Влез

View Full Version : какво да направя

LoveHim
11-11-2007, 23:26
Вече съм толкова объркана. че не знам от каде да започна...
От вече половин година харесвам момче, което ми остана в съзнанието още от първия път когато го видях. Запознахме се по мое желание и се случи така че излизахме на дискотека няколко пъти. При първата дискотека той ми се обади и ми каза ела и аз му казвам че не съм сигурна дали майка ми ще даде и той ме моли може би 15-20 мин по телефона след което говори с майка ми. В крайна сметка отидох на дискотека и там си прекарах супер, благодарение на него. Прегръщаше ме, танцувахме... Навръщане в таксито бяхме с преплетени ръце и докато чакахме другата част от компанията да се върне отново ме прегръщаше без дори да му се натискам, той сам идваше при мен. Втория път се засякохме на един рожден ден и аз не исках да влизам и той ме гушна хвана ми ръката и каза влез заради мен моля те! При тези думи нямаше как да му откажа аз вече бях страшно влюбена в него. След това последва отново дискотека, целувки и изведнъж нещата се обърнаха срещо мен... НА следващия ден той замина за чужбина... минаха два месеца в които не ми излизаше от главата и за секунда, той се върна и от тогава бяхме само на здравей. Не знам защо аз всеки ден мисля все повече за него а той дори не се сеща за мен. Като се видим не ме поздравява, ако аз го заговоря ми отговаря, но по странен начин. Всички ми казват, че просто не е за мен, но аз го обичам и не мога да съм безразлична към него , опитах и не става... Искам да попитам как да разбера какво е станало дали всички неща са били просто флирт, но не мога да говоря с него просто съм пробвала и не става. В момента като пиша това ми се насълзяват очите, но просто го обичам и искам да съм с него и съм сигурна, че той го знае, просто защото лично съм му го казвала и той също в началото ми го намекваше...
И моля ви без майтапи и излишни обиди, наистина се чуствам страшно наранена..
ПП На почти 16 съм а той на 20, ако съм пропуснала нещо питайте! БЛАГОДАРЯ предварително!

simba007
11-12-2007, 04:25
kogato e bil v 4ujbina i ne si spirala da misli6 za nego wewe tva kolko mi e poznato s vsqka izminala godina da go iska6 vse pove4e i pove4e znam kvo e
:arrow: mi probvai da pogovorite pitai go za pregrutkite celuvkite i dr predi da zamine kvo sa zna4eli i za6to sega se darji taka uspeh ot men

bebe_s_bazuka
11-12-2007, 08:10
Най-добре ще е да седнете на саме и да си поговорите едно хубавичко и да си изясните нещата не позволявай това положение да продалжава.Може по този начин той да се отпусне и да каже какво изпитва към теб.Успех ти пожелавам :mrgreen:

LoveHim
11-12-2007, 08:18
Da i az iskam da pomogovorim, obache ne moga. Prosto tova nqma kak da stane toi mislq, che si ima priqtelka (tova ne znachi che na nego mu puka za neq, zashtoto taka sa mi kazvali priqtelite mu) i prosto tq ne prechi ne e ot tuk, ama nqkak si gadno shte stane , pak az ne iskam da se natrapvam poveche. Pravila sym go dostatychno mnogo pyti!

AngelOfMercy
11-12-2007, 08:22
виж ако не опиташ няма как да разбереш дали тои чуфства нещо или прост отогава сичко е било еи така,щото е нямал кфо да прави...глупаво е постъпил според мен разъждавам от моя страна смисал от страна на момче..и тва имали сте флирт определено но тои лошо е постъпил сега след като не ти обръща внимание...тва е много подло и гадно но пак ти казва ако не поговориш с него и не видиш как стоят нещата...след време много ще съжеляваш че не си го напварила,пък след това ако наистона тои не е заитересован не му пука теглиш му една голема майна и.. така :) просто един савет да ти дам- не се оставяй да те разиграва....

