PDA

View Full Version : Искам да го направим,но съм неуверена ;(

ceLufChicA_zA_tEb{}
11-10-2007, 16:48
Аз съм моми4е на 16.Приятеля ми е на 17.С него много се оби4аме,но още не сме правили секс.Говорим си затова,но аз все отлагам,защото имам някои притеснения.Ще ми е за 1-ви път,но не ме е страх,4е ще боли...Просто се притеснявам затова как ще се 4увства той,дали ще се представя добре,ами ако не му хареса?!Супер притеснено ми е.Готова съм и го искам,но това 4е може да не мине добре ме тормози супер много.Просто не знам какво да направя,за да се полу4и добре...как да се държа..супер неуверена съм ;(
Виждам,4е и той го иска...Питал ме е,но аз все отлагам,но ми писна.Искам да мине ве4е.Той каза,4е ще из4ака колкото трябва,но аз го искам.Просто съм неуверена.Дайте някакъв съвет моля ви ;(

**EcKo**
11-10-2007, 16:53
Еми една хубава поговорка казва:"Пашата обича смелите"...Прави си изводи...и още една :"не оставяй днешната работа за утре"

Lorelei
11-10-2007, 17:00
Spored men ti ne si gotova i ot tova sydq po tova,koeto si napisala v posta si.Ako beshe gotova ne vqrvam da trygnesh da pishesh temi po forumite.Mislq,che trqbva da izchakash oshte dotogava,dokato nikoi i nishto ne moje da te razubedi ot namerenieto ti da pravish seks s nego.
Otnosno neuverenostta ti,mislq che e normalno da se pritesnqvash i da ne znaesh kakvo tochno da pravish.Tova,koeto bih mogla da ti kaja e donqkyde da improvizirash,milvai go i go celuvai taka,kakto kogato ste bili zaedno do sega,no s edna ideq po-razpalvashto i strastno,za da moje da razbere kym kakvo se stremish.Syshto taka si mislq,che ne e losha ideq sled kato veche e razbral kakvo tochno iskash,da se ostavish v rycete mu i toi da vodi(ako ima opit razbira se).
Tuk shte namerish oshte dosta polezna informaciq
:arrow: http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=739
Uspeh!

teoto
11-10-2007, 17:05
Какво да ти кажа мацо освен:Надъхай се и го направи! 8) Ти сама казваш,че с момчето се обичате,а и той ти е казал,че той ще да чака т.е. не те кара насила и явно иска ТИ да се почувстваш готова.Предполагам,че той знае,че си девствена,така че не се безпокой за това дали ще му хареса.Едва ли ще очаква от теб някакви невероятни сексуални изпълнения,така че спох..напротив според мен дори ще е горд,че ти си избрала именно него да бъде първият мъж в живота ти!Така че дерзай.. :smt001

krem4et0
11-10-2007, 17:07
Ако той знае, че не си опитна, няма да очаква нещо особено. И не се тревожи за това-влагалището ти ще е така тясно, че няма начин да не му хареса. По-скоро мисли за себе си.........и все пак няма да е лошо да поизчакаш още малко...........ако се обичате няколко месеца няма да се пречка, а и ще ти помогнат да се отпуснеш повече пред него.

koalka
11-10-2007, 17:12
Въпроса е, че прекалено много мислиш и се притесняваш.Така винаги ще отлагаш.А и колкото повече мислиш за болката, толкова повече ще боли.Просто не трябва да си притеснена и да се отпуснеш, а не да си скована.

partychild
11-10-2007, 17:13
ОоОо ма как ще го обичаш ти се заблуждаваш само никоий на 16 или под 18 незнае кфо е любоф камоли пак секс да ми правиш не не... по добре чакай да станеш на 20 паа.. тогава е полезен секса сега си още дете !!! Така биха казали НЯКОИ хора от форума :x аз съм на 16 близо 17 и мисля че ако наистина го искаш го направи не е страшно ;-) никой не е бил научен :smt008

alkobalko
11-10-2007, 17:16
Няма защо да се притесняваш, щом си сигурна, че искаш да го направиш. Кажи му, че ще ти е за 1 път. Така той ще е по-внимателен. В този случай не мисли за него и как ще се представиш. Никой не се е родил научен. Той е този, който трябва да се постарае ти да се чувстваш добре.

