View Full Version : Да кажа ли на майка ми?
Ами аз нямам проблем просто искам да ви питам нещо.Повече от месец ходя с едно момче и страшно много си го обичам тей както не съм обичала никой до сега и за първи път испитвам желание да се отдам на някой т.е. на него.Супер много си го обичам и искам да му дам всичко. Аз съм почти на 15 и съм девствена и искам той да ми е първия но се чудя дали да кажа на майка ми преди това или не.Тя е супер разбран човек но се притеснявам :oops: Вие какво мислите да й кажа ли че искам вече да правя секс със въпросното момче или не.И вие как сте постапили преди да го направите? Благодаря предварително :)
Nofacenoname
11-12-2007, 14:55
Малко раничко не е ли за секс?Аз мисля че по-удачно ще е да й кажеш 3-4 месеца след акта,и не в прав текст а й го намекни 8)
flowerlina
11-12-2007, 15:04
По добре и кажи.Не мисля че на 15 си достатъчно сексуално 'образована',а тя може да ти даде полезни съвети :)
Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ тва дали ще правиш секс или не е само твоя работа - не на майка ти.Ти смяташ да и се похвалиш или да и искаш разрешение не можах да разбера?И смяташ ли че на 14 си толкова голяма?Пък и каза повече от месец - тва не са дори 2 месаца, пък какво да говорим за един по-дълъг период от време.Интересно тогава ти кой би нарекла курве ако не 14-15 пикли дето си "мислят" че са влюбени в някой само защото се целуват и натискат с него.Докъде стигна нащо поколение ей - СРАМ и ПОЗОР! ](*,)
alkobalko
11-12-2007, 15:10
И според мен си малка още за секс. А това дали ще и кажеш, ще го решиш ти. Ние не я познаваме, не знаем в какви отношения сте и как би реагирала тя.
Еми защо не изчакаш още една годинка ... ?
krem4et0
11-12-2007, 15:14
Това си е лично твое решение. Не си длъжна да й казваш, но може да имаш нужда да споделиш! Но наистина 14-15 е рано за стартиране на сексуалния живот. Ти сигурна ли си, че го обичаш?
ami tei kat gledam mai pove4koto dety ste mi otgovorili ste praili seks....az li....ami neznam dali to4no sam vliubena....do sega sam imala mnogo vrazki i tozi pat 4yvstvam si4ko mnogo silno....napravih i prodaljavam da pravq mnogo neshta koito predi ne bih napraila zarad nqkoi dryg i porpincip sashto no kakto kazvat " kogato 4ovek obicha e gotov na vsi4ko " i prosto iskam da bada iscqlo s tozi 4ovek 4yvstvam se gotova iskam go....zashto da chakam? a i nqmate pravo da me obvinqvate...az vi pitam edno vie drygo mi govorite...kakto i da e...
Blestq6ta
11-12-2007, 15:31
Ако си сигурна, че го искаш - направи го! :) Какво знаем ние тук? Мога да ти кажа, че би ти било много по-хубаво с първия човек, който си обичала истински, отколкото пияна на някой купон с някой, на когото знаеш само името... [-X Аз казах на мама след като го направих, но бях навършила вече 16, така че не знам как ще реагира майка ти... Но ако наистина е разбрана, не виждам проблем. :wink:
Само бих искала да те попитам - на колко години е приятелят ти?
