PDA

View Full Version : ПРОБЛЕМ в секса...

mishi
11-12-2007, 21:21
ot 2 godini pravq sex.. sega sam na 17 ... pravila sam go s 3 mom4eta ... s posledniq mi priqtel pravim redoven sex {prez den ot 7 meseca} i az vse ne se otpuskam ... t.e uj sam vazbudena , no vse si mislq -dali mi e hubavo , 6te svarsha li, kak izglejdam... i taka ... kogato me lije svarshvam ... a kogato pravim sex ne ... dori ne se otpuskam ... daje ponqkoga mi e nepriqtno .... za tezi 7 meseca prez koito pravq sex sas sega6niqt si priqtel samo 3 pati sam se otpuskala ... be6e mi adski hubavo i do tam .. sledva6tite pati starata pesen na nov glas ... kajete kak da ne mislq za ni6to.. i izob6to daite saveti ... ima li drugi kato men ...???

HopeLesss
11-12-2007, 21:23
И ние как да ти влезем в главата и да те накараме да спреш да мислиш за други неща?!? Това, което казваш ме навежда на мисълта, че или твоя човек не те предразполага, или ти му нямаш такова доверие, че да се отпуснеш. Ако искаш да ти е хубаво, няма кой да го направи вместо теб.

mishi
11-12-2007, 21:25
ok de... to 1 da ne me predrazpolaga6e da kajem ama 3-ma ?! ... prosto prob;lema mi e v glavata i nz kak da go opravq :( :( :(

**EcKo**
11-12-2007, 21:27
Алкохолче малко преди екшъна...И просто се отдай на чувството.

HopeLesss
11-12-2007, 21:28
Съжалявам, че ще го кажа, ама като спите с хора, които не обичате... така е... :? Всъщност не знам как да ти помогна... Де да знам, пуснете си хубава музика, сложете свежи, рози, джиджи-биджи... може пък да се получи. Всичко е до нагласа. Ако не ти се прави секс-не прави. Не е нужно по схема. Понеделник, сряда, петък, неделя от 22 до 23:30... Тъпо е така ](*,)

niksy_bub
11-12-2007, 21:29
не се притесняваи няма никакво значение как изглеждаш...просто не мисли за това отпусни се мн момичета имат проблеми с свършването аз лично не мога да се оплача амм мен приятеля ми е SUPERMAN :grin: МАЛКО РЕКЛАМА :D

mishi
11-12-2007, 21:30
hah tova 4e imam problem v sexa kakvo ob6to ima s lubovta ??? 6tom sam s tozi 4ovek po4ti godina i vseki den sme zaedno i mi e nai-dobar priqtel misli6 li 4e nqmam 4uvstva? imam i to mnogo silni ... no sexa kuca... za nego vsi4ko e perfekt,no za men ne e ... toi pravi vsi4ko vazmojno za da mi e dobre no...

HopeLesss
11-12-2007, 21:33
Момиче, всичко е в главата, т.е в мозъка. Ако тоя човек те кара да изтръпваш, да изгаряш за него, не ми казвай, че секса няма да е наред, освен ако той не е като бор или пън и седи със скръстени ръце. Да, за мен всичко опира до чувства!

mishi
11-12-2007, 21:35
tova s iztrapvaneto go ima6e dokato ne zapo4nahme da pravim sex.. zapo4nahme i az ve4no se pritesnqvam dali 6te se polu4i tozi pat ili pak 6te sam razo4arovana ...ve4e me e strah da pravq sex ...

HopeLesss
11-12-2007, 21:38
Е, това е простотия. Все едно да ядеш шоколадова торта и през цялото време да си мислиш, дали няма прекалено много лешници, дали няма прекалено малко шоколад, дали не е прекалено сладка, прекалено еди си каква... Пускаш се по течението и ще се получи. Ти какво, докато го правите и си викаш: "Айде, айде, кога ще свърша. Айде де, защо не става... Мамка му, пак не стана..." #-o

mishi
11-12-2007, 21:40
da tova si kazvam za ne6tastie ... ne se draj taka vse edno se podigrava6 ... prosto mi e problem ... golqm problem .. postoqnno se tormozq za tova ... priqtelq mi sa6to ..

HopeLesss
11-12-2007, 21:41
Ами отстрани е смешно. Съжалявам, ама ако ти не си помогнеш, аз не мога, нито някой друг от форума. Пробвай с нещата, които ти казах по-горе. Музика, свещи, цветя, шоколад... Но според мен всичко е до психика. Отпускаш се и забравяш за всичко. И като не свършиш какво?!? Нима само затова правиш секс?

mishi
11-12-2007, 21:43
ne ne mi e do svarshvaneto .... prosto iskam da sam otpusnata i da mi e hubavo :( oh mnogo mi e slojno ... tazi moq psihika ... :((((

MakeMeLaugh
11-12-2007, 21:48
Ето отговора:
От написаното досега от теб стана ясно следното -
Ти не знаеш какво искаш.

Presley
11-12-2007, 22:15
Tva e :D

mishi
11-13-2007, 06:06
Ето отговора:
От написаното досега от теб стана ясно следното -
Ти не знаеш какво искаш.
znam kakvo iskam i go napisah... iskam da sam otpusnata da mi e hubavo i da ne mislq za ni6to no vse ne se polu4ava ...

koalka
11-13-2007, 06:56
Еми, опитай се да се отпуснеш...Какво му мислиш толкова?Правите секс от 7 месеца, не би трябвало да се притесняваш от него.

Made_of_Pain
11-13-2007, 08:44
Така става, когато всеки почва да се чука в невръстна възраст, едва ли не...
На 17 си, но не се отпускаш... 15588%, че с приятелят ти сте се разбрали, кога да се чукате, а не е станало от самосебе си.
Да, секса е нещо, което изисква отговорност и зрялост... за да може, докато се натискате, ти да не мислиш постоянно, а напротив- да се освободиш от мислите си... да нямаш притеснения...

mishi
11-13-2007, 09:22
4estno da si priznaq kogato go napravih za parvi pat si be6e malko nasila ... i ne izpitah ni6to.. absolutno ni6to... ta kajete sega kakvo bihte me posavetvali? da ne pravq sex izvestno vreme ili da prodaljavam da opitvam ?!

niksy_bub
11-13-2007, 10:21
за кво си го праила на сила така е супер тъпо а и щом приятеля ти прави всичко което ти харесва ... просто се наслади на момента и продължавай да опитваш все някога ще се получи дори по хубаво от както ти е било в един от онези пъти наддявам се да си ме разбрала ;-)

krem4et0
11-13-2007, 10:59
Ами отстрани е смешно. Съжалявам, ама ако ти не си помогнеш, аз не мога, нито някой друг от форума. Пробвай с нещата, които ти казах по-горе. Музика, свещи, цветя, шоколад... Но според мен всичко е до психика. Отпускаш се и забравяш за всичко. И като не свършиш какво?!? Нима само затова правиш секс?
И това не е нужно. Въздържание му е майката. Ти да видиш, ако не съм правила секс 2 седмици каква съм..................секс всеки ден или през ден убива част от тръпката и възбудата.......ти сама казваш, че преди да правите секс, когато си имала натрлупано сексуално напрежение, си изпитвала и тези тръпки. Разреди секс. Качеството му неминуемо при тебе(а и не само при тебе) ще се повиши. Като за начало не прави секс 1 седмица и не маструбирай, никакви сексуални действия. Ако не стане.........А и ти говориш за оргазъм по време на самия акт-да ти кажа ли, че много малко жени някога са го изпитвали изобщо. Нали свършваш по време на френската любов? Не се кахъри толкова. Като вземе да ти става неприятно-спираш. Сексът не, за те боли, да те оттегчи или да остави неприятен привкус........

palomaaa
11-13-2007, 14:50
na seksa my vikat o6te "otdavane",tova zna4i da spre6 da misli6 za vsi4ko strani4no i da se sredoto4i6 na momenta,edinstvenoto ne6to koeto trqbva da ti e v glavata e kak da sazdade6 vse pove4e i pove4e ydovostvie na partniora si,a ne da misli6 kak na teb 6te ti e gotino,neka toi pomisli za tova

vaniLL
11-13-2007, 16:47
emi dokato pravish sex , ne si misli stranichni raboti , no i ne se syrodotochva vyrho svyrshvaneto - sakyn , ako ne syrshish , nqma se broi
i i az smqtam , che ste si napravili nqkakyv grafik , pone taka go opisvash. mene tova mi bi ubilo vsqkakva vyzbuda :-& i krem4et0 e prava za vyzdyrjanieto , ela pravi sex kato mene na 2 meseca , da vidish :P

Penis_S_Kubinka
11-13-2007, 16:52
ok de... to 1 da ne me predrazpolaga6e da kajem ama 3-ma ?! ... prosto prob;lema mi e v glavata i nz kak da go opravq :( :( :(

Психодиспансери кака! 8-)

Lorelei
11-13-2007, 17:33
Spored men ot posta ti izliza,che neshto vyv vashite (ne seksualni) vzaimootnosheniq ne e nared.Ne moga da si obesnq fakta,che ti si zaedno s nqkogo veche 7 mes i ne mojesh da se otpusnesh,dokato pravite sex i to ne pyrviq,vtoriq ili petiq pyt,ami po tvoi dumi poredniq sledvasht...Ne moga da razbera,kogato pravish seks s priqtelq si,koe e po-vajno i za kakvo tolkova ima da mislish,che da ne mojesh da se sysredotochish v/u sluchvashtoto se? (ako imash nqkakyv problem e normalno da mu otkajesh da pravite seks,vse pak ne trqbva da ti byde zadyljenie i da pogovorite za tova,koeto te vylnuva) Plius tova kakto kazaha i po-gore ne vinagi shte stignesh do orgazym!Az svyrshvam bih kazala rqdko,samo v edna poza i ot frenska liubov mi se e sluchvalo vednyj ili dva pyti...taka che tova dalech ne e nai-vajnoto,zashtoto udovoslstvieto,koeto izpitvam ot seksa e nesravnimo,vypreki tova!

TopTa
11-13-2007, 18:17
saglasna sum :-D edna 4a6ka za start puk sledva6tite puti moje da ne ti trqbva ... prosto netrqbva da ti puka mn mn :wink:

mishi
11-18-2007, 10:45
mmm :) pravihme go ... zna4i 5 dni ne bqhme ... sedqhme si spokoino v tqh daje tehnite si bqha vka6ti i toi zapo4na da me natiska ..zaklu4i vratata zapo4na da me lije .. svarshih 2 pati ... pravihme sex i opredeleno be6e po-priqteno :) :twisted:

DevilWish
11-18-2007, 10:58
To i при мен е така . . . в смисъл аз от секс не мога да свърша /или поне до сега се е случвало само 1 път и то ,защото вече беше незнам кой рунд и беше време :-))))))) / . . .

krem4et0
11-18-2007, 11:38
mmm :) pravihme go ... zna4i 5 dni ne bqhme ... sedqhme si spokoino v tqh daje tehnite si bqha vka6ti i toi zapo4na da me natiska ..zaklu4i vratata zapo4na da me lije .. svarshih 2 pati ... pravihme sex i opredeleno be6e po-priqteno :) :twisted:
Браво на вас! мисля, да заключа, защото ти дадохме нужните съвети и явно имат ефект.