Себе си...
11-10-2007, 17:17
Не забравяй , че на него също му е ясно , че ще ти е за първи път и не може да очаква кой знае какво ... Ти няма да можеш да се отпуснеш дори след петият-шестият път , просто не се тревожи за това как ще изглеждат нещата в неговите очи . Сама казваш , че се обичате ... в такъв случай - няма проблем ! Според мнение по-горе , самият факт , че пишеш тук , че се допитваш до някого , сам по себе си говори , че не си готова ... но за мен не е така . Аз мисля , че ти просто имаш нужда от мъничко ...как да кажа ... подкрепа ... просто някой да ти поговори за нещата и оттам нататък ти сама да решиш. Мисля , че в крайна сметка и двамата ще бъдете доволни от това , което би могло да се случи . Да , няма да се чувстваш особено добре , малко са тези , на които не им пука , но аз бях точно в твоето положение ... и един ден просто се реших . Не ме беше страх , че ще боли и т.н ... просто се страхувах да не би човека до мен да остане разочарован ... Е , нито той остана ... нито аз . Бъди мъничко по-смела ... Щом е с теб все още , щом те обича , щом не му пречи , че не води полов живот с теб ... значи той ще чака , докато ти смело заявиш , че искаш това да се случи и той ще направи така , че да се чувстваш добре и да не се притесняваш ... Поумувай още над нещата ... ние всички ще сме тук и ще очакваме да пишеш какво точно ще ти се случи :wink:
Успех :)

My_Dear
11-10-2007, 17:38
Никой не очаква от теб да се "представяш". Сексът е не просто някакво изпълнение, той е за привързаност, за споделеност, за чувства. Просто насочи мислите си в тази посока.
Пък и ти си мислиш, че ще правиш нещо кой-знае-какво? Стандартна мисионерска като за първия път, мацка - само ще си лежиш, а за всичко останало ще се погрижи той ;)

creativex
11-10-2007, 17:39
Aleandra Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 9:16 pm Заглавие:

Няма защо да се притесняваш, щом си сигурна, че искаш да го направиш. Кажи му, че ще ти е за 1 път. Така той ще е по-внимателен. В този случай не мисли за него и как ще се представиш. Никой не се е родил научен. Той е този, който трябва да се постарае ти да се чувстваш добре.

Не съм съгласен, че пък точно той трябва да свърше всичката работа! За да бъде всичко на ниво не е достатачно да легнеш и да вирнеш краката!

momchence_89
11-10-2007, 17:56
какво да кажа всичко е казано .. Успех \:D/

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-10-2007, 21:14
набий си една чекия преди това и сичко ше е наред!

partychild
11-10-2007, 21:25
набий си една чекия преди това и сичко ше е наред! как като няма с кфо тя е момиче :-D

My_Dear
11-10-2007, 22:52
Не съм съгласен, че пък точно той трябва да свърше всичката работа! За да бъде всичко на ниво не е достатачно да легнеш и да вирнеш краката!
Повярвай ми, като за първи път е напълно достатъчно ;)

die_die_my_darling_
11-10-2007, 22:54
Или правиш секс или не.
Ебати...
Кво очакваш...
Ние да ти казваме да правиш секс или не...
поредната дебилна тема..... ](*,)

lLady_MooN_RaiN
11-11-2007, 07:14
Той трябва да се притеснява дали ще се представи добре, защото обикновено първия път мъжът е активния, защото жените изпитват болка, а мъжете - не, следовтелно мъжът е този,. който по принцип би трябвало да поеме инициативата. А за твоя случай мисля, че просто още не си готова. Когато си напълно готова няма да те е страх нито от болката, нито от това как ще се представиш. Затова по-добре не бързай.

krem4et0
11-11-2007, 08:10
Не забравяй , че на него също му е ясно , че ще ти е за първи път и не може да очаква кой знае какво ... Ти няма да можеш да се отпуснеш дори след петият-шестият път , просто не се тревожи за това как ще изглеждат нещата в неговите очи . Сама казваш , че се обичате ... в такъв случай - няма проблем ! Според мнение по-горе , самият факт , че пишеш тук , че се допитваш до някого , сам по себе си говори , че не си готова ... но за мен не е така . Аз мисля , че ти просто имаш нужда от мъничко ...как да кажа ... подкрепа ... просто някой да ти поговори за нещата и оттам нататък ти сама да решиш. Мисля , че в крайна сметка и двамата ще бъдете доволни от това , което би могло да се случи . Да , няма да се чувстваш особено добре , малко са тези , на които не им пука , но аз бях точно в твоето положение ... и един ден просто се реших . Не ме беше страх , че ще боли и т.н ... просто се страхувах да не би човека до мен да остане разочарован ... Е , нито той остана ... нито аз . Бъди мъничко по-смела ... Щом е с теб все още , щом те обича , щом не му пречи , че не води полов живот с теб ... значи той ще чака , докато ти смело заявиш , че искаш това да се случи и той ще направи така , че да се чувстваш добре и да не се притесняваш ... Поумувай още над нещата ... ние всички ще сме тук и ще очакваме да пишеш какво точно ще ти се случи :wink:
Успех :)
Не е точно така-на мен още 2-рия ми полов акт беше хубав, бях се отпуснала и мисля, че се справих доста добре. Е, не може да се сравнява със сега просто, но......беше на прилично ниво!