Айде успех! :P
hahavteen
11-12-2007, 15:31
A be i spored men ti e rano ama kato si go re6ila.. :|
Ina4e az pitah maika mi kato biah niakude na 14 i niamah gadje dali ako trugna da go pravia 6te iska da znae predi ili sled kato go napravia i tia kaza 4e moje bi niakolko dena sled tova za6toto ako znae predvaritelno 6te se pritesniava :-D 3 godini po-kusno oba4e kogato doide momenta tia sama mi osvobodi teren :D
Spored men ako ste blizki i misli6 4e moje6 da razgovaria6 s neia na tazi tema pogovorete i vij tia kakvo misli i kakvo 6te ti kaje.Vse pak e po-goliama ot tebe,obi4a te pove4e ot vsi4ki drygi hora i nikoga ne bi ti dala gre6en suvet taka 4e ne vijdam pri4ina da ne i spodeli6 :wink:
momchence_89
11-12-2007, 15:36
Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ тва дали ще правиш секс или не е само твоя работа - не на майка ти.Ти смяташ да и се похвалиш или да и искаш разрешение не можах да разбера?И смяташ ли че на 14 си толкова голяма?Пък и каза повече от месец - тва не са дори 2 месаца, пък какво да говорим за един по-дълъг период от време.Интересно тогава ти кой би нарекла курве ако не 14-15 пикли дето си "мислят" че са влюбени в някой само защото се целуват и натискат с него.Докъде стигна нащо поколение ей - СРАМ и ПОЗОР! ](*,)
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Made_of_Pain
11-12-2007, 15:41
Адски тъпа ми се виждаш, по тоя повод- поговори с майка си.
Дано под 'разбрана', не схващаш 'малоумна'
girl_in_black
11-12-2007, 15:46
Това дали да и кажеш или не си решаваш ти-аз на моята и казах след това.А относно това дали да го направиш-ти си решаваш, някои са на мнение, че си малка, други-че не си, ама ти си знаеш най-добре
I az imam sa6tiq problem hodq s edno mom4e ve4e 4 sedmici i iskam da pravq sex s nego i se 4uda dali da kaja na maika mi...tq mi e kazvala kato zapo4na da pravq sex da i kaja da mi obqsni malko ama...az se pritesnqvam :oops: Abe ob6to vzeto sa6tata istoriq kat na avtorkata taka 4e daite savet4eta :wink:
P.S mom4eto e pravilo sex dosega i maika mi znae 4e hodq s nego :)
bqsna_teenagerka
11-12-2007, 15:57
кажи й,тя жената си знае работата,няма ние да ти казваме " щом си неуверена значи не си готова,изчакай още...без това 15 си е ранна възраст няма закъде да бързаш" е май все пак го казах :D
evilkaAaAa
11-12-2007, 19:24
лично мой съвет към теб е да изчакаш връзката ви да премине на по - сериозен етап, защото 1 месец никак не е сериозно и да му се отдадеш за такъв малък период е както прибързано, така и лекомислено (според мен !!!) :wink: Щом си решила, че искаш да споделиш намеренията с майка си - давай (това че споделяш с нея е много хубаво и мога само да се възхищавам на такива момичета), щом си решила, че искаш да го направите - направете го, но както казах вече изчакай връзката ви да премине на по - сериозен етап :wink:
Ам според мен само й намекни,но ако си сигурна,че няма да те овика ... Или просто я разпитай за нейния 1ви път или я питай като ти дойде времето какво трябва да правиш и т.н.,но според мен в никакъв случай НЕ й казвай направо,че искаш да правиш секс.Колкото и да е разбрана ... надали ще й е много приятно това да й го каже нейната дъщеря,която дори 15 няма.
Ne mislq,che nie bihme mogli da ti kajem,tova e strogo individualno,zashtoto nie ne poznavame nito maika ti,nito znaem shto za vzaimootnosheniq imate pomejdu si.
Az lichno ne bih kazala,vypreki che maika mi dosta predi da sym pravila sex mi beshe razqsnila nai-vajnite neshta za sexa.
the_doll
11-12-2007, 19:49
И аз си мисля че ти е раничко, а и не разбрах твоя на колко е. А иначе поговори с майка си, питай вс което те интересува. Но по-добре изчакай, малка си още, ще съжаляваш после. Аз изчаках и се чувствам добре.
niksy_bub
11-12-2007, 20:47
лично мой съвет към теб е да изчакаш връзката ви да премине на по - сериозен етап, защото 1 месец никак не е сериозно и да му се отдадеш за такъв малък период е както прибързано, така и лекомислено (според мен !!!) :wink: Щом си решила, че искаш да споделиш намеренията с майка си - давай (това че споделяш с нея е много хубаво и мога само да се възхищавам на такива момичета), щом си решила, че искаш да го направите - направете го, но както казах вече изчакай връзката ви да премине на по - сериозен етап :wink:
точно така 1 месец не е нищо сериозно пък и чак да го обичааш... :?: :!: все пак тва ти е 1-вият път ако си сиг. в това което искаш да направиш ДАВАЙ ;-) и в това да поговориш с майка си няма нищо лошо а и нали е разбрана :wink:
n1ght_shadow
11-12-2007, 21:13
1) раничко ти е за секс още...
