View Full Version : Момичета помагайте,момчета и вие ако можете
I_love_Dimitrova
11-10-2007, 18:10
Преди 1г се запознах с едно момиче и тя ме харесваше :smt007 ... естествено тръгнахме :mrgreen: ... но след месец се разделихме (няма да казвам причините,защото са много глупави) :cry: .Аз през цялото време си я харесвах и мислех за нея!Като се видим и сме на Здр.Пишехме си рядко.След близо 1г тя ми писа.Писахме си няколко пъти.Разбрахме се да излезнем и аз се съгласих ... отидохме на кафе.Тя продължи от време на време да ми пише и излизахме още няколко пъти на кафе.Чувствата ми към нея ставаха все по - силни и по - силни.Направих 3 клипа , в който разкрих чувствата си към нея.Тя сподели, че много са и харесали и нямало как да не ми обърне внимание.Изленахме и тя каза, че иска да си помисли и й трябва време.Каза,че все още ме харесва и от както излизаме ме харесва все повече.Дадох й това време ... за 2 седмици аз се чудих как да я накарам да ми отговори,за това й подготвих изненада. Няколко момчета я поразкараха и всяко от тях и даде писмо,в което пишеше колко много я Обичам.Накрая дойде при мен в едно заведения и първия й въпрос беше "Какъв е този филм, в който ме вкара?!" .Аз реших да продължа по план и й подарих едно сърце и едно писмо ... Тя прочете писмото, взе сърцето ... и мълчеше.А аз само чаках да ми отговори дали иска да е с мен или не ...Тя каза "Не мога да ти отговоря... казах ти и предния път, че искам да си помисля!" и така и остана , все още нямам отговор , а това ме разкъсва!Не ме мислете за ГЕЙ ... просто тя ми показа, че и момчетата имат чувства,който са наранени от момичетата (не само момичетата да нараняват) ... 8-[ Искам да ви помоля за съвет,какво да правя?Нямам си и на идея как да я накарам да ми каже дали иска да е с мен или не ... мерси на всички момичета :mrgreen: и на момчетата :smt006
Ice_Power
11-10-2007, 18:15
може би малко си я насилил с цялата тая работа с писмата.остави я да помисли жената малко на спокоиствие. 8)
Прекалил си с изразите на любов.Защо трябва толкова да й го натрапваш.Просто нежно й го кажи.Ако не беше постъпил така тя щеше вече да ти е гадже.Успех,все пак! :wink:
Ами аз имам един въпрос тя на колко е ?
I_love_Dimitrova
11-10-2007, 18:28
на 16 сме и двамата
може би малко си я насилил с цялата тая работа с писмата.остави я да помисли жената малко на спокоиствие. 8)
аз пък не мисля че я е насилил просто тя не е сигорна в чувствата си но трябва да се осъзнае,защтото може накрая да го загуби!!!Ти явно много я обичаш и незнам какав савет да ти дам изчакаи я още малко и и кажи,че вече искаш отговор аз поне така бих постапила на твое място!! :) :)
чесно да ти кажа незнам какво толкова го мисли 8)
Ами какво да ти кажа със това дай ми време и накрая така пак да ти кажа просто момичето не иска да е с теб разбираш ли и на мен са ми го правили тоя номер давам време минаха се две седмици и накрая нищо ее какво да очакваш от тия момичета на по 15-16 виж пич аз ти давам съвет зарежия и не са занимавай повече с нея защото само ти се измъчваш най - много :wink:
MiMcHeToOo
11-10-2007, 18:47
Написах си мнението и в другата тема дето си пуснал (която е същата) ама ще го повторя и тук.. Почакай я още малко без да и вадиш думите с ченгел от устата и ако не ти каже почни да се държиш малко по-студено с нея, за да разбере кво е загубила..
Ами какво да ти кажа със това дай ми време и накрая така пак да ти кажа просто момичето не иска да е с теб разбираш ли и на мен са ми го правили тоя номер давам време минаха се две седмици и накрая нищо ее какво да очакваш от тия момичета на по 15-16 виж пич аз ти давам съвет зарежия и не са занимавай повече с нея защото само ти се измъчваш най - много :wink:
дрън дрън... не го/я слушай. брат ми има една приказка.... остави птичето да литне пак ако се варне значи ще е твоето птиченце завинаги :P колкото до изненадата може би е трябвало да почакаш да каже "да" и тогава да и приложиш тази изненада. може пак това "трябва ми повече време" да е просто изпит дали ще продалжиш да я търсиш... незнам прави каквото сарце ти говори. keep fighting :)
дрън дрън... не го/я слушай. брат ми има една приказка.... остави птичето да литне пак ако се варне значи ще е твоето птиченце завинаги :P колкото до изненадата може би е трябвало да почакаш да каже "да" и тогава да и приложиш тази изненада. може пак това "трябва ми повече време" да е просто изпит дали ще продалжиш да я търсиш... незнам прави каквото сарце ти говори. keep fighting :)
Абе вие луди ли сте бе ами ако минат месеци или година и момчето си чака отговор какво правим нищо трябва да страда ли айде стига моля ви се колко момичета има на тоя свят ще си намери пък дръга която знае какво иска се едно слушам хпапе на 14-15 години смешни ставате :-D :-D :-D :-D
Цялото това внимание към нея е било много мило, но малко си попрекалил с романтиката. Щом е излязла с теб и е казала, че ще си помисли, значи има поне някакви симпатии, но тъй като не сте се били виждали от 1 година, й е било нужно време да преосмисли нещата. Остави я да си помисли на спокойствие, няма нужда от повече жестове :)