View Full Version : Расовото смешение.
inflammable007
11-11-2007, 14:45
Какво мислите за смешението с други раси,аз лично съм твърдо против,защото както и в природата кога 2 вида се премешат по по слабия надделява.
nemislq 4e rasata ima zn vajen e 4oveka... :mrgreen: :smt001
генетиката е доказала че при кръстосване на расите се получава по-красив, по-умен, и по-здрав индивид (не можах да го обясна много точно, дано сте ме разбрали).
Nikoga dosega ne sam delila taka horata,osven na dobri i lo6i,iskreni i licemeri,veseli i tyjni i taka...
Амии по принцип съм против, ама нищо не се знае - утре може да се влюбя в някой арабин :-D
Kras4eto_lp
11-11-2007, 15:33
Ами аз не съм против не съм и за...все пак всеки човек сам си решава :wink:
sexa_na_kompleksa
11-11-2007, 15:33
Не харесвам расистите. :? Не всички са еднакви - познавам едно момиче,което е циганка,но е бяла,чиста и много по-свестна от половината хора в този форум ...
аз пък не съм против :) какво лошо има виждал съм и познавам няколко деца на такива семейства да ви кажа няма нищо лошо ... наисти на за българия да си "афроамериканец" не е препоръчително защото те гледат като голям камък ама като цяло аз съм ЗА ... все пак Хали Бери 8-)
Не виждам какво лошо има?Да не би децата от такива връзки да са сбъркани,или ненормални.Примерно има много красиви мулатки :twisted: .
straightup
11-11-2007, 15:40
Е и кво значение има какъв е човека ? Примерно приятелката ми баща и е арабин а майка и туркиня и кво ? Живеят си в БГ от сумати години...и са си точно като българи само дето тя и баща и са малко по мургави ама не черни ми просто по леко мургави са. ;) И мога да ви кажа,че цялото им семейство са мн чистоплътни и подредени.И са мн добри хора. :) ХхаХА са да не си помислите,че гаджето ми хои със забрадка ?? :D Споко,както казах те са си кат БГ ;) Носи си къси полички,гримира се и т.н. нема се пУашите! :-D
DevilWish
11-11-2007, 15:51
Mi...Sega6niqt mi priqtel e tur4in..Spored vas interesuvam li se ot takiva ne6ta? :))
Защо да съм против?Не знам дали бих го направила, но ако се обичат и искат да са и в сексуално отношение заедно - какъв е проблема?Тук въпроса опира до личния избор.
Wrathchild
11-11-2007, 17:25
Мии не съм против...
На сестра ми баща й е аржентинец, а те са бая мешани - следователно и тя. И точно аз нямам право да казвам, че съм против смесването на раси...
Schnitzer
11-11-2007, 17:47
Мноу ли се кефите 8)
naMy4Ho_KoTe
11-11-2007, 18:32
генетиката е доказала че при кръстосване на расите се получава по-красив, по-умен, и по-здрав индивид (не можах да го обясна много точно, дано сте ме разбрали).
На теория - да. Все пак се обогатява генетичния резерв. Поради същата причина при секс между генетически сходни индивида (т.е. роднини) се ражда дете с аномалии( нарича се имбридинг ако не се лъжа). Но на практика - не мога да кажа, че мулатите са по-умни от монголоидите например.
ne sym :) abosliutno ni6to lo6o ne vijdam
Dark_Angel_F
11-11-2007, 20:10
Преди в съседия клас иамше едно момче Андре което беше наполовина негър и наполоивна българин .. Мгоа да кажа само , че беше адски свестен и мн яка като човек ... Говоря "беше " защтоо замиан при баща си във Франция...
momchence_89
11-11-2007, 20:45
Аз няма нищо против =D>
Silver_Boy
11-11-2007, 20:59
Ама че тема .... Всичко си е въпрос на личен избор а и важното е да се обичат , расата няма кой знае кво значение.Лично аз не съм против , въпреки че самият аз едва ли бих го направил
BlueAvalanche
11-11-2007, 21:13
Мулатка или азиатка да, ама туркиня или циганка - никога
nerazbiram za6to puk da e 4ak takuv problem rasata....... ako 4oveka e svesten kade e pr ??
una_loca
11-12-2007, 06:15
Ами и аз нямам нищо против смесването на расите...всичко зависи от човека!
Rasata e bez zna4enie ... vajen e 4oveka ako e gotina(davam prim sas sebe si taikato az sam tur4in :P )bolima ... rakata kakva e vajnoto e na mene da mi haresva :wink:
the_doll
11-12-2007, 08:44
Абе аз лично бих се кефила да имам за гадже негър или японец, ама не бих искала децата ми да имат дръпнати очи или да са мулати. Просто няма да се възприемат от нашето закостеняло общество.
freak_girl
11-12-2007, 14:29
Аз нямам нищо против.За мен си е до човек,а не до раса.Аз не съм расист за да разделям хоратат по раси!!!
inflammable007
11-12-2007, 14:31
Лично аз съм твърдо против,за мен смешението със същество от друга раса е все едно да се смешавам с животно,не мога да разбера как може да имате желания към същества които до преди 50 години са били под камшика на бялата раса,ние сме господарска раса и трябва да се гордеем с това а не да се прекланяме на примитивните създания.
