View Full Version : Презервативите....
*~!-TIESTO-!~*
11-13-2007, 07:59
Днеска един приятел ме попита кои презервативи са най-подходящи за първия път и аз не можах да му отговоря и се изложих малко... Кажете, за да не се излагам друг път така. :)
slun4evo
11-13-2007, 08:14
Мисля че Durex обаче не съм много сигурна нека по компетентните отговорят.
LipSoFAnAnGel
11-13-2007, 08:58
мен са ми казва ли приятелки че най-хубави са DUrex Extra safe :)
niksy_bub
11-13-2007, 10:16
няма никво значение според мен ... важното е да се използва,както казаха по-горе :D
krem4et0
11-13-2007, 11:02
нормални, да не са оребрени, да не са ароматизирани, да не са ултра тънки....задължително с повече лубрикант!
Cool_Bitch
11-13-2007, 11:23
Durex :grin:
OtherDimension
11-13-2007, 12:10
Sportex For The First Time
тия са най-добри -> предпазват от бърза еякулация, премахват стреса и кара момичето да те обича повече
palomaaa
11-13-2007, 14:57
ix teq durex,ve4e trqbva da pla6tat za reklama,ko 6te kajete..?
BeautifulWorld
11-13-2007, 15:14
Според мен не трябва да са оребрени - най-добре стандартни или "екстра сейф"
Каквито и да са, но по възможност да са с повечко лубрикант.
според мен Durex са си наи добри :-|
Az sym za Sportex Fire ili Standart :)
bulgarche
11-13-2007, 18:52
Az sym za Sportex Fire ili Standart :)
И на тоя файър 4 минути да му се цъкли на оребренията ли?
Споредм мен по-дебели, с повече лубрикант, без точки, рлефчета и сякаквите им там екстрички. Освен Extra Safe на DUREX не знам кои отговарят на изискванията, които аз поставям. Но в крайна сметка мисля че няма голямо значение.
KimBerLy1912
11-13-2007, 20:00
Всъност...няма значение каква марка са...Важното е да са с повечко лубрикант....иии нормални...в смисъл..не оребрени или прочие...И най-най-важното...да бъдат правилно поставени...за да не се налага после да си барате ушите :twisted:
С всеки презерватив ще стане работата ... но-наистина е по добре да не е оребрен, на точки или т.н защото ще я боли повече :-|
*~!-TIESTO-!~*
11-13-2007, 20:19
Май не съм се изказал правилно за което се извинявам. :oops: В смисъл той бил девствения в случея, за това ме попита и аз не можах да му отговоря, защото моя първия ми път беше в пиянно състояние и нищо не помня от тогава за жалост, а приятелчето си пада малко ламер и така... :-D
krem4et0
11-14-2007, 12:05
Ами тогава тънки или за забавяне на еякулацията.
Пак всички стават нека само да не се претеснява .. кажи му че не е чак толкова важен презарвативат важно е тои да е спокоен и да прави каквото му доиде отвътре .. а ако и тя е детствена още по добре тогава му препоръчаи някакъв с повече лубрикант и му пожелаи успех :)
каквито и да е...важното е да има :D
:D + 1 а, само да не са sportex,защото явно са много тънки и лесно се късат
pochti vseki pyt sym na sportex , povecheto ot moite priqteli/ki sa na sportex i da ti kaja , ne sme kysali :!:
pochti vseki pyt sym na sportex , povecheto ot moite priqteli/ki sa na sportex i da ti kaja , ne sme kysali :!:"
Аз съм късал един до сега спортекс .. дотогава бях само на дюрекс и като пробвахме спортекс с моита го скъсах първия .. после с другите нямаше проблем :wink:
Явно е на късмет, защото и на една приятелка й се скъсаха спортекс.Ами от тогава не съм взимала такива. Имайте 1 а ум все пак :)
kofti_nick
11-16-2007, 08:12
Durex , Sportex , от 30 стотинки ... 8-[
Които и да е, стига да не са релефни.. Много е лошо за пръв път с релефен, сериозно :?