View Full Version : Права ли съм или се заблужавам?Моля за мнения!
SunSet_GirL
11-09-2007, 17:19
Така става въпрос за едно момче , с което сме просто приятели.Когато има нужда от мен аз винаги съм на среща и му помагам до колкото мога.Нали за това са приятелите.Но нещата стават по-сложни, защото аз изпитвам силни чувства към него , и той го знае и даже му е доста приятно да бъде харесван и да си прекарва приятно с мен.Става още по-сложно когато се вземе предвид че той има сериозна приятелка , с която напоследък постоянно се карат и се събират.Казах му , че не мога да му бъда повече приятелка ,защото не искам да заставам между тях,апък и моите чувста....Отговорът беше "И ти не си ми безразлична".След дълги вътрешни противоречия реших че мога да му бъда само приятелка за сега.Виждаме се доста често в училище,днес му пратих смс да се разходим след училище ако иска и получих отговор закъснял с 8 часа,че ми благодари за поканата , но тази вечер "сигурно ще излиза" с неговите приятели и че може да се видим през събота или неделя.Аз си помислих че може да стане така , и той вече да има планове за вечерта ,затова му изпратих смс-а в 9 сутринта.Мисля си ,че по-лесно и за двамата щеше да бъде да ми беше казал просто, че не иска да се видим,отколкото да мисли тъпи оправдания...Права ли съм или всичко си е наред между нас?И аз не знам.Вие какво мисите по въпроса? Аз съм на 17 , а той на 19
Една приятелка имаше същия проблем АБС! Накрая спря да се занимава с него (уж) след половин година не издържа и с рев му се обади няколко пъти и ся уж пак са приятели, но на нея мн мн не й дреме, щото като че ли й писна да се занимава с него. :)
0тсега ти казвам- връзката ти е обречена(ако някога се осъществи) не се самозалъгвай! Намери си др момче
socialno_zlo_f
11-09-2007, 17:41
Една приятелка имаше същия проблем АБС! Накрая спря да се занимава с него (уж) след половин година не издържа и с рев му се обади няколко пъти и ся уж пак са приятели, но на нея мн мн не й дреме, щото като че ли й писна да се занимава с него. :)
0тсега ти казвам- връзката ти е обречена(ако някога се осъществи) не се самозалъгвай! Намери си др момче
и аз съм на тва мнение но не винаги става така поговорете може да се полу4и не6то :) успехХхххХХХ :)
Mainata ti
11-09-2007, 17:47
Ако знаеш как добре те разбирам. Абсолютно в същата ситуация съм. Много го харесвам,той знае и той ме харесва, ама си има приятелка.... много гадно. :(
SunSet_GirL
11-09-2007, 17:49
Мерси за вашите коментари , просто следващия път като ми се обади по телефона да излезем , ще си му кажа всичко което мисля и чувствам.Защото приятелите не правят като него,приятелите се сещат за теб,до теб са когато имаш нужда,когато им пратиш смс , веднага ти отвръщат,грижа ги е за теб.Приятелите не си измислят тъпи извинения , а просто казват истината дори понякога да боли - нали за това са приятели?
rashito0o
11-09-2007, 18:15
и аз съм на тва мнение но не винаги става така поговорете може да се полу4и не6то :) успехХхххХХХ :)
малко гадно се получафа така ама наистина нещо ако се получи не мисля че ше е за дълго
rashito0o
11-09-2007, 18:16
малко гадно се получафа така ама наистина нещо ако се получи не мисля че ше е за дълго
bqsna_teenagerka
11-09-2007, 18:25
Според мен неговите отношения към теб са чисто приятелски. Това че ти изпитваш нещо към него а той към теб не,не означава че не трябва да бъдете приятели! за да го забравиш по лесно почни и ти да излизаш по често,излизай с момчета и така.
SunSet_GirL
11-09-2007, 19:24
И той изпитва нещо,освен че му е супер приятно да си говори и да си споделя с мен , той е и привлечен.Той ми го каза.Също така каза че съм надминавала очакванията му и да не се отказвам от чувствата си към него.С две думи аз това го разбирам като "даване на надежди".В момента е много объркан в мислите и чувствата си , но когато се изясни ще види , че аз съм била човекът до него , че винаги съм го подкрепяла във всичко и го обичам.Може пък тогава да ме оцени както заслужавам?