2) ти луда ли си да кажеш на майка си :?
**EcKo**
11-12-2007, 21:26
Че на 13-14 колко много връзки може да си имала.Като под връзка не говоря да си ходила с някой 1 седмица и то само по кафенца.Седи си на гъза и не си играй с огъня.Като станеш на 16-17 тогава прави каквото искаш ама сега ти е рано...
Wrathchild
11-13-2007, 06:18
бас ловя че още се радваш на плюшените играчкилИ И аз се радвам на плюшени играчки още. И какво?
А авторката наистина не е ли много малка... от 1 месец и вече реши, че това й е любовта на живота, хах...
аз с майка ми си говоря редовно на такива теми...
с моя приятел сме от 6 месеца и тя си мислила че вече сме го напварили ноо аз и казах че не сме...
аз ще и кажа когато ми дойде времето...
:) мойта майка си е мн пекана :D
slun4evo
11-13-2007, 07:45
Ами ако искаш кажи на майка си, ако е разбрана и мислиш, че ще го приеме добре.Това си е изцяло твое решение, щом мислиш, че го обичаш (казвам мислиш, защото не може да знаеш какво е обич само на 15) му се отдай.Но си помисли дали точно това искаш, за да несъжаляваш после. :)
sexy_tigar4e_MM
11-13-2007, 08:57
Ами аз нямам проблем просто искам да ви питам нещо.Повече от месец ходя с едно момче и страшно много си го обичам тей както не съм обичала никой до сега и за първи път испитвам желание да се отдам на някой т.е. на него.Супер много си го обичам и искам да му дам всичко. Аз съм почти на 15 и съм девствена и искам той да ми е първия но се чудя дали да кажа на майка ми преди това или не.Тя е супер разбран човек но се притеснявам :oops: Вие какво мислите да й кажа ли че искам вече да правя секс със въпросното момче или не.И вие как сте постапили преди да го направите? Благодаря предварително :)
Zasega nishto ne i kazvai ;) . Sled kato go napravite , izchakai da mine vreme i togava ;) . I da se pazish :) :wink:
I az imam sa6tiq problem hodq s edno mom4e ve4e 4 sedmici i iskam da pravq sex s nego i se 4uda dali da kaja na maika mi...tq mi e kazvala kato zapo4na da pravq sex da i kaja da mi obqsni malko ama...az se pritesnqvam :oops: Abe ob6to vzeto sa6tata istoriq kat na avtorkata taka 4e daite savet4eta :wink:
P.S mom4eto e pravilo sex dosega i maika mi znae 4e hodq s nego :)
:-P +1
а иначе мисля , че ако е разбрана наистина ще е добре да и кажеш след ;)
hotChocolate
11-19-2007, 15:30
Майките и въобще родителите,са на едно и също мнение ,когато става въпрос за секс.Ще ти каже "НЕ" в това съм обедена,защото исак да те предпази,аз на мойта не бих споделила такива неща щото ще си имам неприятности,но ако твоята е от по различна и би те разбрала няма лошо да се посъветваш с нея,въпрос на избор :smt003
И още нещо ,не бързай със секса изчакай малко това ще укрепи връзката [-X
lilit_666
11-19-2007, 17:23
Майката трябва да е най-добрият приятел ,с когото да не се страхуваш да споделяш.Това,4е не вси4ки са такива е др въпрос.Моята лично ме е помолила да и кажа,когато реша и ще го направя,защото и тя споделя с мен и и вярвам.Все пак мисля,4е на 14,15...,не 4е си малка,ама после става нужда и ще се превърниш в курве най-вероятно,понеже на тая еъзраст връските са малотрайни.Пък и все пак ходите само от 1 месец
Най добрия приятел ма в някои случаи..в други ще и забрани да излиза....
