View Full Version : приятелството .. :(
ЛигЛъТЪъ
11-12-2007, 15:22
Исках да споделя с вас и да поискам вашето компетентно мнение .. само предварително ще се извиня ако мястото на темата не е в този раздел :twisted: и така да почна да но не ви затормозя ... преди 4 месеца се скарахме с един много ценен за мен приятел , той винаги ме разбираше и ми помагаше , но много хора се помучиха да ни скарат , настроиваха го срещу мен .. и така вечи няколко месеца ние не си говорим .. като непознати и аз нз защо сме скарани ако сме скарани де .. но просто ми е страшно подтиснато виждам го секи ден .. , но просту се разминаваме на погледи и никои не прави нещо , за да подбри оношенията ни .. пък аз мн искам да се управим да сме си същите приятели , както преди - знам че не може да сме абсолютни същите и така да се върнем на моя въпрос .. дали ако бяхте на мое място бихте направили 1 крачка да се сдобрите .. при положение , че и 2 сте големи инати .. и не прощавате лесно .. мерси предварително .. :(
Seducti0n
11-12-2007, 15:50
Виж мила,на моменти сама си противоречиш.Говориш за прошка, а не си сигурна дали поводът да се обострят така рязко отношенията по между ви е поради някакво скарване. :roll:
Съветвам те да проявиш инат, но в друга насока-тоест да намериш начин да поговориш с това момче и да разбереш дали има бъдеще вашето приятелство.Потърси отговор на всеки един въпрос, който те вълнува.Така да се каже влезму под кожата и си изясни всичко.
Това,че демонстрира студенина и непукизъм,може да е нещо, като маска,като стена която той се стреми да изгради между вас двамата.
Съветвам ти да направиш първата крачка и да си изясните отношенията в най-кратък срок от време.За тези 4 години,момчето може да се е променило доста и да дойде такъв момент в които на теб да ти се наложи да опознаваш тепърва един съвсем различен приятел да откриеш непонятни за теб черти от характера му.Успех. :)
Cool_Bitch
11-12-2007, 16:11
Az bqh v sa6tata situaciq predi vreme.S moq nai-dobar fr(mom4e) se skarahme za gluposti i ne si govorihme 5-6 meseca,no sega ve4e vsi4ko e nared,za6toto az napravih opiti da mu govorq i toi mi otvarna polojitelno.Sq pak sme si fr i vsi4ko e OK.NAPRAVI PARVATA KRA4KA NI6TO NE TI STRUVA.IZKLU4I SI INATA PONE SEGA!!!!Dano da ima efekt...uspeh4eta! :-)
palomaaa
11-12-2007, 16:17
prosto pogovori s nego i go pitai za6to se darji taka i za6to te izbqgva i ve4e ako e neobxodimo my se izvini,ako ti si vinovna de
ЛигЛъТЪъ
11-12-2007, 16:49
мерси на мени точно това да го спра да поговорим ми е трудно чак недостивимо не мисля да му пиша по skypa това не е за там трябва да е лице в лице поне според мен . мн ще ми е трудно да направя тази крачка да се надяваме в следващите 1-2 месеца сичко да се уплави да стискати палци .. благодаря ви мн за подкрепата :-) :-) :-)
chocoleptic
11-12-2007, 17:37
Успехи ..И аз съм имала такава ситуация даже няколко пъти но накрая всичко е ставало ОК дано и при тебе е така ..и все пак направи ти първата крачка ако момичето също държи на теб толкова ще станете отново приятелки даже по-добри .. :wink:
Seducti0n
11-12-2007, 18:25
мерси на мени точно това да го спра да поговорим ми е трудно чак недостивимо не мисля да му пиша по skypa това не е за там трябва да е лице в лице поне според мен . мн ще ми е трудно да направя тази крачка да се надяваме в следващите 1-2 месеца сичко да се уплави да стискати палци .. благодаря ви мн за подкрепата :-) :-) :-)
Всичко е в твои ръце.Недей да губиш време,а се организирай и говори с момчето.В край на сметка нищо няма да изгубиш. :)
fuck_all
11-12-2007, 20:01
Офф и аз бях така преди време с тогава наи добрата ми фр се скарахме за глупости. Нз ,не помна и нали и двете сме си инат и никоя не отстъпва да направи първата кра4ка,за да се сдобриме и бяхме скарани някоко месеца. И един ден се срещнахме на улицата и почнахме да си говориме и от тогава нищо не е същото :cry: Тя си намери др приятели и така...та те съветвам да се поговорите и да опраите нешата по скоро !! КЪСМЕТ =;
ВИнаги съм твърдяла,че човек трябва да работи в свой интерес.А доклкото раэбрах в твой интерес е да се сдобрите.Ами ясно е какво трябва да направиш.Инатът си е инат,не го бъркай с твърдоглавост.Границата е тънка,но я има.така ,че не бъди твърдоглава и направи крачката към сдобряване.Поговори с него и дано се оправите ;-)
slun4evo
11-13-2007, 07:41
Аз определено бих направила първата крачка, ако този човек е важен за мен.На всяка цена бих си го върнала.Поговори с него какъв е проблема и се постарай да изгладите недоразумението.Покани го да излезете и да се изясните иначе няма как да стане, той е момче следователно е по горд и е малка вероятноста да тръгне той пръв.
ZAROSLAVA_babYyYY
11-13-2007, 11:36
ами по принцип и аз съм голям инат и рядко правя 1вата крачка, но се е случвало :P ако нистина ти е толкова ценен ще се наложи да пренебрегнеш принципите си за да се сдобрите ... опитай се да поговориш с него ако те отреже не тичай повече след него ... просто няма да се получи :wink: успех \:D/
ЛигЛъТЪъ
11-13-2007, 16:17
МММ нззз :cry: колкото и тъпо да звучи мен ще ми е прекалено гадно , ако тои ме отреже .. ще ми мине но се пак аз съм дуржала на негу .. Страхме е нзз дали е точно страх .. пък и нали знаете винаги има некоикоито ви разделя или така се случват нещата в този случеи приятелката му нзз те кату тругнаха колку и бебешко да зжучи и това точну се бяхми упраили с негу и изведнъж пак кату непознати .. и гадгето му спря да ми говори а бехми в приятелски отношения с нея лапешки историии какту ще кават повечето но ние сме зрели хора сички грешат и явно ние някъде сме допуснали грешка .. мн амам страшно мн ми липсва .. , но искам да добавя че тои си е обикновенно мемче не е надут но ако съм наранила нещо в негу нззз :cry: :cry: :cry: вече нзз кво да мисла .. вие ми казвате хаиде деистфаи аз току да го направя и нещо ме спира .. нзз може би мисълта че никога няма да е сущото както преди .. :-k наистина мн се извинявам че продължавам да ви натоварвам .. но просту искам да се реща и искам да поема по правилния път :idea: :?