View Full Version : Какво ще кажете?
Бременна съм от един мъж с който имаме чисто сексуална връзка. Според вас трябва ли да му кажа че съм бременна. Няма как да кажа на нашите защото ще ме убият. Аз съм на 17 и нз какво да правя ако може някой да ми даде съвет какво да правя. Мерси мн на тези който ще ме посъветват
FelisDirus
11-12-2007, 13:22
Говори с родителите си, неизбежно е. Не можеш да направиш аборт без тяхно знание - нямаш пари и години.
Кажи и на партньорът си. Все пак и той е участвал...
vul4e_v_ko6ara
11-12-2007, 13:25
О Боже! Разбира се, че трябва да му кажеш! Все пак детето е и негово! Но ще трябва да кажеш и на вашите, защото не си на 18 и за аборт ще ти трябва тяхното разрешение. А колкото до партньора ти - дори с него да имате чисто сексуална връзка, на него едва ли ще му е все тая какво става с теб, още повече сега след като ти вече си бременна.
Много може да се изпише по тази тема. Истината е, че който каквото да казва трябва да седнеш и да се разбереш с него. Най-малкото заради абортът, който ще предстои (четейки това, че вашите няма да приемат бебето). Предполага се, че сте големи отговорни хора и следователно не би имало проблем да седнете като такива и да се разбрете какво ще правите оттук нататък. Ако е мъж на място ще те разбере, ще ти помогне и ще е до теб каквото и да решите да правите. Но ти най-добре го познаваш. Просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО му кажи!
Seducti0n
11-12-2007, 13:29
За да направите бебока не си участвала само ти,нали.Длъжни си да му кажеш,все пак той е бащата на това дете и е редно да знае.Родителите ти,също трябва да бъдат уведомени.За незаконни аборти,не си и помисляй-нямаш си на идея колко опасно и рисковано е.Каквото станало,станало.Просто поеми отговорността,нямаш друг избор.Знам,че няма да ти бъде никак лесно,но това е живота,няма връщане назад.Успех. :wink:
мерси за съвета мен най мн ме притеснява това как той ще реагира защото той е от тия който още не знаят какво искат от живота а и не го познавам така добре за да знам какво ще каже
Seducti0n
11-12-2007, 13:37
мерси за съвета мен най мн ме притеснява това как той ще реагира защото той е от тия който още не знаят какво искат от живота а и не го познавам така добре за да знам какво ще каже
Няма как да предвидиш реацията му,не зависимо от това колко добре го познаваш.Това,че не знае какво иска от живота не го оправдава.Щом може да прави бебета,ще трябва и да си поеме отговорността,а не да те зареже с думите оправяй се сама или в най-добрия начин да ти ръгне няколко столевки в ръката и да те прати да си запишеш час за аборт.
vul4e_v_ko6ara
11-12-2007, 13:39
Какъвто и да е, трябва да знае! Освен дългът ти да му кажеш, така и на теб ще ти е по-спокойно (поне малко), защото няма да си сама в случващото се. А колкото до него - нормално е в първия момент да се шокира, но в крайна сметка това са нещата от живота. Случват се такива неща. Неприятно е, даже е ад, аз самият минах по този път, но запазих самообладание и с приятелката ми поехме отговорностите, и се справихме. Просто и вие двамата трябва да направите същото!
Mи внимавай какво му говориш да не стане фал щото с една позната ама малко по възрастна на 22 се случи същото уж ходят сериозно живеят заедно тя разбира че е бременна и като му казала оня си събрал багажа и отлетял на юг... и чак след като роди идиота събра смелост и се събраха .... ВНИМАВАЙ МНОГО И УСПЕХ ДАНО СЕ ОПРАВИШ БЕЗАВАРИЙНО!
No_Limit
11-12-2007, 13:53
Абе миличка , ти си кажи речи на моите години , трябва да му кажеш , не можеш да оставиш бебето родителите ти ще те убият.
Ужас, все още си на 17 и наистина е ужасно това което ти се слува. Аз макар че съм на 19 незнам как ще кажа на родителите си, а за теб незнам. Пожелавам ти успех и дано да се справиш в тази цитуация. И какт казаха по-горе задължително е просто да кажеш на родителите си и на него също(най-вече на него трябва да кажеш). Ако беше на 18 можеше да скриеш по-някакъв начин от родителите си, но при твоч случай е неизбежно :cry: sorry
Made_of_Pain
11-12-2007, 14:28
Да, гръмни се.
krem4et0
11-12-2007, 15:27
Разбира се, че трябва. Той има пръст в тая работа. И защо водиш чисто сексуална връзка без необходимата контрацепция? какво като е само секс-бебетата и от такива връзки се получават!
the_doll
11-12-2007, 20:01
Значи според мен първо му кажи на него, виж каква ще е реакцията и му кажи че ще трябва да си понесе отговорността и заедно да решите какво да правете с бебчето. А после задължително говори с вашите. По принцип съм против аборта ама на твоята възраст май тва е най-доброто решение. Ако ен кажеш на вашите после може да стане прекалено късно, а и аз съм сигурна, че няма да те убият, а ще ти помогнат д арешиш какво да направиш.
Аз лично, без да си налагм мнението бих се събрала с момчето и да решим какво да правим, не го знам него на колко е, ама според мен ще се позамисли какво е правил и какво ще прави за напред.
**EcKo**
11-12-2007, 21:32
Мъж?На колко е на 30?Има хубава кола?Парички?
Кажи на ваще,не знам как ще го приемат...ама като разберат че мъжът е чичко и може би набор на баща ти не искам да си представям какво ще стане...
Не се обиждай ама от тая по-глупава постъпка не мога да си представя.
Ужас!!! Как ще правиш с човек,който не познаваш много добре? ЪъъЪ?!?! Иначе естесвено,че трябва да му кажеш,та той има голяма роля в твоето забременяване.. А вие за предпазни мерки да сте чували? А относно родителите ти,казваш им! Та ти нямаш 18! А после си търпиш абсолютно всичко последствия! И занапред мисли с главата си!
Кажи му,редно е да энае.След това обаче кажи и на pодителите си,эащото те са теэи,които ще ти помогнат.А и с право `ще те убият`.И най-добре си вэеми поука и поне като водиш чuсто сексуални връэки,се предпаэвай..
niksy_bub
11-13-2007, 10:27
поговори и с него и с родителите си наддявам се да те разберат макар че ситуацията наистина е мн кофти ... :-k
govori i s tqh i s nego no mislq 4e kato im go suob6tava6 trqbva da gi ovedomi6 i kakvo misli6 da pravi6, kakvo iska6. re6enieto si e tvoe :!:
uspeh :-$