PDA

View Full Version : Малък или голям бюст?

Ne_Znaesh
11-12-2007, 05:45
Много момичета страдат от комплекси поради малкия си бюст. Смятат, че не са достатъчно желани, че не им отива...и още куп безмислени твърдения.Е, има и такива, които се харесват.Но пък някои се комплексират и се чустват подтиснати. Точно поради тази причина се търсят различни методи като хапчета, билки, които така да се каже да подпомогнат на растежа на гърдите....
Е мили ми момчета, понеже сте част от този проблем докажете, че една жена може да бъде истинска, сексапилна и стилна дама дори и БЕЗ голям бюст! Или въобще има ли някакво значение за вас? Бъдете чесни спрямо дамите.
Смятам, че темата ще даде отговор на много заблудени момичета и също така се надявам да се намерят по-компетентни личности, които да дадът мнение по темата :-)

Anf3tamin4o
11-12-2007, 05:59
Няма никакво значение за мен :)
А това че имаш малък бюст, може да се дължи че сега се развиваш.И не се комплексирай \:D/

una_loca
11-12-2007, 06:00
Аве не съм момче,ама айде и аз да отговоря :D та моето мнение е,че всяко момче харесва различни гърди,смисъл и като големина и като форма...та смятам,че всяка тряба да е даволна на това,което има 8)

Vikitooo
11-12-2007, 06:39
Олл колко съм любопитна да видя резултатите накрая... :D

BrEnNpUnKt
11-12-2007, 07:03
Няма никакво значение за едно момче,дали бюста на приятелката му е голям или малък,ако той истински я обича и уважава.Същото е и с размера на п***са ,защото има хора ,които правят какви ли неща само,за да си уголемят члена :wink:

IvoRace
11-12-2007, 07:08
Няма никакво значение за едно момче,дали бюста на приятелката му е голям или малък,ако той истински я обича и уважава.Същото е и с размера на п***са ,защото има хора ,които правят какви ли неща само,за да си уголемят члена :wink:

+1 :smt006

и аз да добавя още нещо,трябваше да има възможен отговор-"среден" :lol:

GD
11-12-2007, 07:12
Според мен няма никакво значение дали ще е голям или малък бюста на едно момиче важното е тя да се чувства добре :wink:

VoodooServ
11-12-2007, 07:16
Аз лично не обичам много големите гърди...

vodolei4e_m
11-12-2007, 07:43
kakywto i da e ..(glasuvah za malyk) naj-vajnoto e da e ESTESTVEN!

AngelOfMercy
11-12-2007, 08:08
за мен няма абсолютно никфо значение.....не е важен бюста а човека!

Bousz
11-12-2007, 08:36
Az kato mom4e bih kazal 4e ... ne me ebe dali e malak ili golyam bez zna4enie e kakvoto s po-golyam takova i s po- malak ima mnooogo po vajni raboti ot byusta e verno predpolaga se 4e uj e po yako ama samnyavam se kato probvam 6te vi kaja 8-)

vaniLL
11-12-2007, 09:22
ei kakvoto i da se govori , vsqko momiche(sys skromen biust) iska da ima po-gplqm .no i po moi nabliudeniq momchetata se zadovolqvat s kolkoto ima :P moq vika "kolkot tolkova"kaot ochna da mrynkam , che sa mi malki cicte :-P ama az veche si gi haresvam i ne sa mi problem , zaradi negoooo :smt007 :smt008

krem4et0
11-12-2007, 10:03
Моя мъж казва, че не иска едрогърда, защото всеки ще я зяпа...........нямам бюст, ама вски ме зяпа :P

SeXy_KoTe_F
11-12-2007, 11:14
Златната среда ;-)

~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-12-2007, 11:21
много ясно, че големи, за да мога да имам с какво да си играя като ми стане тъпо

rihannka
11-12-2007, 11:29
не съм мом4е ама и аз ще изкажа мнение.всяко мом4е е разли4но.едно може да харесва големите гърди др по малки...моите примерно не са големи не са и малки нещо средно и приятелят ми мн ги харесва и мн им се радва :-P

savoy
11-12-2007, 11:40
не съм мом4е ама и аз ще изкажа мнение.всяко мом4е е разли4но.едно може да харесва големите гърди др по малки...моите примерно не са големи не са и малки нещо средно и приятелят ми мн ги харесва и мн им се радва :-P

Нема значение ама ако може като на тая кака и ше бъде перфектно 8) :smt003 :smt003

pufinzeto
11-12-2007, 12:18
mi za men po vagno e da sa stegnati a ne uvisnali do pupa 8) 8) 8) 8) :smt003 [/img]

leri
11-12-2007, 12:25
Средата между малък и голям :)

Seducti0n
11-12-2007, 13:08
много ясно, че големи, за да мога да имам с какво да си играя като ми стане тъпо

Оле,ама че хубав мотив за да харесваш голям бюст,ц ц ц :lol:

По темата-малки но стегнати гърди,сърезмерни с тялото и фигурата на жената.

