View Full Version : Бившата ми приятелка е бременна!!
:cry: Вчера зарязах "гаджето си" ние ходехме 1 седмица някъде и миналата събота се наебахме и тръгнахме ама е така щот на мен ми беше се тая тя ми каза че иска да тръгнем и аз Ок ама тя знаеше че не е нищо сериозно .. аз не помня миналата събота мн добре но се оказа че сме го правили без кондом и .. снощи тя си е направила тест и е бременна .. а аз незнам какво да права аз я скъсах преди да разбера че е бременна снощи тя като ми каза аз и казах че ще бъда до нея каквото и да е решението а тя ме напсува и ми каза да я остава намира :shock: :cry: :cry: незнам какво да правя тя е на 15 аз съм на 17 и неискам бебе и немога да се занимавам с тфа нещо :cry: :cry: и наще ако разберат направо незнам.. какво мога да направа хора плс помогнете!
Каква е тази безотговорност от твоя страна...не можеш да се наречеш мъж... защото ако беше щеше да поемеш отговорност... тя какво е виновна че ти си праскаш семената на ляво и дясно... вии за кондом не сте ли чували... било му все тая абе боклук писнало ми е от такива мърлиовци...като теб...тъпанар!!! :smt021 :smt067
No_Limit
11-10-2007, 08:34
Какво може да се направили , ами единствено аборт , свършвал ли си в нея като го правихте без презерватив ?
E nepomna :D :D :D :-D Az pomna 4e se ka4ihme v staqta gore i do tam iam nekfi begli spomeni 4e ne6to praihme ama.. kondom ne pomna emi predpolagam 4e sum svur6il 6tom sega tq e bremenna :cry: Emi abort ama ako tq neiska
No_Limit
11-10-2007, 08:37
Каква е тази безотговорност от твоя страна...не можеш да се наречеш мъж... защото ако беше щеше да поемеш отговорност... тя какво е виновна че ти си праскаш семената на ляво и дясно... вии за кондом не сте ли чували... било му все тая абе боклук писнало ми е от такива мърлиовци...като теб...тъпанар!!! :smt021 :smt067
Чакай малко , по-спокойно може просто приятелката му да го е излъгала знае ли човек . Не го обиждай достатъчно му е напрежението , да си направи още един тест за да е сигурна , понякога излеза грешно.
No_Limit
11-10-2007, 08:39
E nepomna :D :D :D :-D Az pomna 4e se ka4ihme v staqta gore i do tam iam nekfi begli spomeni 4e ne6to praihme ama.. kondom ne pomna emi predpolagam 4e sum svur6il 6tom sega tq e bremenna :cry: Emi abort ama ako tq neiska
Ми като не иска ще си го гледа . Няма начин да не направи аборт , ако тя не иска то техните ще я притиснат , все пак е на 15 години , самата тя е дете
Tq neiska da govori s mene 6ot sno6ti kato mi go kaza tfa i az i vikam az otkude da znam 4e e moe i tq me udari :D i sa neznam ni6to za neq kude e kvo pravi men me e super strah i iskam da si napravi abort ama tq ako neiska 6e stane mn lo6o .. az neizpitvam ni6to kum neq i mi be6e se taq za neq a sega.. ujas naprao otka4am :cry:
Ami zna4i sporet men trqbva da sednete dvamata i da pogovorite kato razbira6 4e tq e mn ogor4ena i e mn opla6ena v momenta tq e na 15 ti na 17 edinstveniq na4in da otgledate dete e da provalite izcqlo jivota si nai-dobre kolkoto p rano kajete tolkova po dobre za6toto edin abort ne moje da se s1stoi bez podpisa na roditel pri polojenie 4e tq e nep1lnoletna....
theEXPLOITED
11-10-2007, 08:41
Наиш кво,кажи й да ходи на лекар,ако искаш и ти отиди с нея,да направи аборт и готово!А ти следващия път използвай презерватив като си решил да се е**ш с всяка курва,макар че съ, сигурна че няма да го забравиш никога вече,нали?