Ти решаваш 15-15 ама с човек с който си ходила месец :? :? :? аз ходя с едно момиче вече 6 и все още ни е рано....недей бърза...и как може да кажеш че е лбовта на живота ти като ходите от месец...то даже въобще някво обичане дали ще има...
MiSs_DioR_CheRiE
11-19-2007, 17:42
lele kvi ste pove4eto kak napadnahte momi4eto ... ako maika ti e pe4ena i razbrana i kaji no spored men sled kato go napravi6... tva dali 6e go napravi6 si e li4no tvoi problem :P no naistina purvo iz4akai da se zadulbo4i vruzkata vi za da vidi6 dali mom4eto durji tolkova na teb kolkoto ti na nego
Forester
11-19-2007, 18:23
Мисля,че трябва да споделиш с майка си за всеки случей,но има и такава възможност тя да ти се скара .. и един вид да не ти разреши , но щом ти го искаш го направи.Щом се обичате - добре,но с презерватив :) Айде и умната !
sladur4eto_f
11-19-2007, 18:57
emi az go napravih na 14 i si mi e perfekno moje i da sam bila malka za sex no li4no na men si mi be6e qko i 4esno kazano ne me ebe koi kakvo govori,a po temata: po dobre ne i kazvai
spored mene sama trqbva d si precenish dali da govorish za sex sys s neq .dali ti e rano syshto :)
miloto_girl_4e
11-19-2007, 19:35
Аз не бих и казала, а и не бих се накефила да имам дъщеря и да получа такова инфо... честно казано относно този въпрос предпочитам да съм малко в неведение..
Glezanka
11-19-2007, 19:35
Значи кво било ... на 14 си и си лудо влюбена в момчето с което ходиш от няма и 2 месеца и искаш да му пуснеш .. Ми аз викам,кажи на майка си че искаш да си поговорите по тая тема и дано тя те вразуми :)
belphegor
11-19-2007, 19:53
Някои от вас пак превърнаха темата в това на каква възраст е редно да се прави секс. Направо уплах получих от вас, скъпи колеги. Мисля, че по този въпрос сте коментирали достатъчно.
Момичето пита да каже ли на майка си.
Майка ти аз не я познавам и не знам какво да ти отговоря. Лично на моята аз не съм казвал нищо никога, но тя се сеща. Както и да е. Ти си я познаваш най-добре. Аз си мисля, че щом ти е минало през ума да и кажеш, че чак пускаш и тема тук, ти всъщност искаш да споделиш с нея, но се притесняваш и търсиш окуражение.
друго не мога да ти кажа
swords1010
11-19-2007, 22:30
Не те съветвам да бързаш да спиш с него! Ако ти ще се чувстваш комфортно и ако го искаш, поговори с майка си предварително, току виж си получила някой полезен съвет! В противен случай, можеш да и съобщиш след като го направиш. :wink:
wasntme_
11-20-2007, 12:44
oooooo aide stiga e bila malka... egati... tyka polovinata sait ste nekvi e*ati konservite ... pak i momi4eto ne vi pita dali mislite 4e i e rano vse pak [!] vseki si ima pravo na li4en izbor be...
po temata: ako misli6 4e si vav takiva otno6eniq s maika si da si spodelqte i taka natatak... i ako e kakto kazva6 razbrana - kaji i . kakto nqkoi po-nagore kaza tq moje da ti pomogne i da ti dade saveti :)
DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-20-2007, 14:11
oooooo aide stiga e bila malka... egati... tyka polovinata sait ste nekvi e*ati konservite ... pak i momi4eto ne vi pita dali mislite 4e i e rano vse pak [!] vseki si ima pravo na li4en izbor be...
po temata: ako misli6 4e si vav takiva otno6eniq s maika si da si spodelqte i taka natatak... i ako e kakto kazva6 razbrana - kaji i . kakto nqkoi po-nagore kaza tq moje da ti pomogne i da ti dade saveti :)
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Dark_Angel_F
11-20-2007, 14:24
О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страшно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...