успех и дано се наредят нещата така както ги искаш :mrgreen:

ХрС
11-12-2007, 08:22
Ами все пак е милнало време, през което както и ти така и той може да си е променил чувствата. Все пак преди е имало нещо между вас, не може изведнъж да спре, или по-скоро трябва да има причина. Като тризнак на това, че си пораснала и т.н. трябва да отидеш и да поговориш с него за всичко станало. какво е неговото мнение по въпроса и това е . Така ще му покажеш, че го харсавеш и че ще направиш нещо по въпроса ... =)
:mrgreen:

Presley
11-12-2007, 08:41
Ясно ми е как се чувстваш.Аэ се чувствам така вече...не помня от кога :D
Искаш да раэбереш дали е било само флирт :?: Еми кое не ти е ясно :?: Ако не беше само (флирт ,надали сега отношението му щеше да е такова.

DiabolicAngel
11-12-2007, 08:55
Следващият път като го видиш го питай направо!Така да седиш и да гадаеш нищо няма да постигнеш.Нараняваш само себе си! :wink:
Успех! :wink:

flowerlina
11-12-2007, 12:57
виж ако не опиташ няма как да разбереш дали тои чуфства нещо или прост отогава сичко е било еи така,щото е нямал кфо да прави...глупаво е постъпил според мен разъждавам от моя страна смисал от страна на момче..и тва имали сте флирт определено но тои лошо е постъпил сега след като не ти обръща внимание...тва е много подло и гадно но пак ти казва ако не поговориш с него и не видиш как стоят нещата...след време много ще съжеляваш че не си го напварила,пък след това ако наистона тои не е заитересован не му пука теглиш му една голема майна и.. така :) просто един савет да ти дам- не се оставяй да те разиграва....

успех и дано се наредят нещата така както ги искаш :mrgreen:
;-)

GregoryHouse
11-12-2007, 13:42
Мисля че тряя сама да се досетиш...казват ти че не е за теб разликата ви е почти 5 години...какво очакваш...просто ще кажа това което в сума ти други теми...а именно въпроса какво можеш да му предложиш ти повече от негова връстничка?

LoveHim
11-18-2007, 23:05
Мисля че тряя сама да се досетиш...казват ти че не е за теб разликата ви е почти 5 години...какво очакваш...просто ще кажа това което в сума ти други теми...а именно въпроса какво можеш да му предложиш ти повече от негова връстничка?
Еми той се занимаваше 5-6 месеца с една 12 годишна, а пък 5 години не са кой знае колко голяма разлика. Въпреки всичко аз го осъзнавам че не става за мен бях решила да не мисля за него и изтраях точно 3 дена след което го видях в едно заведение и ... всичко започна наново (в смисъл всичко в мен)

LoveHim
11-18-2007, 23:08
Просто ако ми се отдаде възможност без да се въртят някакви мърши около него наистина ще отида да говорим... и каквото и да ми каже само той губи

LadyBi
11-19-2007, 03:38
I az sum bila s po-golqm ot men i znam kakvo e. Ima razlika v na4ina na mislene. Prosto trqbva da nameri6 4ovek koito 6te te razbira i 6te te podkrepq. :wink:

KAKASHI SENSEI
11-19-2007, 03:41
абе изобщо не е така

Roko123
11-19-2007, 05:57
am4i qvno 4e nqma interes pove4e kam teb... qvno ima druga :roll:

kifla
11-19-2007, 08:28
Моето лично мнение по темата е ,че ти все още си малка и не трябва да се вглъбяваш само в него :-o Погледни напред и виж колко други момчета има ,знам че всеки ти го казва това но е така найстина !Ако искаш можеш да ми пишеш в skype и аз бях в подобна ситуация като теб но се опитвам не да го забравя а просто д амисля по малко за него :) :-({|= \:D/

natalito_01
11-19-2007, 10:51
ami popitai go kakvo e o4akval s nqkolko sladki dumi4ki da te vkara v legloto li?ili e taka ili ne znae kakvo iska ili ne moje da izrazqva 4uvstvata si

LoveHim
11-20-2007, 21:25
ami popitai go kakvo e o4akval s nqkolko sladki dumi4ki da te vkara v legloto li?ili e taka ili ne znae kakvo iska ili ne moje da izrazqva 4uvstvata si
Da az vchra si pisah s edin priqtel i tozi pyt sym tvyrdo reshila kakvoto i da izpitvam i mislq za nego che toi prosto ne stava! I ako imam vyzmojnost nqkade kato nqma mnogo hora shte go popitam naistina tochno tova vse pak kvoto i da e nqma da mu padam pod nivoto i da se zanimavam s nego a toi v syshtoto vreme koi znae kakvo si misli i govori