View Full Version : Някой би ли ми обяснил защо се чувствам така ???
sexmaniak
11-09-2007, 23:49
Проблема е следния имах приятелка (гадже) 1 година 11 месеца и 25 дена поради ред причини, които още не мога да си обясна се разделихме, незнам защо но в момента постоянно мисля за нея и всичко което правя го свързвам с нея в смисъл нищо не мога да направя защото постоянно мисля за нея, на пример вчера в клас си сложих ръката върху крака на едно момиче което седи до мен, и в момента в който го направих ми стана супер гадно, супер яко се сдухах и си махнах ръката, да но бившата ми приятелка е в моя клас и тя го видя това ... по късно вечерта бях на рожден ден на моя много добра приятелка с която се познаваме от доста време(в същност тя е моя несподелена любов но това е друга тема) прегърнах я като и поднесох подаръка и после пак и пак и пак и така цяла вечер, но не за друго а защото в послдните 34 вече 35 дни няма кой да прегръщам няма кой да целувам и направо се побърквам, в същност има кой но не ми е комфортно понеже няма да е същото, няма да е с чувство, та да се върна на темата, че леко се отплеснах, докато я прегръщах цяла нощ си мислех как преди съм прегръщам моето момиче, как съм я целувал и какво ли още не, опитах се да я забравя преди време но не става, и нямаше и 1 час след като си тръгнах от рожденния ден на девойката и бившата ми приятелка ми звъни и започна да ми се обяснява, че й било гадно, че постоянно съм и казвал че я обичам и че искам да се съберем отново а по никакъв начин не го показвам, а преди да се разделим уж бяхме скъсали но след една седмица се събрахме отново и после пак една седмица заедно и вече окончателно, та сега хем искам да се съберем хем не искам, понеже ме е страх да не се разделим отново, а и съм си казал че аз повече при нея няма да се върна, но много го искам, все едно искам да се порежа с нож но в същото време се опитвам с тъпата страна на ножа да се порежа, та въпроса ми е защо се чувствам толкова глупаво ако може така да се нарече, защо въобще ми е гадно че сме се разделили, нали уж живота продължава има много момичета защо която и да видя в нея виждам само предишната, защо която и да прегърна имам чувството че прегръщам бившата, защо за каквото и да мисля мисля само за нея ??? ... хора много ви се моял или ми кажете какво става с мен или ми кажете какво да направя за да се съберем ??? само да кажа че доста хора ми казаха да й кажа: "като разбереш какво искаш от живота ми се обади" но на мен не ми пука хорското мнение, не ми пука какво казват другите за нея, че още не е порастнала и че не знае какво иска товане ме вълнува вълнува ме само тя ... все още я обичам и знам че и тя ме обича ... мерси за вниманието :)
Виж сега.....има 2 вида момчета.1-момчета,който знаят какво е любов и 2-момчета който незнаят какво е любов и го разбират в последствие.....Много от вас си мислят,че обичат,а просто чувстват някакви симпатии....Нека да спомена,че е принципно доказано,че човек обича само един път в целия си живот....Било то след 1-2-3 или 40 гаджета....След като дойде изтинската любов,света за теб се променя,чувстваш се прекрасно и прочие..Ти си момче от вид 1,което те прави човек,който знае какво представлява думата"любов"...Ти я обичаш с цялото си сърце,мисля,че това е момичето на живота ти...
Да не те е** как всички ти казват"Ще имаш много гаджета,да не ти пука и тн"...Това е твоя живот,а не живота на тези който ти дават съвети..Примерно на 500 000 000 се е случило да имат по 20 гаджета и тогава да е дошла любовта на живота им,но замисли се как би могъл да приемеш съвет от такъв човек като ти може да си примерно 500 000 001 който е различен....Просто кажи и колко много я обичаш,кажи и,че би направил всичко за нея(което е факт)...прегърни я,целуни я ...няма смисъл да проваляш живота си!Заеби това "има много","тя не е единствена"....просто,мога да ти кажа,че стана дефакто по изтъркано и от 700 годишна винил-плоча....Всъщносто,това е твоя живот,аз просто ти давам съвет,защото и аз съм намерил момичето на живота ми :)
Не съм съгласен. Ак0 х0ди с наистина малк0 момиче, за к0ето се усеща че е лапе, няма смисъл да си трови живота заради нея.
Виж, мой, не си имал възможност да се запозаеш с др момиче. Не те знам 0т к0й град си, но ак0 си 0т по-г0лям, имаш възможности за нови запознанства, к0лкото искаш. И аз 0бичах бившата ми приятелка, но аз съм 11 клас, тя - 8. Разликата се усеща, щото нещо ж главата не й д0стига, не е д0расла 0ще, детски и е акъла, к0ет0 е наистина гадно. Ак0 и при теб е същото, не се връщай при нея НЯМА СМИСЪЛ !!! Не си трови жив0та д0пълнително. Излизай си с други момичета, те ще те свуржат с техни приятелки и т.н.- разбираш накъде бия. За да забравиш бившата ти, късай сякаква връзка с нея- без " 0ставаме си само приятели" !!!! НЯма да мислиш да нея, няма да се виждаш с нея, няма да говориш с нея- било то ИРС, Скайп ГСМ или какво то и да е!!!
Т0ва е 0т мен.
Успех !!! ;)
mi toi kaza 4e e ot klasa mu taka 4e moje se kaje 4e sa na edin um... vij brat jivata e tvoi nikoi nemoje da ti zapovqda ili da ti narejda kakvo da pravi6 s nego...mogat samo da ti davat saveti i napatstviq koito ti 6te re6i6 dali ti trqbvat... moq savet e zabravi za momi4etata i se dviji malko vreme v majka grupa taka 6te ti se otlee makata kat praite prostotii ili ne6to podobno povqrvai slu4valo mi se e i kogat sam s grupata nemoga da mislq za neq pove4e ot 10 sec te sa mn veseli hora i prosto e qko kat si s tqh no kakto kazah ti re6i dali iska6 da si s neq ili prosto da q zabravi6... spored men tova 4uvstvo koeto te kara da misli6 za neq se nari4a vina...
Тъпо е да се занимаваш и да прегръщаш други момичета, само и само, за да я забравиш, това няма да стане ей така.Две години сте били заедно, знам какво е и е много трудно, аз не успях да го забравя и сега съм с него.Събрахме се , втори път сме заедно и нещата вървят много добре по мое мнение.Така че...опитайте, ако не стане - разделяте се окончателно и това е.