То е ясно че бебе няма да гледата,пък и да ти кажа тя ще е тази която ще иска повече от теб дори да го махне...............абе споко и да не ти пука ша са опраи раотата 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
No_Limit
11-10-2007, 08:47
Tq neiska da govori s mene 6ot sno6ti kato mi go kaza tfa i az i vikam az otkude da znam 4e e moe i tq me udari :D i sa neznam ni6to za neq kude e kvo pravi men me e super strah i iskam da si napravi abort ama tq ako neiska 6e stane mn lo6o .. az neizpitvam ni6to kum neq i mi be6e se taq za neq a sega.. ujas naprao otka4am :cry:
Откачаш пфффф , ко откачаш нали не било от тебе ? Сам си си виновен . Направи тест или отидити на лекар !
П.П Ако аз бях на мястото на момичето такъв щях да ти забия че нямаше да си сред живите
tq e luda be deba kurvata mn se drazna tq ne misli li be pff ima hap4eta kato e videla 4e sme bez kondom da e kazala e kvo da i kaja kato tq neiska ni6to ot men vika mi sujalqvam 4e te poznavah.. A be dosta silno me udari haxhax edin 6amar pras .. az nemoga da buda s neq i da re6i da go ostavi
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-10-2007, 08:51
Наиш кво,кажи й да ходи на лекар,ако искаш и ти отиди с нея,да направи аборт и готово!А ти следващия път използвай презерватив като си решил да се е**ш с всяка к***а,макар че съ, сигурна че няма да го забравиш никога вече,нали?
То е ясно че бебе няма да гледата,пък и да ти кажа тя ще е тази която ще иска повече от теб дори да го махне...............абе споко и да не ти пука ша са опраи раотата 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Казваш "ще се оправи работата", сякаш някой е получил по-слаба оценка в даскалото и има още много време докрая, за да си я поправи... Не е толкова просто... А и то да ти писне от келеши, които се е*ат наляво и надясно, без да имат грам предпазливост или да знаят каквото и да е относно секса... Да не говорим, че самият автор на темата не помни какво е ставало, Бог го знае как се е бил насвяткал... Не че искам да съм груба, но според мен оная малката си го заслужава да си го навлече на главата като не знае точно за какво става дума, барем се научи, както и тоя, дето си мушка патката навсякъде, без грам внимание... Да му се невиди, той носи не по-малка отговорност за това, още повече като той си пръска семето наляво и надясно!!! :-x
Аман от пишлемета, които ни най-малко не разбират последствията от непредпазливостта, а се натискат да се прое*ат... :x
Децата...(мда ,точно),не могат да разберат какъв риск поемат и каква отговорност ще трябва малко по-късно и то само защото не слагали гума,видиш ли,по незнайна причина.Може би за това съм против да се правят такива неща от рано.Или поне да се внимава сега...Бременна на 15.Боже ,опази... :? Да казва на техните колкото се може по-бързо и да прави аборт примерно,предполагам и те няма да са съгласни дъщеря им да става майка на такава възраст.Пък знам ли ,може да реши да го задържи... ](*,)
Cool_Bitch
11-10-2007, 08:56
Ami mislq,4e i tq samata 6te iska da napravi abort,za6toto na neinata vazrast nqma kak da gleda dete,kakto ve4e kazaha tq samata o6te e dete.Apak ti se pouspokoi malko vsi4ko 6te bade nared. :!:
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-10-2007, 08:58
tq e luda be deba kurvata mn se drazna tq ne misli li be pff ima hap4eta kato e videla 4e sme bez kondom da e kazala e kvo da i kaja kato tq neiska ni6to ot men vika mi sujalqvam 4e te poznavah.. A be dosta silno me udari haxhax edin 6amar pras .. az nemoga da buda s neq i da re6i da go ostavi
ТЯ ли е луда? А ти си безотговорен мърльо, носи си отговорността!
ТИ е трябвало да внимаваш за кондом, ако не си имал, просто си го дръж в гащите, прошляк такъв, какъв е тоя хормон, дето те е пернал, да не си животно за разплод?!
Права е, и аз бих съжалявала, че те познавам...