Ами ти си реши дали да й кажеш, аз например на моята й казах след това, защото не исках да ме разубеждава, а и тя е разбрана и прие нещата доста добре :)
bany_land
11-20-2007, 15:42
kaji i pogovori s neq
ako te poznava 6te ti dade nai-0dobroto re6enie nqma da sgre6i6 no ako po4ne da ti se kara ili ne6to ne i pravi napuk gadno i tapo e i az mislq 4e si mani4ka no ako si gotova za6to ne az sam na 16 hodq s moq priqtel ot 5 meseca i o6te ne sme pravili sex ;) ne barzai
VerryBerry
11-20-2007, 16:40
По добре и кажи.Не мисля че на 15 си достатъчно сексуално 'образована',а тя може да ти даде полезни съвети :)
напълно подкрепям ;-)
О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...
a moje bi tvoqt priqtel e na 14 a neiniq po golqm i ima opit :) haha ako tvoq be6e opiten 6te6e te e obedil do sq mila ;) [-(
Dark_Angel_F
11-21-2007, 15:06
О мили Боже..... Така и аз съм на 14 почти 15 и вече повече от 6 месеца ходя с момче което страно много обичам и до сега не съм обичала друг колкото него ... И аз съм искала да му се отдам напълно , но като си помисля , че сме само на по 14 и някак е рано още за секс .... С него много сме си говорили по този въпрос и сме се разбрали това да стане най- рано когато и двамата навършим 15 . Споделяла съм това онова с една приятелка и според мен и според нея той е тичния човек. И аз самата с него най- много бих искала да ми е първия път. С приятеля ми сме се карали , разделяли и т.н но в край на сметка двамата не можем един без друг дори да дишаме и всичко се оправя накрая . А ти дори 2 месеца не се ходила с това момче и тръгваш да правиш секс... Я ЧАКАЙ МАЛКО ЗА КЪДЕ БЪРЗАШ ?! Няма да ти навреди да изчакаш например 15, точно ще заздравите връзката си и ако наистина толквао много го обичаш то ще си проличи , защото ако не е така и за нищо някой ден той те зареже ще съжаляваш горчиво...
a moje bi tvoqt priqtel e na 14 a neiniq po golqm i ima opit :) haha ako tvoq be6e opiten 6te6e te e obedil do sq mila ;) [-(
Не веднъж е искал секс , но викаги съм му отказвала и защо ?! Защото защото мисля , че ми биоело рано . ;) И ако ходеше с мен само заради секса нямаше толкова врем да сме заедно без да правим секс...
Summer_Girl_6
11-21-2007, 15:19
Не е ли малко рано за секс? Вие ходите от има няма 2 месеца, ти си на 15 :) 8) По-добре изчакай, не можеш за 1 месец да прецениш един човек изцяло и да си толкова сигурна, че ако му се отдадеш, той няма да злоупотреби с доверието ти :)
DivoTo_KoTe
11-21-2007, 15:33
Ало мацка момичето каза,че се чувства готова и никой не я насилва.Живеем в 21 век,ако се замислиш и на 12 ги има който се е**ат .Щом се чувства готова да го направи и не си е пуснала темата дали им е рано или не,а за друг въпрос.
И това,че се радва на плюшените играчки не я прави "пикла" както я нарече и аз ги харесвам и аз им се радвам,но съм далеч от 14 години.Познавам жени омъжени който пазят детското в себе си.
