View Full Version : Имам нужда от съвет...
JuSt_a_GiRl_Uk
11-12-2007, 22:19
Здравейте на всички. :) Съжалявам ако темата се повтаря,но наистина имам нужда от съвет.
Всъщност аз съм дете на разведени родители... :? И майка ми от скоро си има приятел...,но аз наистина немога да го понасям.Повечето от вас ще кажат:-Е това е нормално!
Да,но... :cry: незнам защо всеки път ми става кофти като излиза.
А всъщност и аз си имам гадже и не би трябвало да ми прави особено впечатление...И знам,че тя има собствен живот и така е по-добре за нея.
Въпроса ми към вас е:-Как да преодолея това?Изобщо защо наистина ми пука толкова? #-o
Благодаря на всички предварително \:D/ \:D/
**EcKo**
11-12-2007, 22:23
Как да го преодолееш...Постави се на майка ти на мястото...Щом се е развела с баща ти значи прото е имала основателни причини...И щом е с този човек значи го обича и той я прави щастлива.А щом хората които обичаме са щастливи значи и ние сме щастливи.
А защо ти пука...Защото ти е майка,нормално е да ти пука.
Ревност, пуста ревност... :?
Познато до болка, при мен не минава.Съответно - нямам рецепта.
Просто тя това е преценила и излиза с него.Не знам защо не го понасяш, ако не го познаваш достатъчно добре...Пък и тя явно е на друго мнение.Остави я и си гледай твоята връзка. :wink:
?love_haTe!
11-13-2007, 10:54
Много ясно,че ще ти пука-става дума за майка ти.
Просто надявам се разбираш,че майка ти е възрастен
човек и може да мисли и решава сама.Остави я
сама да си направи избора в подбор на приятел.
Щом не ти харесва не се прави,че го харесваш,отнасяй се
поне подобаващо към него..Майка ти също има право на личен живот :wink:
Нормално е да си има приятел.Просто се опитай да я разбереш и да се поставиш на нейно място.
То и аз какво съм тръгнала съвети да давам,след като аз не понасям мъжа на майка ми(2ри брак е).Примирила съм се,донякъде аз съм си виновна,защото като ме питаше на времето "Имаш ли нещо против да живеем с този човек" и аз съответно отрекох.Носеше ми шоколадчета,това-онова,добре си изигра картите и аз с лапешкия акъл...Не,че ако бях казала,че не го харесвам щеше да се промени нещо,но може би би се замислила малко повече майка ми.Е,каквото станало-станало.
За това лек няма,винаги ще я ревнуваш и ще искаш вниманието да е изцяло в/у теб.
П.С.Аз не ревнувам майка ми,просто мъжа й се държи като..айде ще се въздържа. :D
mickelangelo
11-13-2007, 15:23
Същата история наще пак са разведени ... и .... пак мразех 2 рия мъж на майка ми .. и като бях 5-ти клас .. изнамерих 1 бата и като го набарах да спи бой бой горкия ... имаше синини по целия гръб ... сега съжелявам за това .. и до ден днешен му се извинявам .. майка ми си е намерила свестен мъж .. просто ще го приемеш с времето ...
Victorya
11-13-2007, 17:19
тя има собствен живот
Ти сама го каза.Тя има собствен живот.Тя е твоя майка,но преди всичко тя е човек и има нужда от някого до себе си.Развода е тежко нещо и хората имат нужда някой възрастен да ги подкрепи.Явно тя е открила този човек.И вместо да я ревнуваш и на нея да й е гадно,че ти не го харесваш,опитай се да опознаеш този човек-може би е добър,щом майка ти го харесва.Не бъди егоистка...помисли и за нея :) Говоря ти от личен опит :)
otka4ena
11-14-2007, 11:31
Всеки има право да е щастлив.Обичаш майка си нали?Тогава я остави да бъде щастлива и си гледай твоя живот :)