Ами ето, типичен пример за децата какво могат да направят недорасването (на акъл) и алкохолът за една вечер... Еми, носете си последиците...
slun4ice_90
11-10-2007, 09:01
Знам 4е ти е много гадно сега,но си постъпил много подло към нея.Абе използвайте презервативи бе хора,за какво са измислени :?: А не след това да се шашкате.Бъди до нея,не я оставяй :-x Надявам се вси4ко да се оправи :-#
KimBerLy1912
11-10-2007, 09:25
.. аз не помня миналата събота мн добре но се оказа че сме го правили без кондом и .. снощи тя си е направила тест и е бременна ..
E как така не помниш??? Пиян ли си бил..или кфо??? :? Бе не че нещо,ама дали не е казала че е бременна от теб само за да те задържи...или пък е бременна от друг (щом е на 15 и започва чисто сексуална връзка...нищо чудно :? ) ....Или просто къде ти беше акъла да правиш безотговорен секс... :? Сега си носи последствията...като решение аз предлагам
1)Да си направи още 1 тест за всеки случай...примерно след 1-2 дена
2)Ако се окаже че не е бременна може да се израдваш..и да си извлечеш поука от ситуацията... :? А ако все пак е бременна... :arrow:
3)Казвате на родителите си-ти на твойте,тя на нейните...обсъждате проблема и взимате най-адекватното според вас решение...
Еми така е...който не може да си носи последствията от безотговорния секс-просто не го прави...Има женени хора,който правят секс с презерватив или пък използват друг вид контрацепция...Просто защото нямат възможността да отгледат бебе на този етап от живота си...А ти вчерашен мухльо си трънал да се ебеш без презерватив...и то с непълнолетна пикла...Еми сорка за вулгарността,ама и двамата явно те пълни простаци!!!! :-x
CVETELLINA
11-10-2007, 10:12
Тестовете за бременност отчитат вярно,ако се направят 2 седмици горе-долу след рисковия акт.Така,че теста може да не е верен. :roll:
При всички случаи на 17 години,вече си достатъчно голям,за да мислиш кво правиш (става въпрос за презерватива).
stealthyGirl
11-10-2007, 10:23
келеш.. 8-)
пфуу.. *спестявам и аз псувните*.. еми ти нищо няма да прайш.. тя сигурно ще абортира :}
П.П.Всъшност бъди до нея даже и да те псува 8-) ....
EMOgirl92
11-10-2007, 10:23
Leleeeee :( Ako va6te razberat.....Zdravata si zagazil priqtel
stealthyGirl
11-10-2007, 10:26
@EMOgirl92 а не го ли заслужава бе?? :lol:
No_Limit
11-10-2007, 10:53
@EMOgirl92 а не го ли заслужава бе?? :lol:
Как да не си го заслужава , като се е напил като кирка да си носи сега последствията
LitTlE_BeBsIiI
11-10-2007, 11:07
Ммм лошо :( Бая сериозен проблем...наистина незнам тя как ще се оправи сама без теб.Опитай да поговориш с нея и да и помогнеш някак си..
Абе нещо не ми е ясно...Ебали сте се...7 дни по-късно тя си прави тест...Защо?Вероятнота цикълът и да е седмица след овулацията е доста малка.А и за да си направи трябва да и е закъсняло.Хмм...7дена след евентуално зачеване дори кръвен тест мноооого трудно може да бъде сигурен, камо ли обикновен.Тука има нещо много съмнително.
От там нататък пък и двамата сте си виновни-колкото ти, толкова и тя.Но ти май си много далеч от "МОМЧЕТО МОЕЧТА" щом не можеш да схванеш, че и ти имаш отговорност и последното нещо, което трябва да прави е да я псуваш в некакъв форум.
И все пак...има нещо гнило в тази ситуация
No_Limit
11-10-2007, 11:45
Абе нещо не ми е ясно...е**ли сте се...7 дни по-късно тя си прави тест...Защо?Вероятнота цикълът и да е седмица след овулацията е доста малка.А и за да си направи трябва да и е закъсняло.Хмм...7дена след евентуално зачеване дори кръвен тест мноооого трудно може да бъде сигурен, камо ли обикновен.Тука има нещо много съмнително.