Та по темата мисля,че ако споделиш с нея тя може да ти даде най-точния съвет,тя ти е майка и би ти помогнала.Успех
princesa_viki
11-22-2007, 05:34
моето мнение.Много бързаш.На 14 си,с момчето си от 1 месец и нещо,не е ли малко рано да прецениш дали си готова и дали той го заслужава(най-вече това)Виж първо до колко той държи на теб и тогава му дай всичко :wink:
А относно майка ти -според мен ще е по-добре да изчакаш да мине време и тогава да й кажеш :)
KAKASHI SENSEI
11-22-2007, 05:36
що бе аз веднага казах
Rysa_Kykla
11-22-2007, 07:01
ами кажи и..аз казах на моята...и тя ме разбра а и на мен така ми е по леко :)
slan4evo_momi4e
11-22-2007, 07:04
хаха ... почти на 15 ... хаха много големи станахте вече петнадесетгодишните и това секса ви се струва някаква игра ... а дори не сте достатъчно наясно как се слага презерватив и кога може да се скъса ... говорите в разни теми, че марката имала значение, а дори не се усещате, че найважен е начина по който поставяте презерватива ....
Ако бях на твое място не само, че нямаше да кажа на майка ми, но и секс нямаше да правя ...но едва ли на теб ти пука какво мислимй ние ... така че твоя си работа... Само много ми е интересно к'во ще й кажеш ... "абе мамо мамо намерих си едно момче и много искам да го направя с него, какво че съм още на 14 ... аз съм готова" ... хахахаххахахахахахаха
И малко извън темата .... АЗ ходя вече две години с моя приятел, мисля си, че той е МЪЖЪТ ... но ми отне доста повече от месец преди да кажа, че го обичам ... мисля, че много бъркате нещата ... това, че ви кефи някоя, че той се държи добре с вас и прочие не знач, че го обичате ... но както и да е ...
според мен зависи от майка ти, ако е разбран човек и кажи ,ако е много строга по добре си премълчи.
аз на моята казах деня в който щях да го правя и и казах че следобяд ще го направя,обясни ми всичко за секса и каза ако наистина съм готова и го искам и момчето наистина ме обича не пречи да го направя и е съгласна с това и да го правя ако наистина искам и аз го направих,беше супер и момчето се държа супер и внимаваше много и до днес сме заедно с него.
princesa_viki
11-22-2007, 10:15
[quote="iveta1"]според мен зависи от майка ти, ако е разбран човек и кажи ,ако е много строга по добре си премълчи.
аз на моята казах деня в който щях да го правя и и казах че следобяд ще го направя,обясни ми всичко за секса и каза ако наистина съм готова и го искам и момчето наистина ме обича не пречи да го направя и е съгласна с това и да го правя ако наистина искам и аз го направих,беше супер и момчето се държа супер и внимаваше много и до днес сме заедно с него.
има и такива случай,дори и да са малко,обаче ако той не изпитва това което тя към него.и все пак аз съм на мнението че е прекалено рано след 1 месец и нещо да мисли че той е момчето.
А и аз не по темата бях 1 година с едно момче,обичах го както и той мен,исках да спя с него,обаче реших че нито съм достатъчно запозната нито че го искам на 100% и не съжалявам че не го направих.Естествено не съм с момчето сега,явно съм усетила че не е за мен не знам.
Бих те посъветвала ако си напълно сигурна че го искаш и че той не е с теб заради секса направи го,обаче всеки след това си поема последсвтията :wink:
Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:57
Ако смяташ,че ще те разбере и кажи :P
HagpycaH
11-22-2007, 15:21
Щом майкати е разбран човек поговори със нея за това.
RunawayLove_
11-23-2007, 15:27
Ало малката - рано ти е за секс още - ходи си играй с куклите - бас ловя че още се радваш на плюшените играчки ehoo az obi4am plu6enite igra4ki, az sum po4ti 17..zna4i li 4e sum bebe [-( .. xaamade
baby_blonde_
11-24-2007, 20:37
Малко раничко не е ли за секс?Аз мисля че по-удачно ще е да й кажеш 3-4 месеца след акта,и не в прав текст а й го намекни 8)
saglasna :)
slan4evo_momi4e и Radeto... нещо много нападнахте момичето... човек да не може да попита нещо... авторката пита дали да каже на майка си,а не дали да го прави и има право на избор независимо на колко години е... айде по добре си гледайте вашия личен живот,вместо да нападате едно 15 годишно момиче... нали имате претенции че сте много големи :razz:
По темата:
Не искам да ставам банална,но 1 месец наистина е доста малко време за да решиш дали наистина обичаш един човек.Секса е наистина важно нещо и затова прецени много добре,за да не съжеляваш по-нататък.Затова е по-добре ако можеш да споделиш с майка ти,но прецени дали наистина е разбрана...