А колко горе долу гръдна обиколка се числи за малък бюст,просто от любопиство се интересувам. :)

hahavteen
11-12-2007, 13:22
Е мили ми момчета, понеже сте част от този проблем докажете, че една жена може да бъде истинска, сексапилна и стилна дама дори и БЕЗ голям бюст!

Ne ne tva ne moje da e istina :razz: :razz: I sega kakvo triabva vsi4ki da kajat 4e haresvat malki cici za da yspokoiat kompleksiranite momi4enca li? :razz: Ako iska6 da znae6 momi4etata s goliam biyst dosta 4esto se 4ystvat po-zle ot tezi s maluk po red pri4ini.Aide sega pysni edna temi4ka za momi4eta s golemi cici koito iskat po-malki :D

macka123
11-12-2007, 15:11
И аз мислех , че повечто предпочитат голям , но резултатите са почт равни.А и не се има предвид , че ако гаджето ви има малки цици а вие харесвате големи ще го изхвърлите.Мисля , че автора пита примерно за определено момиче , което харесвате , Кое бихте предпочели - големи или малки????

krem4et0
11-12-2007, 15:17
Абе голям, малък-имам си кой да го мачка!

Made_of_Pain
11-12-2007, 15:55
Трябва да има добре оформени, не раздалечени гърди, които те карат да ги хванеш! =)
Ценителка на цици съм :D

Music_niki
11-12-2007, 16:19
:) Аз съм за средно големите и естествени!!! 8) :smt001

Ne_Znaesh
11-12-2007, 16:54
Ех, няма как да не се намеси и женската аудитория...

Lorelei
11-12-2007, 17:18
Ех, няма как да не се намеси и женската аудитория...

Ne vijdam za kakvo ehkash...Da si beshe napravila truda da potyrsish,zashtoto ima pone 10 takiva temi,nqkoi ot koito sa i mn ot skoro:
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120742&highlight=gyrdi
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139668&highlight=gyrdi !!!
Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka!

hahavteen
11-12-2007, 17:28
Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka![/i][/b]

Naprotiv tova e napulno estestveno i daje e normalno mujete da haresvat golemi cici za6toto te sa priznak na jenstvenost i davat signal na muja 4e jenata e plodovita i moje da hrani deca.Zalojeno im e da se zaziapvat po pi6tnite formi :|

Lorelei
11-12-2007, 17:39
Po temata-I vse pak si mislq,che povecheto momcheta kato vidqt golemi bombi i im padat chenetata,kolkoto i po moe mnenie da ne bi trqbvalo da byde taka![/i][/b]

Naprotiv tova e napulno estestveno i daje e normalno mujete da haresvat golemi cici za6toto te sa priznak na jenstvenost i davat signal na muja 4e jenata e plodovita i moje da hrani deca.Zalojeno im e da se zaziapvat po pi6tnite formi :|

Da,prava si,no az prosto nqmah tova predvid.Iskah da kaja,che ne e redno gyrdite da imat tolkova golqmo znachenie za myjete,zashtoto e prekaleno glupavo po razmera im da se opredelq,koeto i da bilo momiche ili jena.

Lorelei
11-12-2007, 17:42
а мойта лично варира от 110 до 120 не казвам точно колко. :) :-D

Koi te pita ?

rashito0o
11-12-2007, 17:55
за мене няма значение аз се водя по тфа че ако ся ми е голям на 30 ше ми увиснат до колената пък ко е малък ше са стегнатички супер

BUFU994
11-12-2007, 18:08
за мен няма абсолютно никфо значение.....не е важен бюста а човека!

+1

teenage_drama_queen
11-12-2007, 19:06

:shock: :shock: сори не искам да бъда груба, но не приличаш ли на крава вече?? :?

miShle
11-12-2007, 19:21
Абе нито много малък /миниатюрен/,нито много голям/огромен,провиснал/... :P

FelisDirus
11-12-2007, 19:49
за мене няма значение аз се водя по тфа че ако ся ми е голям на 30 ше ми увиснат до колената пък ко е малък ше са стегнатички супер

Все нещичко трябва да те успокоява и утешава... така е... :razz:

AliceSw
11-12-2007, 20:02
оффффффф, ще ме уморите в тея цици...не, големите цици не са винаги увиснали, а малките приличат само на много слаби жени, при другите е малко гадно

аз се кефя на големи, но не на огромни :)

Barbie
11-12-2007, 20:16

Аве, защо във всяка тема има момичета, които се чувстват длъжни да си изрецитират гръдните обиколки?! Стига сте ги размахвали тия гърди наляво и надясно по форумите.