От там нататък пък и двамата сте си виновни-колкото ти, толкова и тя.Но ти май си много далеч от "МОМЧЕТО МОЕЧТА" щом не можеш да схванеш, че и ти имаш отговорност и последното нещо, което трябва да прави е да я псуваш в некакъв форум.
На същото мнение съм :wink: Май нещо момичето го лъже
EMOgirl92
11-10-2007, 11:52
E estestveno 4e go zaslujava StEaLtHy_girl ,kato ne vzimat predpazni merki taka mu se pada
лелелеллеле ОМГ ОМФГ горкото момиче, ако наистина е бременна да прави аборт, което ще и остане голяма травма за цял живот може и усложениния да станат и да не можа да има деца което много лошо, но да го задържи толкова млада не си струва ...... а ти кат си видял, че нямате нито презервативи нито, противозачатъчни които тя да пие защо сте го правили въобще и закакаво си свършил в нея :-s горкото момиче :(
swords1010
11-10-2007, 12:19
Хмм, преди да предприемете каквото и да било, изчакайте седмица и повторете теста. Ако резултатие се потвърдят, вмесо да те псува поговорете и решете какво да правите. Обсъдете проблема и с родителите си (без да казваш, как щяли да реагират, като сте правили секс без предпазни средства да сте мислили и за това, как бихте казали на родителите си, че ще стават баба и дядо).
Успех! :wink:
just_a_girl_z
11-10-2007, 12:41
първо не изпадай в паника :!: :!: сигурно е мн страшно, но се вземи в ръце и обмисли добре ситуацията.
второ :arrow: обикновенните тестове за бременност не дават точен резултат до 14 ден след зачеването, камоли след 1 седмица. изчакайте малко и я накарай да си напрви още един и бъди ти до нея, за да си сигурен че е положителен, и че не те смахва нещо (всякакви ги има вече, знам ли аз каква е тази). ако и този тест е положителен идете на лекар, пак двамата. колкото и да се мразите в момента обидите и скандалите няма да ви помогнат и да решат проблема. ако и този тест е положителен вече е време да кажете на родителите си. а от там вече нямам идея какво ще правите. най-важното е да сте спокойни, колкото се може повече, знам че е мн трудно, ама паниката няма да ви помогне. обади й се, ако трябва нещо я излъжи, че ти си виновен, че поемаш отоговорността бла бла... но трябва да минете заедно през тая гадост, защото и двамата сте виновни и безотговорни. за момичето ще кажа само, че и тя си го заслужава, щшом не е спряла като е видяла, че той няма презерватив. и как така тя като знае че той е свърщил в нея, не е отишла да си купи хапче, малко се чудя ?
Emi do sa bqh f tqh i tq nekfa mi otvara i vika mahai se ot tuka i az ne be milo trqbva da po govorim tq mi vika hodi si pri megi haxhxa edno momi4e drugo nekfi gluposti tfa ne e ot zna4enie ta.. i az i vikam stiga molq te i tq kvo mi se moli6 i po4na da me psuva i da me buta i se razplaka ;( i az seda i celiq trepera nekuf i i vikam sega kvo 6te pravim i tq samo me butna i mi vika az kakvo 6te prava nqma nikakvo nie mahai mi se ot jivota i az takuf vikam mi are opravqi se togava ma i si trugnah.. napravo se poburkvam 6e zema da umra mlad
Не знам дали ще умреш млад, но явно ще умреш тъп!