Успех
the_sweetest_kiss
11-24-2007, 21:08
Spored men ako naistina go iska6 - go napravi i ako si sigurna, 4e posle nqma da sajalqva6 est, a za maika ti ne mislq, 4e e nujno da i kazva6, moje bi sled vreme tq sama 6te se doseti i togava ve4e moje da i kaje6 ili prosto da ne otri4a6 (az taka napravih)
Gledai sega sladurano.
Ne slu6ai drugite komentari,4e si bila malka i tem podobni.Ni6to li4no xora ama ne i pulnete glavata s gluposti sega pls.
Ti si na 15 taka.Purvo sedni edin den i pomisli mnogo dobre dali i tozi 4ovek ima dobri namereniq kum teb.Vij go kak 6te reagira kato mu kaje6,4e iska6 sex s nego.No purvo mu go kaji ne po4vai da go subli4a6 bez da mu vidi6 izrajenieto na liceto predi da si mu kazala poslu6ai me!
Edin istinski pi4 6te re6i toi sam dali toi da te otvori ili ne.
Az predi vreme imax 7 bolni fenki da pravqt s men sex.Ama prosto be6e neveroqtno kak se sustezavaxa samo.Koq po gsm sms mi pi6e drugata po bogata mi zvuni napravo i me umolqva da i pusna.I dori i pred men sa mi se razsubli4ali sami,no gi otrqzax vsi4kite do edna.Znae6 li za6to?!
6te ti kaja za6to.Za6toto znaex ne iskax da xodq purvo s momi4e na 13-15 god. (bqx na 17) i vtoro prosto ne iskax da gledam sulzite im v o4ite kogato se pomu4a da obesnq,4e iskam po golqma kaka,a ne neq.
Ako toi puk ne mu pre4i,4e si tolkova malko ok super togava.Ako i mu ima6 i golqmo doverie koeto pak ne e 100% sigorno,4e nqma da ti skroi nqkoi nomer de.Ama vse pak e po veroqtno da izleze po svesten ot nqkoi zagorql.Razbira6 me nali :)
Taka de iskam da ti kaja,4e ako po4ne6 ot sega da pravi6 sex moga da ti kaja,4e posle kato stane6 na 18 maleee kakuv sex 6te pravi6.A mnogo vruzki se krepqt samo ot sraxotniq sex.
P.S. Ima6 li mu vqra ? Ako otgovorat ti e "DA" moqt suvet e davai spi s nego.
A za tova dali da kaje6 na mai4eto mmm nesumneno 6te e po dobre da si zamul4i6.Ne si umrqla da i kaje6 takava novina kakto i tq da q 4ue.Vupreki,4e ako iska6 tolkva da i kaje6 6te te posuvetvam da i go kaje6 pred svur6en fakt.Ne za drugo ama za v bude6te 6te ima6 po golemi predimstva tova e.Govorq za predimstva kato tova,4e te bila vidqla s gadje da se celuvate na ulicata ili 4e 6te te puska primerno da spi6 v nqkoi priqtel :) Taka ili ina4e 6te i stane qsno,4e ako ne te pusne ti pak moje da si go prasne6 prez denq :oops:
Az,ako bqx na tvoe mqsto bix i kazul i to sled svur6en fakt.
Davai mili4ka pokaji mu,4e toi e 4oveka \:D/
Ми зависи от маиката!Ти я познаваш най добре трябва да прецениш сама-обикновено е по добре да говориш с накои с опит!
според мен не е редно да и казваш защото тя ще с епритеснява а и няма да ти е приятно по време на акта(лично мнение) :-o
според мен не е редно да и казваш защото тя ще с епритеснява а и няма да ти е приятно по време на акта(лично мнение) :-o