Иначе аз съм ценителка на хубавия бюст. А той по начало може да бъде в разнообразни размери. Като цяло не смятам, че може гърдите на едно младо момиче, били те малки или по-едри, да не са красиви. (С моя любим сме на едно мнение за женските гърди - и двамата дълбоко ги уважаваме. 8-) )

(Е, няма да си кривя душата - едрият бюст придава определена женственост и чувственост...)

-NoC7uRNaL-N1k
11-12-2007, 20:30
:-P Da malki cici iskam takia ako moje naprao da gi nqma taka kat na maj pa ako ima i kosmi auuuu perfektno... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

marakuq_baby
11-13-2007, 12:24
nenaprazno merkite sa 3-bust-taliq-han6.Za da e suruzmerna jenata e dobre grudnata obikolka da e kolkoto han6a ili pone priblizitelno tolkova.Za men perfektnosta e imenno 90-60-90.Ina4e kazano sredno golemi cici.I zadaljitelno dobre oformeni.

Hanibal_lektar
11-13-2007, 12:51
Големите ц**и разсейват е**ча.

choco dick
11-13-2007, 13:30
Големите ц**и разсейват е**ча.
:-s

partychild
11-13-2007, 15:10
Кфото и да казват момчетата всички биха загледали голям хубав бюст ...тфа просто е неизбежно ... :-s

niksy_bub
11-14-2007, 10:48
Аве не съм момче,ама айде и аз да отговоря :D та моето мнение е,че всяко момче харесва различни гърди,смисъл и като големина и като форма...та смятам,че всяка тряба да е даволна на това,което има 8)
+ 1 :-s

nikoceto
11-14-2007, 12:43
Малки и стегнати портокалчета...това са перфектните гърди от батко си да го знаете...

straightup
11-14-2007, 13:36
Ами принципно е от голямо значение за мен формата ! Ама да са малки ! Вие кво искате ?? Некви вимета ? Кат се е*еме и виметата да увиснат и...айде са да не казвам...фанахте ми мисълта.. :D

dantro
11-14-2007, 13:42
Не е чак толков важно да са толкова големи .. по важното за мен е да са що годе стегнатки :wink: не харесвам много големи нито много малки ... клоня към средата :)

FelisDirus
11-14-2007, 13:49
Ами принципно е от голямо значение за мен формата ! Ама да са малки ! Вие кво искате ?? Некви вимета ? Кат се е*еме и виметата да увиснат и...айде са да не казвам...фанахте ми мисълта.. :D

айде, айде..
... по полека с изказванията

има големи стегнати и красиви гърди

П.С.
Що ли не пусна една тема "Малък или голям".. :evil: Но пък ще последва порой от теми на захлупени момченце " ** см достатъчен ли е?" или "много ли ми е малък" 8-)

dantro
11-14-2007, 14:04
_Cuddly_ Ти си няква всезнаеща всеможеща путка която неспира да се заяжда със всички в форума .. ако си в цикал не си го искарваи на нас

По темата: Не много големи не много малки ... средни стегнати готини гарди :wink:

straightup
11-14-2007, 14:13

айде, айде..
... по полека с изказванията

има големи стегнати и красиви гърди

П.С.
Що ли не пусна една тема "Малък или голям".. :evil: Но пък ще последва порой от теми на захлупени момченце " ** см достатъчен ли е?" или "много ли ми е малък" 8-)
Еее..виж са нямах това впредвид. ;) Мисля,че каквото ти разбираш под "виме" това разбирам и аз нали ? А и сега зависи какво се има впредвид като "голями" и какво под "малки",защото не мисля че всички разбират едно и също под "малки" и "голями" ;) Иначе да има голями стегнати хубави гърди...затова написах,че за мен има голямо значение формата.Обаче тези гърди по-скоро бих ги нарекъл "средни",защото чак пък голями и стегнати...ами...малко не се връзва. :) Надявам се да сме се разбрали...айде,поздрави! \:D/

dantro
11-14-2007, 14:59
Големи и стегнати гарди без пластична операция сигорно имат на 200 300 жени една ... ако не са и по големи цифрите но какво да се прави .. затова средни но стегнати :smt006 човек неможе да има всичко ;)