VinagiSumAz
11-10-2007, 13:03
баси безотговорните хора :-x
just_a_girl_z
11-10-2007, 13:06
човек ти явно си мн тъп наистина :!: :!: тя е момиче, отиваш пак у тях и като те гони не се махаш, щом си забъркал каша, бъди мъж да си я оправиш и да си понесеш последтввята. ако реве и те бута, няма да си ходиш, все пак си по силен предърни я и я успокой, и и кажи тва дето ти казах как да действате от тук нататък. поне на мен един дори и бегъл план за действие би ми подействал мн добре. ае сега марш обратно у тях, ищо че вън вали. :booooomb:
e kvo be sedeh tq sedi me psuva kvo li ne az q gu6kam i i vikam stiga molq te i tq sedi i mi vika obi4a6 li me i az mi ne i tq sedi sedi i po4na pak da me psuva i da me goni kvo da prava :cry: :cry:
Излизаш то вас, минаваш през една аптека, копуваш още един тест.Отиваш в тях, успокояваш я, даваш и теста.Питаш я дали и закъснява и с колко дни.През колко дни и е цикълът и редовен ли е.Ако още не е трябвало да и дойде я питаш защо си е правила тест.Прави си теста, ако е отрицателен-изчезваш.Ако е положителен, събираш информацията от въпростите които ти написах и идваш тук.Но през цялото време каквото и да ти говори тя трябва да бъдеш много мил и внимателен.И да не забравяш, че до сега си бил само един глупакк...така, че не се прави на мъж пред нея
А дали не си измисля??? :neutral: Има и такъв вариант..хвани я и я заведи на генеколог(ако трябва и на сила) да я прегледа за да си сигурен, че не те ебава и ти само се сдухваш.Ако си я надул-даваш пари за аборт-все пак ти си я свършил мизерията(ако тя иска де).
Мн гадно се е получило...
Пиши ко е станало после :)
a be az test i kupih o6te togava kato hodih i tq si go naprai i ima6e 2 4erti4ki i tq mi vika e vijda6 li i az seda i se raztreperih celiq i tq ma izgoni i sa da otida kvo da i kaja a pyk i mi vika ti si jenkar nee6tastnik gluposti i az i vikam ako neiska nqma da pravi abort i tq vika neznam Ama vqrno za6to si e napravila test 1put hm..
В момента се сещам за темата "Защо всички казвате, че е лошо да се прави секс рано".
Ся, да не ми се обидиш, ама си много тъп. Защото ако имаше малко повече акъл в главата, щеше да разсъждаваш като мъж, а не като безотговорен лигльо. Ама то какво ли да очаквам, нали съм ти чела и предни постове...
Решението е да направи аборт.
LELELELE TEQ MOMI4ETA LUDI LI SA BE!!!??
[16:56:44] ........ каза: bube stiga be za 1 bzk ne se mre
[16:56:45] ..........каза: be 4ovek
[16:56:52] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: kuf bazik be
[16:56:53] .......... каза: ae stiga 4e me pritesnqva6 ve4e
[16:57:07] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: KUF BAZIK??
[16:57:23] ......... каза: (wasntme)
[16:57:29] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: ive molq te kaji
[16:57:31] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: kvo stava
[16:57:34] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: luje li me
[16:57:35] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: ?/
[16:57:50] ......... каза: awe ni6to ne moa da ti kaja :S ti samo se uspokoi
[16:57:57] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: ive molq te kaji
[16:57:57] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: mi
[16:58:06] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: luje li me ilqna 4e e bremenna??
[16:58:10] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: Molq te !!
[16:58:13] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: da ili ne
[16:58:19] ......... каза: 6ti kaja ama sega da ne kaje6 4e az sam kazala
[16:58:24] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: k
[16:58:25] ......... каза: ili da prai6 skandali i tn
[16:58:32] ......... каза: vse edno neznae6
[16:58:33] ......... каза: ok?
