View Full Version : Сперма по чаршафа
the_doll
11-12-2007, 06:57
При условие че с гаджето ми правихме секс преди малко, а той свърши върху чаршафа, според вас има ли начин родителите ми да разберат? Демек трябва ли да пера дюшека>.... Знам че е супер смешно, ама??? Евентуално да има някакво петно или някаква миризма по която да разберат?
Ами виж сега трябва да се изпере защото остава петно такам е със всяко нещо което нацапаш все остава петно изпери го преди вашите да разберат :wink:
the_doll
11-12-2007, 07:04
Да де, аз чаршафа го изпрах, ама матрака, само го минах с влажна кърпа! Все си мисля че е достатъчно? А миризма няма нали? Не съм мн опитна в секса, едва за трети път ми беше. На 18 съм.
Ами ако имаш Venish го мини матрака с него и ще изчезне петното а за миризма няма да има :wink:
с флоресцентна лампа (мисля че така се наричаше) може да се открие :D
vodolei4e_m
11-12-2007, 07:41
Ами ако имаш Venish го мини матрака с него и ще изчезне петното а за миризма няма да има :wink:
gluposti
do avtorkata: napravila si vsi4ko neobhodimo, spokoino, nqma da razberat
Абе вие луди ли сте бе може ли един матрак да се завре в пералнята та ми приказвате тъпотии много сте зле бе :evil: :evil: :evil: :evil:
slun4evo
11-12-2007, 08:02
Направила си всичко, няма какво повече да с екаже.Миризма няма и няма как да разберат.Влажната кърпа е достатъчна. :) [/b]
AngelOfMercy
11-12-2007, 08:06
Направила си всичко, няма какво повече да с екаже.Миризма няма и няма как да разберат.Влажната кърпа е достатъчна. :) [/b]
spiteful_pz
11-12-2007, 08:33
а всъщнос защо толкова те е страх да разберат.Ти са на 18 и вече си в правото си да се разпореждаш с живота си сама.А и родителите ти знаят че ще дойде и този момент когато...нали се сещаш.
но щом си преценила че още не е момента наистина влажната кърпа е достатъчна
spoks , nali si izprala charshafa :P matraka kato si go minala s vlajna kyrpa i nqkakyv preparat nabyrzo , sichko e ok :) i kako tolkoz se pritesnqvash ?!?
gledai prosto da e suho tam , za da ne trqbva da obqsnqvash , zashto si zapirala matraka :D
the_doll
11-12-2007, 09:31
Хора, на вас ви е смешно, ама на мен баща ми е следовател, тей че сметнете как се забвлявам в момента!!!!
krem4et0
11-12-2007, 09:58
Споко-няма да има проблеми. Колко сперма сме разливали по китеници, мокети, дивани и матраци........
Сещам се 1 път-ще правим секс у дома, а как ми изпратих при приятелка. Обаче приятелката й имала друга работа и няшт с прибира много рано.тъкмо сме свършили и сме на вълна френски ласки. Идва тя, звъни, аз се навличам набързо. Влиза тя в стаята ни и си говори с гаджето ми. А на моето легло 1 огромно мокро петно от мен..........как не го крихме, какво ли не правихме..........беше голям смях и срам от нея...........да не говорим за случая, в който свърши на буланата в хола, а в този момент дойдоха приятелите на купон у тях............
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-12-2007, 11:15
да, ще разберат, зашото ще се издадеш... :сорръ:
SeXy_KoTe_F
11-12-2007, 11:19
ааа щом баща ти е агент на фбр, начи ше разберат