Cherlotte
11-14-2007, 15:20
Аз пък не вярвам момчетата да знаят точно каква големина, форма и т.н. харесват, най-малкото защото стоят различно на различните хора, освен това ако харесват точно определен размер и форма ще им е доста трудно да намерят точния човек, който да отговаря. Аз си обяснявам интереса към големите бюстове именно с това, че са големи и буквално повече се набиват на очи. Може би го има и това дето сме го учили по биология, че си мислят, че така жената ще е по-плодовита и ще им храни по-добре децата и ред други глупости. :? Но според мен повечето (или поне нормалните :P ) момчета харесват приятелките си каквито са (или поне би трябвало да е така ;-) ).

palomaaa
11-14-2007, 17:04
gledam 4e pove4eto kazvat "nqma zna4enie" ee togava mamka my,za6to kato vidqt malko po palen sytien i na vsi4ki im izka4at o4ite..?

princesa_viki
11-14-2007, 17:52
аз смятам че ако едно момче обича приятелката си такава каквато е за него няма да има значение какъв й е бюста.Според мен повечето момчета колкото и да се изхвърлят харесват момичета с малки гърди :)

emga
11-14-2007, 18:14

Оле,ама че хубав мотив за да харесваш голям бюст,ц ц ц :lol:

По темата-малки но стегнати гърди,сърезмерни с тялото и фигурата на жената.

А колко горе долу гръдна обиколка се числи за малък бюст,просто от любопиство се интересувам. :)
+1 :wink:

p07ren
11-15-2007, 05:13
awe ne stava da ima cici kato moite 2 zurna samo ... hubavo e da ima ne6to da pipash ... no ina4e ne sum cico man :neutral:

skini
11-15-2007, 19:08
mi az predpo4itam da ne sa nai golemi i nito malki sredi sa dobre

LitTlE_BeBsIiI
11-16-2007, 14:47
мисля mче по-голямата част предпочитат Голям! :D
A ne be! :))) Mn qsno...vseki m1j haresva golqm biyst...dori nqkoi da si vnu6avat,4e haresvat malkite (6toto s takiva sa priqtelkite im...).P1k drebnog1rdestite f 4eta samo ni zavijdat i est i te 6e kajat,4e m1jete haresvat malki biystove.Alooo v cql svqt m1jete haresvat golemite cici :)

FelisDirus
11-16-2007, 15:03
_Cuddly_ Ти си няква всезнаеща всеможеща п***а която неспира да се заяжда със всички в форума .. ако си в цикАл не си го иСкарваИ на нас

По темата: Не много големи не много малки ... средни стегнати готини гАрди :wink:

Когато се научиш да пишеш, дечко, тогава ти разрешавам да говориш с мен.
По принцип - да, заяждам се. Но точно тук изказах мнение, различно от нечие друго. Проблем?

А да не би темата за размера да те е притеснила? Беше само шегичка, спокойно...
Лека вечер.

princesa_viki
11-16-2007, 19:30
мисля mче по-голямата част предпочитат Голям! :D
A ne be! :))) Mn qsno...vseki m1j haresva golqm biyst...dori nqkoi da si vnu6avat,4e haresvat malkite (6toto s takiva sa priqtelkite im...).P1k drebnog1rdestite f 4eta samo ni zavijdat i est i te 6e kajat,4e m1jete haresvat malki biystove.Alooo v cql svqt m1jete haresvat golemite cici :)
Не съм съгласна с теб. :) (и това не го приемай като заяждане) :) все пак всеки човек си има вкус и всеки човек харесва различни гърди (в случая ) а и как може да си внушиш че ти харесва нещо ако в действителност не е така ... :twisted:

Glezanka
11-16-2007, 20:55
Хах,сетих се как един познат ми каза "Хубав задник=малки цици,предпочитам малък бюст,от колкото огромен задник и дебело момиче."
И все пак ... въпрос на личен избор,а и на характер.

assd
11-16-2007, 22:22
важно е да има 2 цици, другото е без значение :D

eXitrcho
11-18-2007, 15:02
za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek :) :) :)

eXitrcho
11-18-2007, 15:02
za mene biusta nqma nikakvo zna4enie
vajnoto e da s1m s liubimiq 4ovek :) :) :)

rumka88
11-18-2007, 15:24
hora sqkvi i predpo4itaniq sqkvi...kakto e sus dupetata taka e i s gurdite.. edni se kefqt na po golemi drugi na po malki.. vajnoto e da se kefi6 :P
moq priqtel mi prizna 4e kato trugnahme mu e bilo stranno 4e imam malak biust..oba4e sega kazva 4e moje i da e malak no e krasiv i mn mu se radva :D