много обичам>>негър+китайка/японка...ммм :D
Nqmam nishto protiv,a dali bih go napravila-ako obicham choveka do sebe si,za men nqma da e ot znachenie dali e bylgarin ili afroamerikanec!
~CaLiCo~ *PepS* :P
11-12-2007, 17:49
az pyk nqmam protiw.... ama ako stawa wapros za deca i podobni....po skoro ne...ama samo za kefa :D :P oh...nqkoi gotqn mulat da mi padneee :-D 8-)
Хмм... стига да е секси и да се обичаме, не ме интересува от каква раса е.
Ами може да излезне готино индивидче понякога от такова смешение.
Но никога няма да приема туркиня с българин или турчин с българка..мразя турци!!!
Аз лично си държа на нашите български момчета-има егати пичовете ;)
korabokroshenec
11-12-2007, 19:54
хах тука мн расисти... сички мразят турци...а турците имат доста респект към българите..поне тези по средиземноморието.А 1 приятел е живял 1 година в англия и като приятелите му разбрали че е българин зели да го отблъскват и да се отнасят с него като с циганин..като с по низше същество! според мен сички сме равни и няма значение от коя раса е човека важно е какво се крие в него.
За мен расата няма значение, нито народността, нито вярвата. Човек се оценява по това което носи в сърцето и душата си. Докато четях мненията се замислих за тези от вас, които са против. По-лесно ще ми бъда да приема човек от друга раса отколкото някой с подобно мислене. Ще ме прощавате, ама мисля че разумните хора съдят за другите хора по самите тях, а не по външността им.
lucky`charm
11-12-2007, 20:27
без да чета цялата тема... погледни МУЛАДКИТЕ :) едни от най-красивите жени на света
Ariena
МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:18 am Заглавие:
За мен расата няма значение, нито народността, нито вярвата. Човек се оценява по това което носи в сърцето и душата си. Докато четях мненията се замислих за тези от вас, които са против. По-лесно ще ми бъда да приема човек от друга раса отколкото някой с подобно мислене. Ще ме прощавате, ама мисля че разумните хора съдят за другите хора по самите тях, а не по външността им.
+1
не водя полов живот но спред мен не те питат с каква раса искаш да бъдеш!
тъй че бих била и с негър
мен лично не ме притеснява расата/нацията или тем подобни важно си е чувството то е водещия фактор,но не бих се загледала в циганин дори и да е последния мъж на земята просто съм си патила и не мога и да ги уважавам като субекти :-& :smt012
Schnitzer
11-13-2007, 21:49
Наистина е плачевно положението има много християнки които спът с фесове ама кво да се прави тъпи пу*ки!Познавам една двоика в която момичето е християнка а мъжът мюсюлманин и мога да ви кажа че тва няма никво значение.Всичко е до човека
BrianKinney
11-13-2007, 23:36
:) Мисля, че е ненужно да казвам как убийствената комбинация метъл+псевдоразбирач+нацио налист+патриот е адски смешна. А пък ако става въпрос и за индивид от женски пол... става още по-забавно. Аз съм против ВСЯКАКВА форма на расизъм, било то обикновен расизъм, обратен расизъм, хомофобия или някаква друга дискриминация. Уж живеем в 21 век, а май сме си с акъла на 14-15ти век, а? Всеки, който твърди, че негрите НЕ са хора, че сегашните поколения турци имат нещо общо с делата на тогавашните и че има значение от каква раса и народност е ЛИЧНОСТТА, в която си влюбен/а, да вземе да се хване в ръце и да спре да се излага. РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ??? Ега ти израза. Звучи като "хибрид между орел и мишка". И какви са тия глупости, че бялата раса била... ххахаха, толкова е жалко това изказване, толкова старо и прогнило, че не мога да го повторя (а и ме мързи да цитирам тая безсмислица):) А бе хора... ЛИЧНОСТТА И ДУШАТА нямат цвят, ръст, тегло, стил на обличане и народност. И защо е така лесно да плюеш и мразиш като не знаеш? Всички вие, които сте твърдо против "расовото смешение" искате да кажете, че никога не сте общували с негри и монголоиди и че даже само заради расата им даже не бихте им дали шанс? Бихте ги гледали злобно като се разминавате с тях или с отвращение? Не бихте им помогнали, ако са в беда, а можете? Не бихте си позволили да повярвате, че с нищо не сте повече хора от тях? Ето това е отвратителното: да определяш хората по нещо така повърностно като...цвят на кожата например. А не българските момичета да интимничат с турци, негри или каквито решат.
КОгато става въпрос за любов, значение има само личността и характера на един човек. Когато става въпрос за секс: за личен избор. И никой няма право да го съди.
Националист
11-14-2007, 20:02
Защо ми изтрихте последните 2 поста с какво съм обидил другите раси. Явно на някой тук му пречи че говоря с факти и говоря истината.
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
убиждаш другите с твойто мнение.!
редактирано-по точка 2 от Правилата на форума ! от by devil_girls_
изтрих ти предното мнинение,защото можеше някой да се засегне от мнението ти!
друг път внимавай какво пишеш.да няма гафове. :wink:
a,ние тука не сме в този форум,за да се убиждаме,ce пак....
И се придържай към правилата на Форума!
ето линк,ПРОЧЕТИ ГИ!!!!....
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/pravila.html :wink:
Кои ще се засегне за кое точно? да съм казал нещо невярно или лъжа .С какво точно съм обидил другите раси?
Лично аз съм твърдо против,за мен смешението със същество от друга раса е все едно да се смешавам с животно,не мога да разбера как може да имате желания към същества които до преди 50 години са били под камшика на бялата раса,ние сме господарска раса и трябва да се гордеем с това а не да се прекланяме на примитивните създания.
"syshtestva " , ti imash mnogo izvrateno mislene ... nqmam dumi ... sichko si e do lichen izbor i nqmam namerenie poveche da te kritikuvam , ti sam si reshavash ... nooo ...
С какво съм убидил другите ,че ще ми триете мненията:
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
Къде е убидата тук ,че Аз не я виждам или който изкаже инако мнение му трият постовете .Обориме с факти ,а не с измислици за убиди.Искам да ми посочиш точно кое е убидното.
"ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!"
tova e obidno ... mnogo znaish ti , koq tvoq prapra... baba e turkinq , koi dqdko gryk ... takova neshto kato "chista kyrv" nqma
pyrvo si popregledai rodoslovnoto dyrvo , posle govori za chista kryv
i kakvo protiv smeshenieto na rasi i kulturi , ne moI sichkite ti rodnini da sa ot edna "chista"kryv - togava shte se rodish s mn sbyrkani cherti , genite se izrajdat
tochno smeshenieto rajda krasivo , zdravo pokolenie , bez problemi v pfihikata
.... aman ot izvratenqci , koitos e mislqt za nacionalisti i patrioti , mnogo li ste gordi s zakosteneliq i si nenormalen nachin na mislene i propagandata na protivni vijdaniq za jivota na horata i razvitieto na obshtestvoto ...
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
DisciplineAndOrder
11-15-2007, 08:39
Не съм против.
Относно поста "Запазете кръвта на дедите си чиста" ще кажа,че това е един наистина много прост човек.Ако обичаш някой,пука ли ти от каква раса е?
Не съм против.
Относно поста "Запазете кръвта на дедите си чиста" ще кажа,че това е един наистина много прост човек.Ако обичаш някой,пука ли ти от каква раса е? :smt001 :smt001 :smt001 :)
inflammable007
11-15-2007, 12:27
Не съм против.
Относно поста "Запазете кръвта на дедите си чиста" ще кажа,че това е един наистина много прост човек.Ако обичаш някой,пука ли ти от каква раса е?
След 25-30 години когато останем малцинство ще видиш,че и на теб ще ти пука.
Не съм против.
След 25-30 години когато останем малцинство ще видиш,че и на теб ще ти пука.
o da ostavanka na malcinstvo - i ako mojesh ta izqsnish kak shte stane tova , mnogo e lesno da povtarqsh klishirani izrazi :!:
Националист
11-15-2007, 18:19
Devil_girls_ не ми отговори кое точно е убидно към другите ако ще даваме по точките на правилата виж твойте : 4.Да зачитат и уважават мнението и правата на потребителите.
До другите .Аз си знам родословното дърво. За да те успокоя ще ти кажа чист българин съм.Значи никой не говори за кръвосмешение става въпрос да създават потомство индивиди от една и съща раса.Да такова като 100 % чиста кръв няма .Но има 100 % чиста европеидна кръв .Такава е кръвта на повечето българи .Българите са по несмесени от повечето европейски народи 70 % от българите са от източно средиземноморски тип .Вредата от смесването между расите съм я описал в по горните постове ,но някой от тях бяха изтрите тъй като някой се почуства застрашен от доводите на опонента си в спора. В момента при тази демографска ситуация сме изключително застрашени от изчезване до 20-25 години ,ще сме малцинство в държавата си. Затова не трябва да се смесваме дори и с индивиди от другите европеийски народи .Ако се смесиме с другите раси кръвта ни вече няма да е същата като на наште предци. Дали ще сме българи? - Отговора е не!
Кажи бе пънкар! Аз ли съм прост или ти за какво са се борили нашите деди не е ли за запазване на българското и българщината ,а ние сега сме тръгнали към едно обезродяване наречено глобализация, абсолютно обратното на това за ,което са се борили те.
Мисленето ми било закостеняло .Защо? - Защото за разлика от повечето от вас изпитвам някакво чуство за дълг към предците си и любов към България и българското .Ако това е закостеняло мислене добре предпочитам да ми е такова мисленето !
Националист
11-15-2007, 18:30
o da ostavanka na malcinstvo - i ako mojesh ta izqsnish kak shte stane tova , mnogo e lesno da povtarqsh klishirani izrazi Exclamation
Аз ще ти обясня как ще стане В момента много млади хора напускат българия наблюдава се застаряване на българскато население - това ще рече че повечето българи са минали възраста в която могат да създават деца Противоположна на това е демографската картина при циганите които имат по много деца и при тях по голямата част от населението е във детска или детеродна възраст .Освен всичко друго ЕС е решил да внася 10 милиона негри и азиатци в цяла Европа ,което допълнително ще отежи положението ни.
А между другото поста на пънка съдържаше истински убида към мен ,но не беше изтрит или тя не се брои щом той е в за расовото смешение.
ДА,наистина ,е че (pомите) раждат по над 5 деца,но с убиване, насилие ,дискриминация..........и.....т.... .....н.........
до никъде няма да се стигне,напротив така ромите още повече ни намразват и се озлобяват към нас,и за това все по-често стават побоища убийства,и......т........н.........
трябва да го проумеете,че с дикриминация до никъде няма да стигнеме!
модерирано от devil_girls_
JoeBanana
11-15-2007, 19:02
мулатките са готини http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
бих опънал някоя, ако изпадне
Националист
11-15-2007, 19:10
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
вече прекаляваш с T.3.от Правилата на форума!
devil_girls_
Националист
11-15-2007, 19:28
Изтри ми още един пост не се прави на много хитра четох правилата. Не ми каза ,кое е убидно? Прекаляваш с правомощията си имам право да се оплача на админа . И къде съм казал ,че трябва да се избиват или съм подстрекавал за непредизвикано насилие към циганите .Това ,че ти си си изградила някакво предварително мнение за всички, които са против расовото смешение е друг въпрос .Чети внимателно какво пиша.
Националист
11-15-2007, 19:39
Какво съм казал против турците. Не си измислай! Нищо такова не съм казал!Въпреки че незнам кое уважаваща себе си българско момиче ще тръгне с турчин .Нищо против тях нека си работят и живеят в тук ,но да не застрашават страната и народа ни и да не се се мешат в държавния живот и управлението на страната.Но не е толкова фатално ,защото поне 50% от тях са потурчени българи.Лошото е ,че самосъзнанието е друго.
Anf3tamin4o
11-15-2007, 20:34
Не ми трий постовете :!:
Националист
11-15-2007, 21:06
ами има една поговорка.... "Любовта не пита,a връхлита". Wink
има и друга поговорка Arrow ''никога не казвай никога''
никога не казвай,''никога няма да тръгна с туркиня примерно'',защото ''утре''може да се влюбиш в туркиня и да имаш деца от нея. Wink
Турците са от същата раса ,но като се имат педвид историческите обстоятелства ,ако си истински българин уважаваш своите предци ,Ако обичаш истински България и българското и ,ако искаш да се запазим като етнос няма да се смесваш с другите раси ,та дори и народи от същата раса като се има предвид сегашното положение
Made_of_Pain
11-15-2007, 22:20
Какво мислите за смешението с други раси,аз лично съм твърдо против,защото както и в природата кога 2 вида се премешат по по слабия надделява.
Що за глупост?
Изречението ти освен, че граматически не е издържано е лишено също и от всякаква мисъл.
Glezanka
11-15-2007, 22:24
Ами ... някак си се чувствам националист човек и не съм си представяла дори да имам взаимотношения с човек от друга раса :)
inflammable007
11-16-2007, 05:25
Ами ... някак си се чувствам националист човек и не съм си представяла дори да имам взаимотношения с човек от друга раса :) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
o da ostavanka na malcinstvo - i ako mojesh ta izqsnish kak shte stane tova , mnogo e lesno da povtarqsh klishirani izrazi Exclamation
Аз ще ти обясня как ще стане В момента много млади хора напускат българия наблюдава се застаряване на българскато население - това ще рече че повечето българи са минали възраста в която могат да създават деца Противоположна на това е демографската картина при циганите които имат по много деца и при тях по голямата част от населението е във детска или детеродна възраст .Освен всичко друго ЕС е решил да внася 10 милиона негри и азиатци в цяла Европа ,което допълнително ще отежи положението ни.
А между другото поста на пънка съдържаше истински убида към мен ,но не беше изтрит или тя не се брои щом той е в за расовото смешение.
ДА,наистина ,е че (pомите) раждат по над 5 деца,но с убиване, насилие ,дискриминация..........и.....т.... .....н.........
до никъде няма да се стигне,напротив така ромите още повече ни намразват и се озлобяват към нас,и за това все по-често стават побоища убийства,и......т........н.........
трябва да го проумеете,че с дикриминация до никъде няма да стигнеме!
модерирано от devil_girls_
predi da zapochna da se arfumentiram , iskam da otbeleja visokata ti ezikova kultura :) da ne kajesh , che sym zaqdliva malka kuchka , na koqto ne i puka za "kryvta i"
"Въпреки че незнам кое уважаваща себе си българско момиче ще тръгне с турчин ." tova , koeto kaza , me otvrashtava i da ti kaja pyk az uvajavam sebe si i ne bih trygnala s chovek , koito pravi takiva izkazvaniq !!!!! i pak ti povataqrqm tochno smeshenieto medju razlichni hora pravi pokolenieto zdravo i izdryjlivo :!:
na vsichki e qsno , che "mnogo" bylgari napuskat bylgariq , i che "mnogo " bylgari ne mogat ili ne iskat da imat deca , no za da si naistina ubeditelen , trqbva da predlojish statistika ... postarai se :)
Saymon90
11-16-2007, 06:01
Ами, бил съм с човек от различна раса... разлика не усетих. На това вашето му се вика расизъм.
Националист
11-16-2007, 09:32
Ти си от една раса с тех,ние не сме.Това са пълни глупости.Как може да кажеш,че ние белите хора сме от една раса с турците.
Аз не одобрявам връзките с тях просто казах ,че сме от една раса -европеидната .Днешните турци нямат почти нищо общо с истинските турци ,които са от монголоидната раса, а повечето са наследници на потурчени хора от балканските народи (българи,сърби гърци и тн.) и хетите ,и другите индо-европейски племена обитавали Анадола. А в България има много потурчени цигани ,които се мислят за турци затова ти изглежда ,че са от друга раса.
Националист
11-16-2007, 10:20
Сега ще ви обясня защо съм против расовото смешение:
1.Всяка раса е създадена да живее най-добре в условията на мястото където е възникнала (например белите в Европа, жълтите в Азия, негрите в Африка и тн).Например при негрите ,които живеят по дълго някъде близо до Северния полюс се наблюдава развиване на рахит ,а при белите ,които по дълго живеят на юг от Екватора се наблюдава рак на кожата .Затова съм на принципа ,който от където си е там да си седи.
2.Всяка раса се различава не само по външни белези.
Негрите са най-силни физически, но са най-глупави ,а хората от монголоидната раса са най-умни ,но са най-слаби физически.Европеидната раса е по средата като по интелект се приближава повече до (монголоидната разликата между нас и жълтите е почти незначителна сравнение с тази на негрите).Така при смесването на бял с негър децата им ще са по умни от негъра ,но никога няма да достигнат капацитета за интелект на белия. Ако бял се смеша с азиатец децата ще са малко по умни почти незначително но ще са по слаби физически.Затова расите трябва да останат различни и да са такива каквито ги е създала природата.
3.Всяка раса е защитена от някаква болест при смешение имунитетат към тази болест в най-добрия случай се намалява наполовина.
4. Пак ще повторя най-важната причина за мен е да останем българи! Такива българи каквито са били нашите деди. Щом те са успели да запазят кръвта си през толкова премеждия през вековете и ние ще успеем!
За да не кажете че говоря празни приказки ви давам източници:
http://www.charlesdarwinresearch.org/Race_Evolution_Behavior.pdf
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1111373
http://vbox7.com/play:b111302c
Националист
11-16-2007, 10:40
Да отговоря и на другия въпрос за демографската криза в България:
Българската академия на науките смята, че над един милион българи са потърсили работа в чужбина след 1989 година, когато населението на страната е било девет милиона. Масовата емиграция на млади жени засилва демографската криза. По официални данни между 1990 и 2004 години населението е намаляло с 1.2 милиона души до 7.76 милиона. Ако тази тенденция се задържи през 2050 година България ще има едва 5.5 милиона жители.
Страната е с една от най-ниската раждаемост в света -1.2 деца на жена в родилна възраст, детската смъртност е 12.3 смъртни случая на хиляда деца, докато средната за Европа е 4.5 смъртни случая на хиляда. Същевременно осиромашалото циганско население на страната е с най-висока раждаемост и най-висока смъртност.Според НСИ 800 хиляди българи са емигрирали между 1989 и 2004, което е около 10% от населението.
http://bulgaria.actualno.com/news_80689.html
http://society.actualno.com/news_88678.html
А за циганите някъде бах чел ,че в началото на века са били 150 хиляди ,а сега са 1 милион .Вече са почнали да се израждат и затова има толкова наследствени болести при тях.
Ето какво казва професор Петър Иванов Варненски свободен университет :"Ако демографските тенденций не се променят през 2020 г ще са приблизително 2 милиона души турците 1 500 000 а другите етноси 1 000 000."
http://vbox7.com/play:58c0a942
Междудругото циганите са типичния пример за смешение и между трите раси. Така, че ако искате децата ви да приличат на тях ,продължавйте да защитавате расовото смешение. :D
Mi...Sega6niqt mi priqtel e tur4in..Spored vas interesuvam li se ot takiva ne6ta? :))
Можеш да се поинтересуваш обаче за разликата между раса и народност...
Междудругото циганите са типичния пример за смешение и между трите раси. Така, че ако искате децата ви да приличат на тях ,продължавйте да защитавате расовото смешение. :DЛеле колко си прост...я питай някого от коя раса са циганите?
krem4et0
11-16-2007, 11:26
Междудругото циганите са типичния пример за смешение и между трите раси. Така, че ако искате децата ви да приличат на тях ,продължавйте да защитавате расовото смешение. :DЛеле колко си прост...я питай някого от коя раса са циганите?
Не са европеидна раса..........индо-европейци. Общо взето имаме сходен произход с тях........
Националист
11-16-2007, 11:40
Термина индо-европейци се използва за назоваване на езикова общност.
Циганите произхождат от най-нискита каста в индия.Когато арийците нахлуват в Северна Индия разделят населението на касти и слагат местното население дравидите в най-ниската каста. Циганите са наследници на тези дравиди. Дравидите са смес от европеидна ,негроидна и монголоидна раса .Кой е простия а? :D
Някой като каже"ние сме чистокръвни" ме разбива.
Я се осъзнайте, бе хора!! 500 години под турско робство, мислите ли, че сме си чисти българи? И какво значи "чисти"?! За мен по-важно е един човек да има чиста душа, а тук...тук е пълно с отрова! Да! По-лошо е да си българин, изпълнен с омраза и злоба, тесногръд и жесток, отколкото да си с нечиста кръв!
Националист
11-16-2007, 16:26
Я ти се осъзнай !Аз по на горе съм обяснил ,ако искаш погледни .Българите са много по несмесени от повечето европейски народи.Ето ви последни данни за антрополгичните типове ,които се срещат при българите за да престанете с тези глупости ,че сме едва ли не мелези:
70% Понтиди (Източносредиземноморски)
20% Динарски и алпийски
5% Тураниди
5% Нео Данубиан
Абе на пичкати материна ве !
T.2.От Правилата на форума!
редактирано от devil_girls_
мулатките са едни от най-красивите жени в света :) :) :)
и българките :D доказано е :wink:
кога е доказано? :^)
Националист
11-16-2007, 16:37
За красотата на българките говорят редица пътешественици, които са били по нашите земи. И има една афганска поговорка "Хубава като българка" :wink:
Но това не е по темата.
Да отговоря и на другия въпрос за демографската криза в България:
Българската академия на науките смята, че над един милион българи са потърсили работа в чужбина след 1989 година, когато населението на страната е било девет милиона. Масовата емиграция на млади жени засилва демографската криза. По официални данни между 1990 и 2004 години населението е намаляло с 1.2 милиона души до 7.76 милиона. Ако тази тенденция се задържи през 2050 година България ще има едва 5.5 милиона жители.
Страната е с една от най-ниската раждаемост в света -1.2 деца на жена в родилна възраст, детската смъртност е 12.3 смъртни случая на хиляда деца, докато средната за Европа е 4.5 смъртни случая на хиляда. Същевременно осиромашалото циганско население на страната е с най-висока раждаемост и най-висока смъртност.Според НСИ 800 хиляди българи са емигрирали между 1989 и 2004, което е около 10% от населението.
http://bulgaria.actualno.com/news_80689.html
http://society.actualno.com/news_88678.html
А за циганите някъде бах чел ,че в началото на века са били 150 хиляди ,а сега са 1 милион .Вече са почнали да се израждат и затова има толкова наследствени болести при тях.
Ето какво казва професор Петър Иванов Варненски свободен университет :"Ако демографските тенденций не се променят през 2020 г ще са приблизително 2 милиона души турците 1 500 000 а другите етноси 1 000 000."
http://vbox7.com/play:58c0a942
Междудругото циганите са типичния пример за смешение и между трите раси. Така, че ако искате децата ви да приличат на тях ,продължавйте да защитавате расовото смешение. :D
taka , obache kazvash , che sa zapochnali da se izrajdat - i zashto ako moga da popitam ???
zashototo syzdavat semeistva s cigarni !
i moite izvineniq , za men ne si nikakyv nacionalist -ako beshe nqmashe da delish BYLGARITE na cigani , turci , armenci i "svoi dedi" . byllgari sme vsichki , koito sme rodeni v bylgariq i imame bylgarsko grajdanstvo , nezavisimo kym koe ot tvoite podazdeleniq spadane :!: :!: :!: :!: :!:
Националист
11-16-2007, 16:49
Ние българите няма опасност да се изродиме ,защото сме много. И след 4-5 братовчеди роднинската връзка отпада. И в момента нямаме нужда от чужда кръв .А смешението между расите е недупостимо в никой случай обясних достатъчно ясно защо!Циганите са се започнали да се израждат защото се женят братовчеди и защото от малко изведнъж стават много затова.
А това твоето е псевдо национализъм .Защо трябва да се съсипва многообразието от народи ?И нито циганите, нито турците ,нито арменците са са българи.БЪЛГАРИ СМЕ САМО ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИТЕ!
Българското гражданство незначи ,че си от българската народност както ,ако си българин и имаш китайско гражданство незначи ,че си етнически китаец.
Ние българите няма опасност да се изродиме ,защото сме много. И след 4-5 братовчеди роднинската връзка отпада. И в момента нямаме нужда от чужда кръв .А смешението между расите е недупостимо в никой случай обясних достатъчно ясно защо!Циганите са се започнали да се израждат защото се женят братовчеди и защото от малко изведнъж стават много затова.
А това твоето е псевдо национализъм .Защо трябва да се съсипва многообразието от народи ?И нито циганите, нито турците ,нито арменците са са българи.БЪЛГАРИ СМЕ САМО ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИТЕ!
Българското гражданство незначи ,че си от българската народност както ,ако си българин и имаш китайско гражданство незначи ,че си етнически китаец.
Глава втора
ОСНОВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ
КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Чл. 25.
(1) Български гражданин е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин или който е роден на територията на Република България, ако не придобива друго гражданство по произход. Българско гражданство може да се придобие и по натурализация.
i kakvo sega ? koi e bylgarin i koi ne ???
Националист
11-16-2007, 17:38
Чети внимателно българско гражданин .Едно е българско гражданин друго е българин като народност.Това ,че имаш българско гражданство не те прави етнически българин.
stealthyGirl
11-16-2007, 17:47
и българките :D доказано е :wink:
кога е доказано? :^)Когато станахме едни от най-харесваните жени (защото имаме хубави черти на лицето и тяло..).. :P ;)
П.Т.Аз съм за смешението.. 8-) Не ми пука.. Важното е човека да е свестен и да се обичаме (или айде само 1-вото поне..) :)
Schneeflocke
12-13-2007, 08:07
i moite izvineniq , za men ne si nikakyv nacionalist -ako beshe nqmashe da delish BYLGARITE na cigani , turci , armenci i "svoi dedi" . byllgari sme vsichki , koito sme rodeni v bylgariq i imame bylgarsko grajdanstvo , nezavisimo kym koe ot tvoite podazdeleniq spadane :!: :!: :!: :!: :!:
Да не делим, а? А защо те имат право да не плащат ток? Защо, когато им го спряха в Столипиново, те буквално издивяха? Защо родителите ни ще плащат данъци, та те да взимат по 200 лв. на месец, понеже не могат да си държат краката затворани? Защо ние трябва да ги интегрираме, а не те да направят нещо по въпроса? Защо, когато в трамвая до мен има циганка, аз трябва да стоя със запушен нос и, въпреки че съм убеден атеист, да се моля на Господ да не хвана въшки или бълхи от нея? Защо трябва в чужбина да гледат на бългаите като на хора втроа ръка, понеже доста отблизо са се запознали с циганите, които там не казват: "Ние сме малцинство в България, хранете ни, плащайте ни сметките, иначе ще се чувстваме дискриминирани, понеже не сме българи", а твръдят, че са българи. Българи, които един лев не са дали за тази държава. Когато става дума за раса, се говори като цяло. Да, сигурно има и свестни хора, но повече не са. Неслучайно в САЩ негрите живеят в гета, буквално извън градовете. И циганите се явяват затворени общества, организирани в махали - така по-лесно могат да се борят срещу закона.
Аз съм на принципа: "Не бих се мила със сапун, направен от циганин." Нямам нищо против негрите и азиатците, защото не съм имала сблъсъци с тях, но циганите ги познавам достатъчно добре, за да ги мразя от дъното на душата си.
ПП: Brian Kinney, какво ще рече "обратен расизъм"?
П2: Да, знам, че темата е старичка...
eraser_9
12-13-2007, 09:56
Да не делим, а? А защо те имат право да не плащат ток? Защо, когато им го спряха в Столипиново, те буквално издивяха? Защо родителите ни ще плащат данъци, та те да взимат по 200 лв. на месец, понеже не могат да си държат краката затворани? Защо ние трябва да ги интегрираме, а не те да направят нещо по въпроса? Защо, когато в трамвая до мен има циганка, аз трябва да стоя със запушен нос и, въпреки че съм убеден атеист, да се моля на Господ да не хвана въшки или бълхи от нея? Защо трябва в чужбина да гледат на бългаите като на хора втроа ръка, понеже доста отблизо са се запознали с циганите, които там не казват: "Ние сме малцинство в България, хранете ни, плащайте ни сметките, иначе ще се чувстваме дискриминирани, понеже не сме българи", а твръдят, че са българи. Българи, които един лев не са дали за тази държава. Когато става дума за раса, се говори като цяло. Да, сигурно има и свестни хора, но повече не са. Неслучайно в САЩ негрите живеят в гета, буквално извън градовете. И циганите се явяват затворени общества, организирани в махали - така по-лесно могат да се борят срещу закона.
Аз съм на принципа: "Не бих се мила със сапун, направен от циганин." Нямам нищо против негрите и азиатците, защото не съм имала сблъсъци с тях, но циганите ги познавам достатъчно добре, за да ги мразя от дъното на душата си.
+1
gavro64eto
12-13-2007, 12:08
;-)
marina star
12-13-2007, 13:36
ni6to neredno i neestestveno ne vijdam
Der Sturmer
12-13-2007, 22:27
ЗАТОВА ЛИ НАШИТЕ ДЕДИ ПАЗИХА КРЪВТА СИ ЧИСТА ТОЛКОВА ХИЛЯДОЛЕТИЯ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ЗА ДА СЕ ОМЕШАМЕ С ДРУГИТЕ РАСИ? ПОНЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕДИТЕ СИ НИЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ КРЪВТА СИ ЧИСТА!!!КАЖЕТЕ НЕ НА РАСОВОТО СМЕШЕНИЕ !!!ОПАЗЕТЕ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ ЧИСТА!!!
Само така!Поздравления!
Valentin123
12-14-2007, 07:00
НЕ НА СМЕШЕНИЯТА!ЧИСТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ!
fr3e_s7yle
01-17-2008, 11:22
nemislq 4e rasata ima zn vajen e 4oveka... :mrgreen: :smt001 +1
amatorium
01-17-2008, 11:33
I z ne mislq, che e dobre da se meshat. Ideqta e v raznoobrazieto, a ne v ednoobrazieto. Zad vsichki rasovi, plemenni, nacionalni i podobni razdeleniq stoi vsushtnost prirodnoto misle za razdellenie. Po tozi nachin izmenenieto v okolnata sreda moje da zatrie edin ili drug vid, no neshto da ocelee. Uff. Ko zadulbah i az kato prus v gus :::
da ti delish , zashtoto imash predubedenost kym takiva hora
no kogato ti se sluchi da zaisish ot nqkoi kym kogoto imash predubedenost , shte si promenish mnenieto za tqh :!:
wasntme_
01-17-2008, 17:44
sajelqqm.. ostanah bez dymi... otvratena sam ot na4ina po-koito deli6 horata :shock: :? ti akal ima6 li??? kakvo zna4i "da se preklanqme na primitivnite sazdaniq" :-s :x ti si otka4en be... tova 1vo ne e preklanqne :!: a postavqne na sa6toto nivo kakto nas, koeto eliminira i dymata "primitivni" ](*,) lele kakvi hora imalo... 4esno ne se obijdai, no si super ograni4en :?
funk_nation
01-18-2008, 12:54
Мразя циганите и турците ! Както някой каза , как може въпреки всичката тая престъпност и шибаното отношение което имат към нас(българите) да се проявява такава толерантност към тях ?! :-x
inflammable007
02-07-2008, 12:05
Всички дегенерати мисят по един и същи начин,то е и нормално всеки защитава себеподобните си,така като аз си защитавам расата,така и вие си защитавате своята подчовеци,искам да питам всички тук които пишат и са с големи сърца и обичат подчовеците,когато аз малтретирам някои подчовек говорим за расизъм за не толерантност кум малцинствата,а когато малцинствата ни тормозят нас?Разберете го,че след 30 години ние сме малцинство и ако тази тенденция продължава така скоро в България ще останат само пенсионерите и дегенератите.
sladkoto_neli
02-07-2008, 12:16
еми аз лично не мисля че е нещо лошо в крайна сметка важен е човека
sweet_sorcerer
02-07-2008, 13:13
Nikoga dosega ne sam delila taka horata,osven na dobri i lo6i,iskreni i licemeri,veseli i tyjni i taka...
и аз така.....а заглавието на темата звучи доста расистко.. :-x
sweet_sorcerer
02-07-2008, 13:25
Всички дегенерати мисят по един и същи начин,то е и нормално всеки защитава себеподобните си,така като аз си защитавам расата,така и вие си защитавате своята подчовеци,искам да питам всички тук които пишат и са с големи сърца и обичат подчовеците,когато аз малтретирам някои подчовек говорим за расизъм за не толерантност кум малцинствата,а когато малцинствата ни тормозят нас?Разберете го,че след 30 години ние сме малцинство и ако тази тенденция продължава така скоро в България ще останат само пенсионерите и дегенератите.
добре,ЧОВЕКО, само че ти не си казал за кои раси точно става въпрос. Нека да те светна, че европеидната,монголоиднат и негро - австралоидната са трите основни видове раси. Т.е ти се опитваш да ни кажеш,че всички освен нашата собствена раса са "подчовеци",така ли? Тцтцтцтц да се чудиш защо България не се развива - ами с мислене тип "Хитлер" за къде сме? Съгласна съм, че НЯКОИ раси (цигани,турци) изместват българите в собствената ни страна, но това не значи,че за ВСИЧКИ раси е така, така че, моля те, следващия път уточни по-точно за КОИ раси става въпрос (освен ако не слагаш останалата част от света в графата "подчовеци").
sweet_sorcerer
02-07-2008, 13:29
sajelqqm.. ostanah bez dymi... otvratena sam ot na4ina po-koito deli6 horata :shock: :? ti akal ima6 li??? kakvo zna4i "da se preklanqme na primitivnite sazdaniq" :-s :x ti si otka4en be... tova 1vo ne e preklanqne :!: a postavqne na sa6toto nivo kakto nas, koeto eliminira i dymata "primitivni" ](*,) lele kakvi hora imalo... 4esno ne se obijdai, no si super ograni4en :?
+ фен, до преди 100тина години,ако си чувал,е имало,нещо ,наречено турско робство - какви господари сме били тогава?!?!
MuSiC_DroLL
02-07-2008, 15:17
Смеска между Азиятка и негър са най-красивите. Това показват най-новите проучвания. 1/3 от най-красивите манекенки в света са такива.
Смеска между Азиятка и негър са най-красивите. Това показват най-новите проучвания. 1/3 от най-красивите манекенки в света са такива.
Я дай снимки на най-красивите манекенки, че да се посмеем и ние малко. :razz:
amatorium
02-07-2008, 16:30
Za jeenite ili za mujete sa nai-krasivi mulatkite. Na men lichno mi haresvat beli jeni sus ili bez ten. No ne murgavi jeni s maimunski cherti. 8)