразка без това не е връзка обаче!

alkobalko
11-10-2007, 17:06
С човека, който все още обичам и получавам същата любов и от негова страна.

hamilcar
11-10-2007, 17:11
С човек, който обичах.

koalka
11-10-2007, 17:13
Всеки си избира сам, но аз го направих с човек, който обичах.И се радвам за това.

inna09
11-10-2007, 18:52
С напълно непознат...

desi_bonbona
11-10-2007, 19:01
mn qsno, 4e trqbva da e s 4ovek, koito obi4a6. ina4e bez lubov si e samo za sporta :wink:

DJ_MiLeN
11-10-2007, 22:12
Секс без любов е като джанта без гума или като мъж без жена.Няма ли любов няма и секс :-P

die_die_my_darling_
11-10-2007, 22:56
Просто секс :D

yohrdan
11-11-2007, 04:57
неси дал отговор в който да има "Несъм го правил :)"

p07ren
11-11-2007, 07:16
ami izchukah 1na fr :oops:

MakeMeLaugh
11-11-2007, 08:43
С човек, който обичах и обичам :smt008

Bousz
11-11-2007, 09:39
Tuk vaprosat e dosta delikaten ... taka 6te se opitam da go kaja bez da opitvam da obidya nyakogo ... Predpolagam ste gledali reklamite na SPRITE za istinata 8-) emi i tuka e ne6to podobno pr az imam edna priatelka ... i az stra6no mnogo si ya haresvam NO! - Tam e vaprosa 4e vle4enieto mi e 4isto fizi4esko no naskoro po4nah da use6tam 4e vse pove4e i pove4e mi haresva i pri pove4eto e taka do vremeto kogato ne se otpusnete malko :D znaete kakvo imam predvit ... FEROMONI ... te sa v osnovata na vsi4ko ... a taka nare4enata lubov zavisi i ot dvamata ... primeri : Iznenadi,podara4eta,neprili4ni predlojenia ... i o6te mnogo takiva stranni i interesni raboti ... eto taka se podarja edna vrazka dalgo vreme \:D/ i nai vajnoto trebva da si imate doverie i da si davate nijnata svoboda za6toto ina4e vsi4ko e proval ... pomislete varhu tova =;

nofi
11-11-2007, 11:05
Заради секса зарди самия секс. Секса е нужда ня тялото и когато откровено започваш да дращеш тавана за секс защо да не го направиш? Това е все едно да си гладен и пред теб да има мусака, но ти все пак да стоиш и да гладуваш, защото обичаш пилешки пържоли. Храна, вода, секс, движение... Все нужди на тялото. Ние, повечето хора тук, разсъждаваме за секса като за нужда на тялото а не единствено като израз на любов.Не говорех за секс. Авторката каза, че може да сте ходели с някой, да сте правили секс, но да не изпитвате нищо към него. Секс без чувства и отношение към другия ми е ясно. Вразка без това не е връзка обаче! :-P

nadetoooooooo
11-15-2007, 09:51
emi moje da ne obi4a6 4oveka s kogoto 6e go napravi6 no ako te vazbujda 6o ne :D :D :D

krem4et0
11-15-2007, 10:32
Tuk vaprosat e dosta delikaten ... taka 6te se opitam da go kaja bez da opitvam da obidya nyakogo ... Predpolagam ste gledali reklamite na SPRITE za istinata 8-) emi i tuka e ne6to podobno pr az imam edna priatelka ... i az stra6no mnogo si ya haresvam NO! - Tam e vaprosa 4e vle4enieto mi e 4isto fizi4esko no naskoro po4nah da use6tam 4e vse pove4e i pove4e mi haresva i pri pove4eto e taka do vremeto kogato ne se otpusnete malko :D znaete kakvo imam predvit ... FEROMONI ... te sa v osnovata na vsi4ko ... a taka nare4enata lubov zavisi i ot dvamata ... primeri : Iznenadi,podara4eta,neprili4ni predlojenia ... i o6te mnogo takiva stranni i interesni raboti ... eto taka se podarja edna vrazka dalgo vreme \:D/ i nai vajnoto trebva da si imate doverie i da si davate nijnata svoboda za6toto ina4e vsi4ko e proval ... pomislete varhu tova =;
Имама връзка над 3 години и тя определено не се основва на поздаръци или романтични изненади. нито мисля, че е само и едниствено физическа. Именно, за да преодолея този момент-само физическо желание и нищо повече, изчаках със секса доста време. Всяка връзка си е индивидуална, но ако връзката се крепи на подаръци, екскурзии и др. от тоза сорт, някой някого използва. Дългата връзка е резултяат от много тъпреливо нагаждане към партньора, безкрайно съобразяване, компромиси, разбирателство, уважение към половинката. Дори любовта не е предпоставка за дълга връзка, липсват ли нещата които изброих. А за свободата-относително е-аз не мога да забраня нещо на моя мъж, а и той на мен също. Мога да му каж кое ми е приятно и кое не, но не и да му кажа няма да правиш това и това. може да ходи където с когото поиска без да ме пита и да ми дава отчет...........но границите си определя той, а не му ги налагам АЗ!

hahavteen
11-15-2007, 10:48
Napravih go s 4ovek koito obi4am.
Ne sudia horata koito sa go napravili prosto taka.Vajnoto e da ne sujaliavat posle. :wink:

flowerlina
11-15-2007, 14:37
не си дал/a отговор в който да има "Несъм го правил :)"
Мхм ;-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-15-2007, 15:21
не си дал/a отговор в който да има "Несъм го правил :)"
Мхм ;-)
Мхм х2 :P