Влез

View Full Version : Не знам какво да правя

RedBless
11-09-2007, 21:42
Много обичах гаджето си но напоследък нещо не е както в началото.Сигурно ми е писнало от него поне така предполагам. Още излизам с него гушкаме се целуваме се но е просто така рутинно а мисля че той наистина има чувства към мен.И незнам сега какво да правя имах приятелка която беше така с неговия само докато си намери ново гадже и после стария го заряза.Чудя се така ли правя в момента без да знам или трябва ли да го направя?Харесвах едно друго момче преди да тръгна с него и отначало не знаех кой от двамата и избрах единия защото с другия не се познавах така добре но през връзката ни все съм подаржала контакт с него приятно ми е да си говоря с него.Кажете какво да правя и изпадали ли сте в подобни ситуации?

comics
11-10-2007, 03:25
Вие не знаете какво искате, после момчетата са ви виновни =]

simba007
11-10-2007, 04:03
trqbva da se suglasq s comics taka si e...naskoro 4uh za edna kniga i momi4etata neznaqt kakvo iskat i v neq stava na vapros to4no za tva hoda s edin iskam drug...
:arrow: sega po temata mi ako ve4e ne iska6 da bude6 s priqtelqti skusai go wei ako tva dr mom4e te iska trugvai s nego

Roko123
11-10-2007, 04:38
nemoga da ti dam savet tuka poneje podkrepqm stranata na mom4eto a ti iska6 savet za sebe si pak nqma6 4uvstva kam nego...

koalka
11-10-2007, 06:31
Наистина първо се изясни със себе си и какво искаш, защото по-зле за теб.Ако не искаш да си с него - нищо не става на сила и се разделяте.

RedBless
12-30-2007, 16:53
Май успях да го преодолея но сега с моя много се караме за какво ли не и доста се нервим. Сякаш след това съм по-напрегнъта..

menta_loverka
12-30-2007, 18:36
Зарежи го и тръгни с другия мн е просто

Th3MaN
12-30-2007, 18:44
Когато не знаеш какво искаш взимаш това което не ти трябва...

MiMcHeToOo
12-30-2007, 19:02
Наистина първо се изясни със себе си и какво искаш, защото по-зле за теб.Ако не искаш да си с него - нищо не става на сила и се разделяте.

+1

RedBless
01-01-2008, 16:41
Преди много време просто разбрах кой за мен наистина е моята любов. Щом съм харесала човека веднъж и съм го опознала, мисля да не се занимавам повече с други, каквито и да са. Все пак щом мисля, че съм обикнала един човек, навярно, той е щастието ми. Извинете ме за късния отговор, но откакто се оправихме не съм се сещала за това.