View Full Version : Как трябва да реагирам?
blue^flower
11-09-2007, 19:49
kakvo da pravq kogato sam s priqtelq si i se celuvame i n anego mu stane? Az ne sym gotova da pravim sex no vaprosa mi e kak trqbva da reagiram?
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
Кат не си готова за секс, един минет му направи... :smt001
partychild
11-09-2007, 20:34
Кат не си готова за секс, един минет му направи... :smt001 Глупости не си длъжна да правиш нещо ... когато си готова тогава го направи ;-)
Schnitzer
11-09-2007, 20:36
Никак не тряаа да постъпваш.Туи че му е станал не значи че тряаа да праите нещо.До желание опира всичко и до други работи де ама ми писна да се повтарят.
Made_of_Pain
11-09-2007, 20:36
Кат не си готова за секс, един минет му направи... :smt001 Глупости не си длъжна да правиш нещо ... когато си готова тогава го направи ;-)
+1.
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
11-10-2007, 09:08
Ne si dlujna da pravi6 ni6to...na moq postoqnno mu se slu4va kato se razgore6tim :oops: ili puk kogato az sum sednala v nego i tn. V na4aloto se strqskah malko ama ve4e ne mi prai vpe4etlenie...ako sum v nastroenie mu lapam :P ... :wink:
theEXPLOITED
11-10-2007, 09:17
СВИРКА..... :P
No_Limit
11-10-2007, 09:56
Когато се почустваш готова , тогава го направи . А как трябва да реагираш никой не може да ти каже , всеки реагира различно
swords1010
11-10-2007, 12:21
Ха, какво трябва да направиш? Продължаваш да го целуваш! :wink:
Ако сте на подходящо място в подходящо време защо да него направите :shock:
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-10-2007, 12:35
И на мен ми се беше случило... за жалост. Беше в един парк, бях седнала в него и не правех нищо друго, освен да го целувам по устните. Беше конфузно, не знаех как да реагирам, просто се правех, че нищо няма, че нищо не виждам и че не ми пука да го оставя да не ме изпраща... Дори не го опитах защо държи да мине пак обратно през парка навръщане, не че и не беше ясно... Друго освен да не му обръщаш внимание или да питаш приятеля си дали и добре и евентуално да обсъдите малко това не мисля, че можеш да направиш, щом не си готова за секс.
Успех \:D/
just_a_girl_z
11-10-2007, 12:48
аз пък много се кефя като се получава така :oops: и му пускам ръчичка даже :oops: и той откача още повече. ако ти е интересно и ти може да пипнеш само, нищо друго. но меже и да не му обърнеш внимание, зависи в какво настоение си. :-D
prettyIdeath
11-10-2007, 12:59
Пусни си ръчичката... :roll:
swords1010
11-10-2007, 15:13
Ако сте на подходящо място в подходящо време защо да него направите :shock:
Защото не е готова!
Е като не си готова няма да го правиш бре толкова ли е сложно ? как ще правиш нещо против волята си ?
И на мен ми се беше случило... за жалост. /
Хм .. не че нещо но вие какво очаквате? От това че му става трябва само да се радвате - щом му става начи ви се кефи :). Ако не му става вече е за притеснение.
А когато мислиш че си готова се възползвай от това че е станал :P
Made_of_Pain
11-12-2007, 14:45
И на мен ми се беше случило... за жалост. Беше в един парк, бях седнала в него и не правех нищо друго, освен да го целувам по устните. Беше конфузно, не знаех как да реагирам, просто се правех, че нищо няма, че нищо не виждам и че не ми пука да го оставя да не ме изпраща... Дори не го опитах защо държи да мине пак обратно през парка навръщане, не че и не беше ясно... Друго освен да не му обръщаш внимание или да питаш приятеля си дали и добре и евентуално да обсъдите малко това не мисля, че можеш да направиш, щом не си готова за секс.
Успех \:D/
Колко си заблудена само....
T.2. От Правилата на форума!
редактирано от by devil_girls_
аз пък много се кефя като се получава така :oops: и му пускам ръчичка даже :oops: и той откача още повече.
krem4et0
11-12-2007, 15:22
Е, на нас като се случва всеки път като се целуваме, а това е всеки път като се видим? Не си длъжна да правиш нищо!
the_doll
11-12-2007, 19:57
Защо не пробваш наистина с ръчичка?? Ако сте си близки поопознайте се, първо с ръце, а секса ще си дойде след време. Даже така ще ти е по-спокойно. Когато вече познаваш тялото му ще бъдеш по-готова, няма да ссе притесняваш, да те е страх.
korabokroshenec
11-12-2007, 20:06
Пусни си ръчичката... :roll:с тая ръчичка само дразните...знаете ли кфо е да ви пипат там да се надървите кат кон и да си тръгнете след 10 мин...после адските болки в ташаците...така че ако ще го пипаш поне го довърши ебаси! :evil: :evil: :evil: