PDA

View Full Version : Колко Възможен е гафа

lucky`charm
11-11-2007, 21:56
наистина доста прочетох във форума но не открих отговора на проблема ми та затова реших да се регистрирам и да питам... историята е следната ... с приятелката ми опитвахме няколко пъти да направим първия път но не става.. не се къса и тва е а нея страшно много я боли... както и да е това сега не е най големия проблем... при играта си в леглото преди няколко дни тя доста ми се отъркваше качваше отгоре и направо си сядаше отгоре само дето не си го вкарваше и всичко беше без предпазни средства. като четох из форума и в един стар учебник по биология от 8ми клас разбрах че може да се забременее и без да е извършван акт дори момичето да е девствено. на нея сега и закаснява по принцип и идва на 6-7 но каза че предния месец и е дошъл на 10-ти а вече сме 12-ти и още не и е дошъл ... каква е вероятността да е забременяла ?!? :? :-s [-o< положението е наистина сериозно според мен така че ще ви помоля да сте максимално сериозни и благодаря предварително

slavito007
11-11-2007, 22:09
Девствено момиче не виждам как може да забременее ама айде ... :shock:

lucky`charm
11-11-2007, 22:18
цитирам учебника за 8ми клас : "известни са случаи на забременяване при девойки, които не са имали пълноценен полов акт.девствената ципа има отвори през които изтича менструалната кръв.през тези отвори може да преминат и сперматозоиди.това става по време на игра с половите органи, съпроводена със семеизпразване около входа на влагалището..."

аз не съм свършвал но всички знаем че и без да свършваш изпускаш сперматозоиди с някаква си телесна течност ( за течността съм чел някъде а за спермата всеки знае ) ...

vul4e_v_ko6ara
11-11-2007, 22:25
Друже, всеки знае за т.нар. "капки на удоволствието". Те се отделят от пениса на мъжа по време на полов акт без той да усеща някакъв вид еякулация. Но тъй като ти споменаваш за вашата любовна игра, която не включва проникване, мисля, че вероятността да е забременяла е сведена почти до 0. И въпреки всичко това си е Божа работа. Попринцип тестът за бременност Sure Check може да бъде направен още втория ден на закъснение на нейната менструация. Според мен който каквото да ти казва, вие си направете един за ваша сигурност. И въпреки всичко мисля, че няма да има за какво да си ядете ушите! Дано съм прав! Пожелавам ви го!:)

snow_swan
11-11-2007, 22:25
Здравей! Не знам на каква възраст е приятелката ти, но щом е девствена,предполагам, че не е много голяма. Ако е така-закъснението й може да се дължи на това, че оранизма й и цикъла й все още не са се напаснали, другата възможна причина е смяната на времето. Както забелязвам не си много наясно, но доста неща влияят на женския цикъл, включително смяната на сезоните. Ако обаче попринцип си е като "часовник", може самото притеснение от закъснение да е причина. Ако е минала една седмица от въпросната случка- един тест за бременност и картинката ще й се изясни.
Съжалявам, че ще ти го кажа, но ако си бяхте чели уроците навреме, това сега нямаше да ви се случва. Ако все още не сте дорасли за тези учебници- замислете се дали правене на секс ви е първа грижа... И с кой акъл сте решили да го правите без презерватив, след като нямате никакъв опит??? (Казвам ти го с най-топли чувства \:D/ )
От сърце ви желая късмет и другия път първо "мерете, после режете"... За да не си ](*,) после...
Пиши после какво е станало.

lucky`charm
11-11-2007, 22:29
до ден два ако не дойде ще се прави ... само нз кво ще се прави ако е положителен макар че аз също много се съмнвам ... има хора които се опитват и опитват умишлено и не могат (макар че са клинично здрави) а тук ... без дори да има акт да стане ... макар че в някъв форум или вестник пишеше че момче си свършило на корема и момичето му седнало отгоре и ... забременяла но това си е доста семенна течност... но пък за да забременее и трябва само едно сперматозоидче което да е добре ориентирано ... нз нз нз нз много съм убъркан и притеснен

vul4e_v_ko6ara
11-11-2007, 22:33
Не се стресирай предварително! Изчакайте още ден-два и си направете едно тестче. Пак ти казвам - както ми го описваш едва ли, но наистина всичко е възможно. Но два дни закъснение не е нещо фрапиращо, от което да си извадите извода, че нещо не е наред!