[16:58:34] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: ok
[16:58:39] ......... каза: ami bazika te
[16:58:45] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: da be
[16:58:51] ......... : daje az i kazah
[16:58:57] ......... каза: da ti go kaje
[16:59:04] ......... каза: tq vika ako o6te me qdosva 6e go napraq
[16:59:06] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: mersi mn be vijdam kolko zna4aza teb
[16:59:08] ......... каза: i qvno i q qdosal
[16:59:09] ......... каза: :D
[16:59:12] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: mersi
[16:59:13] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: 4a0
[16:59:15] ......... каза: bube
[16:59:16] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: mersi mn
[16:59:17] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: ae
[16:59:18] gOsHo qkO zDuh (headbang) каза: 4a0
BILI GO NAPRAVILI ZA DA SYM VIDQL KAK BOLQLO.. KATO TE NARANAT :@:@ BASI KU4KITE
Явно наистина е имало нещо гнило.Ами ако трябва да съм честен аз бих и шибнал един през устата.Много сте малоумни, честно
to4no dobre be kak moje da im hrumne takova ne6to be za kvo 6e go pravat :cry: :cry: az bqh trugnal i na na6te da kazvam tctc
От цялата тази история си проличава как когато не знаеш какво е това секс, как се забременява, кога се разбира и тн можеш да пускаш ефтини лъжи и лесно да те премятат
Znam kak se pravi sex prava go pove4e ot 3 godini znam i nikoga ne go prava bez kondom samo 4e bqh mn zle minalata subota i tq uj da mi pomogne da si legna haxxha i re6ila da me preebe 6ot mn sum znael i mi kazala 4e sme spali zaedno a ni6to ne e stanalo haha i sa me preebala 6ot sym q zarqzal v4era ttctcc Az 6tqh infarkt da polu4a te pi6ki si pravat s men..
FaHrEnHeit
11-10-2007, 14:35
Сигурно си прави п*шки с теб.Сигурно иска да намери начин да те накара да се върнеш при нея и измисля тия глупости.. ама е нормално нали е на 15 :D
deba kurvata malka lelele dove4era 6e si go izqde :-D :-D :D :D :grin: :grin: :-P :-P 6e kaja 4e basi ne6tata sme praili :D 4e posle gadje nqma si hvane :grin: :-D :D
**EcKo**
11-10-2007, 14:39
Какво може да се направили , ами единствено аборт , свършвал ли си в нея като го правихте без презерватив ?
Чакай малко хубавице...Секса не се прави само от 1 човек...Щом 2мата го искат 2мата поемат отговорността...Тя щом е била навита без презерватив...представям си и тя колко е отговорна...Хах пък и на 15...Залагам си главата че е била или пияна или напушена.
krem4et0
11-10-2007, 14:52
Абе нещо не ми е ясно...е**ли сте се...7 дни по-късно тя си прави тест...Защо?Вероятнота цикълът и да е седмица след овулацията е доста малка.А и за да си направи трябва да и е закъсняло.Хмм...7дена след евентуално зачеване дори кръвен тест мноооого трудно може да бъде сигурен, камо ли обикновен.Тука има нещо много съмнително.
А, така каза ли им го!!!! И аз така мисля. 5-6 дни след рисковия акт никой тест не може да определи бременност .......според мен мацката само го шащка, а тоя е 2-пъти по-зле и от нея. Ето защо казвам да се прави секс след определена възраст........поне момчето да разбере, че тест на 5-6 дни след акта е невалиден!
Ще ръсиш пари за аборт.. не четох цялата ти лекция но това е моето мнение :roll:
mumiikataa
11-10-2007, 15:42
Е той нали каза че са го ебавали
DAm to4no :D :grin: :-D :-D :D :D
krem4et0
11-10-2007, 17:12
Znam kak se pravi sex prava go pove4e ot 3 godini znam i nikoga ne go prava bez kondom samo 4e bqh mn zle minalata subota i tq uj da mi pomogne da si legna haxxha i re6ila da me preebe 6ot mn sum znael i mi kazala 4e sme spali zaedno a ni6to ne e stanalo haha i sa me preebala 6ot sym q zarqzal v4era ttctcc Az 6tqh infarkt da polu4a te pi6ki si pravat s men..
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Заключвам мой човек!
alkobalko
11-10-2007, 17:13
Личи си, че момичето е някаква лигла, която не знае какво прави.
Само че... ти си я накарал да направи теста, който си купил/ И единственото, което не се връзва са 2 черти (ако не е направила втората сама).
Съветвам те, ако си сигурен, че момичето не е бременно ( има и вариант приятелката и да е казала това, за да не я търсиш повече) да не се занимаваш с нея.