MakeMeLaugh
11-11-2007, 08:51
Отпусни и спокойно ;)
Няма от какво да се притесняваш. Абсолютно всеки, който прави секс е минал по този път ;)
Всичко ще бъде наред \:D/

scanadal
11-11-2007, 15:10
Ами няма страшно,всеки е минал през това,всеки малко или много се е чувствал неуверен в себе си първият път.И аз се шашках че нищо няма да се получи,незнаех много какво да очаквам,ама всичко си идва на мястото.А колкото до болката,хммм,ми има я но не при всеки.Просто бъди сигурна че това е мъжът с когото би искала да го направиш за първи път,а за другото не му мисли толкова.Хубата част идва след това.И да,първият път се помни и е важен. :smt003

macka123
11-12-2007, 15:40
По принцип може да не те боли и грам.Щом се чувстваш готова и щом го искаш го направи.Не се притеснявай , за това дали на него няма му хареса.Ще му хареса ка , защото ще си толкова тясна , че ще "прерита" от удоволствие.Аз лично съм го питала как е бил 1 ни път и той тва ми е казвал (приятеля ми).

Made_of_Pain
11-12-2007, 15:51
Готова си, ама си неуверена?
Ъхъъммм.. Да кажем, че разбрах.

П.С. До сега не съм чула някой да е умраял от болка при дефлорация. Ще се радвам да чета за теб по вестниците.

bqsna_teenagerka
11-12-2007, 16:02
"готова" можеш да се наречеш тогава когато нямаш никакви притеснения никакви съмнения,когато знаеш че ще мине супер,когато последното нещо за което мислиш е за това как ще се представиш,когато не планираш начина,мястото,позите и т.н а просто оставиш съдбата да те води!
Прави си изводи готова ли си или не!
Каза че гаджето ти ще чака колкото е необходимо,кажи му го,кажи му че не си готова,кажи му причините,ако наистина те обича,ще те изчака и няма да те пришпорва! а кой знае,може след месец вече да си готова! Просто трябва да отстраниш всички притеснения и т.н! :smt003

fiama
11-12-2007, 16:13
Ей, мила, я не се сдухвай така! :) Тревоги от типа "дали ще се представя добре", когато двама души се обичат не важат! От начало сигурно ще бъдеш по-неуверена и незнаеща какво да правиш, но с времето и с всеки следващ път ще се опознавате все повече, ще научите на кой какво му харесва и т.н. За начало просто се отпусни и не му мисли толкова за "представянето си". Предполагам приятелят ти знае, че ще ти е за първи път, и надали очаква чудеса отначало. Първият път е много важна крачка в съзряване на всяко момиче, направи го с нежност и чувства и с подходящия човек, ако смяташ, че си готова и наистина го искаш! Късмет :)

niksy_bub
11-12-2007, 21:22
о мила какво по хубаво от това той ти казва че ще те изчака сиг му е супер яко щом знае че искаш 1-вия път да ти е с него ... просто изчакаите подходящия момент и се отпусни те мъжете си знаят работата :P :!:

palomaaa
11-13-2007, 14:56
prosto se otpusni,nqma ni6to star6no

miss_91
11-13-2007, 19:07
Повярвай ми, като за първи път е напълно достатъчно ;)
daje izob6to ne e dostaty4no trqbvat malko pove4e usiliq za 1viq put...

dantro
11-13-2007, 20:38
Не се претесняваи от нищо не е страшно и всъщност не е чак толкова голямо сабитие .. Отпусни се и се наслаждаваи :wink: Ако наистина обичаш момчето и си готова даваи не чакаи повече :)

Valento
11-13-2007, 20:50
Spored men ti ne si gotova i ot tova sydq po tova,koeto si napisala v posta si.Ako beshe gotova ne vqrvam da trygnesh da pishesh temi po forumite.Mislq,che trqbva da izchakash oshte dotogava,dokato nikoi i nishto ne moje da te razubedi ot namerenieto ti da pravish seks s nego.
Otnosno neuverenostta ti,mislq che e normalno da se pritesnqvash i da ne znaesh kakvo tochno da pravish.Tova,koeto bih mogla da ti kaja e donqkyde da improvizirash,milvai go i go celuvai taka,kakto kogato ste bili zaedno do sega,no s edna ideq po-razpalvashto i strastno,za da moje da razbere kym kakvo se stremish.Syshto taka si mislq,che ne e losha ideq sled kato veche e razbral kakvo tochno iskash,da se ostavish v rycete mu i toi da vodi(ako ima opit razbira se).
Tuk shte namerish oshte dosta polezna informaciq
:arrow: http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=739
Uspeh!Леле Loreleiкак фантазираш немам думи да ти опиша ама ти си знаеш много постове твои съм чел ама тоя е най-тъпя който имаш чесно те и другета са бесмислени ама нема начин айде карай по течението и виш некоя друга тема да пишеш безмислици!!!! :razz: :razz: :razz:

Peshito
11-14-2007, 09:48
Все някога трябва да стене преудолей страха и айде

BUFU994
11-14-2007, 12:00
ако си :smt030 :smt030 няма да се притесняваш

ама не ти го препорачвам 8)
най-добре си е да се отпуснеш и да си го направиш както си ти дойде от вътре