lucky`charm
11-11-2007, 23:13
дано си прав че иначе МНОГО ЛОШО :-k

mackata90
11-12-2007, 03:42
Няма никаква вероятност, спокойно!Дете не се прави толкова лесно :wink: И на ме ми се е случвало да ми закъсняваVТва е нормално, когато истинеш малко например.Даже още преди да си усетил ти че истиваш,цикъла ти го усеща.Изобщо не се притеснявай.Има и мн др възможности да е.Цикъла се влияе от климата, от резките промени на времето.От емоциите ако щеш.Споко

swords1010
11-12-2007, 03:49
Ти свърши ли в нея?

bebok
11-12-2007, 05:38
veroqtnostta e malko no za sujalenie dale4 ne e kato da q nqma sve pak ako mn i zakusnqva si kypete test
=; :smt001 :smt003 yspeh :)

una_loca
11-12-2007, 06:04
Ами и според мен възможността е почти нулева,все пак не стават толкова лесно бебетата. Късмет и следващия път по-предпазливи бъдете :)

vaniLL
11-12-2007, 09:30
pf mene si mi zakysnqva redovno ... hem sichki simptomi sa si na lice(izpypchvane , bolki v gyrdite , podivane na korema i gyrdite ) i pak si mi zaksyqnva .prosto si mi zakysnqva ponqkoga
taka che , za da ne se pritesnqvate , zemete si kupete 1 test :)

the_doll
11-12-2007, 09:46
Ами дяа ти кажа аз това го правя почти вс път с гаджето ми и не съм забременяла до сега, даже не ми е минавало през ум че е възможно!!!!

krem4et0
11-12-2007, 09:50
Ами дяа ти кажа аз това го правя почти вс път с гаджето ми и не съм забременяла до сега, даже не ми е минавало през ум че е възможно!!!!
Че и ние си търкаме половите органи без презерватив. Де да знам, ама не се притеснявам, че може да забременея.

lucky`charm
11-12-2007, 20:06
благодаря на всички отзовали се ... наистина ме успокоихте ... аз също не вярвам но все пак ако не и дойде до събота ще правим тестче... ако наистина закаснява поради тези всички неща които изброихте ( щото аз не ги разбирам мн мн :) ) значи е от това... щото все пак се е уплашила и притеснила от опита ни да направим първия път ( който всъщност не става ама затва май ще говорим в друга тема ) отделно времето се смени рязко ... пък и като гледам се разболява ... миналия месец също и е закаснял но сега е повече...

и все пак да питам ква е причината за провала от опитите ни да го направим ... начи всичко направихме както трябва ... възбудих я достатъчно и после опитах с пръстче но не става... 2-ри , 3-ти път пак не става... натисках доста силно но ... не може усещам как се разтяга но не се къса а нея я боли страшно много ?!? мн съм объркан от това може би е защото я е страх и не може да се отпусне достатъчно но ... кой се отпуска при това нещо ...

след като направим теста ( ако се стигне до такъв ) ще ви съобщя :) и пак ... благодаря на всички

bebok
11-13-2007, 06:29
moje prosto devstvenata i tsipa da e po-zdrava opitai da q skusa6 s penis sl put ima momi4eta pri koito se nalaga da se otstrani operativno no dano tvoqta ne e ot tqh yspeh :) :smt001

lucky`charm
11-14-2007, 11:07
колко най-много може да и закаснее от тези неща дето казахте ... климата притеснението и другите там работи

malkata_marti
11-14-2007, 11:25
svar6i li v neq!ako ne si naprazno e da se pritesnqva6 :)

lucky`charm
11-14-2007, 17:29
докато не и дойд не мога да спра да се притеснявам...

Lorelei
11-14-2007, 18:12
Tova tvoito e paranoq veche.Uspokoi se be chovek.Veroqtnostta da e bremenna v sluchaq e nishtojna i ako vse pak imate nqkykvi symneniq i pritesneniq edin Sure Check vi reshava problemite.Uspeh :)

bebok
11-14-2007, 19:56
razbiram te no kakto kazva6e edna fr i da se pritesnqva6 i da ne se ni6to nemoje6 da promeni6

lucky`charm
11-14-2007, 21:31
няма невъзможни неща . поне така са казали старите хора... в случая се надявам да има :)

gafinka
11-15-2007, 17:55
vij sega za da ne pi6e vseki ne6to razli4no otidi v aptekata kupi edin test i 6te znae6 dali si bude6t tatko...uspeh dano kusmeta da e na va6a strana

lucky`charm
11-17-2007, 17:09
гостите от червен бряг дойдоха :oops: :| :smt006 :smt003 :smt002
благодаря на всички които писаха :)

sladko_momi4e
11-18-2007, 00:54
mi to mq cikal vinagi propuska edin dva meseca.
inache br br :)