View Full Version : Вашето мнение ..?!?!?!?
xXxScreamxXx
11-13-2007, 13:28
Здравеите отново
ТАзи тема я пи6а от името на една моя фр ...
таа зна4и историята (ако може да се наре4е така) е следната - има едно мом4е с което си се гледат,усмиават се ( абе според мен тои я харесва - да си го кажа ) ( а и тя го харесва) тъъъъ мисълта ми бе6е 4е тя иска да се запознаят , но идва проблема 4е е мн срамежлива а и не иска да е тази която 6те направи 1 кра4ка.И направо да ви питаме : какви на4ини има за запознанство с него {a ne spomenax 4e tq i toi sa v edno i s16to y4ili6te no razli4ni smeni i vseki den toi e tam po rano i kogato si tr1gva , tq go vijda ysmixvat si se i si prod1ljavat }
Aide mersi mn predvaritelno znam 4e temata nqma koi znae kak1v smis1l no vseee pakk :-)
Ima dva varianta ediniqt e da stoi i da chaka toi da napravi pyrvata krachka aaaa vtoriqt e da zabravi vsichki pritesneniq i zadrajki i da otide pri nego shtom si lichi che i toi q haresva nqma smisal da se trevoji za nishto. :-)
I LOVE YOU AN!!!
11-13-2007, 14:12
Здравеите отново
ТАзи тема я пи6а от името на една моя фр ...
таа зна4и историята (ако може да се наре4е така) е следната - има едно мом4е с което си се гледат,усмиават се ( абе според мен тои я харесва - да си го кажа ) ( а и тя го харесва) тъъъъ мисълта ми бе6е 4е тя иска да се запознаят , но идва проблема 4е е мн срамежлива а и не иска да е тази която 6те направи 1 кра4ка.И направо да ви питаме : какви на4ини има за запознанство с него {a ne spomenax 4e tq i toi sa v edno i s16to y4ili6te no razli4ni smeni i vseki den toi e tam po rano i kogato si tr1gva , tq go vijda ysmixvat si se i si prod1ljavat }
Aide mersi mn predvaritelno znam 4e temata nqma koi znae kak1v smis1l no vseee pakk :-)
hmmm da poznata rabota i s men se be6e sly4ilo podobno ne6to no taka i ne namerih smelost da q zgovorq(nito tq men) :? taka 4e daite naistina nqkoi savet :)
xax mn poznata istoriq edna moq fr sega e v sy6toto polojenie mi nz spored men da otide i da mu kaje zdr mn 4arovna usmivka ima6 ili pyk da se blysne v nego ''syvsem slu4aino'' i da po4nat nekyv razgovor m nz za dr ne se se6tam v monenta ;)
Според мен това, че той е на училище преди нея е голямо предимство, защото тя би могла да направи следното: отива по-рано на даскало и отива да се срещянат, би могла да предложи да иде с него до спирката на превозното средтво, с което той пътува и така... А също, за да не и е много неудобно, щом е срамежлива може да си вземе една приятелка с нея за компания. Ще си разменят телефоните, скайповете или там квот имат, ще се уговорят за следваща среща... Представи си, че и момчето е срамежливо и само я чака да направи първата крачка... :neutral: Не мога да бъда напълно обективна, защото не ги познавам нито единия, нито другия, но мисля, че от едно просто запознанство нищо няма да им стане.
Както се казва от опит глава не боли !!!
Айде чао и късмет на мацката! :-)
sladku_bebzi
11-13-2007, 15:13
Еми хващате се двете (освен ако и ти не си срамежлива) и отивате да се запознаете :)
sasha_90
11-13-2007, 15:15
Има два варианта:приятелката ти да чака той да направи първата крачка или приятелката ти да я направи.Колкото и срамежлива да е трябва да намери начин да се запознаят,ако иска по-бързо развитие на нещата.
Никога не ходет с някой от даскалото ви!!!!! :-x :?
xXxScreamxXx
11-13-2007, 17:05
Никога не ходет с някой от даскалото ви!!!!! :-x :?
Ъъъъ за6то ?????
От класа разбирам но от даскалото !?! :shock: плюс това тои е 2-ра смяна а тя първа ( и е за последна година в това училище )
И В КРАИНА СМЕТКА НИКОИ НЕ Е КАЗАЛ 4Е 6ТЕ ХОДЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!
:-) А ина4е 10х на останалите май й помогнахте :-)
Е, какъв е проблема тя да отиде да се запознае с него!?Все някога трябва да пребори тая срамежливост и да се опитва, иначе вечно ли ще бъде така...?
teen-girl
11-13-2007, 17:12
mi zdr zna4ii az sam v absolutnoto sa6toto polojenie v momenta s mom4e edna godina po golqmo ot men no sme v edna smqna i dosta 4estno se zasi4ame naistina pogledi usmivki razni nahluvaniq v staite hodeniq v fizkolturniq salon kogato kara i az i toi.mi vij moito prodaljava ve4e 2 ra godina makar4e parvata az vaob6te ni6o ot moq strana ama sq razbrah 4e go haresvam da i az ne iskam da se zapoznaq s nego no prosto si li4i az go haresvam a toi da se zanimava tolkoz vreme s men qvo i toi i nz nakade ... ve4e prosto qvno trqbva na nqkoi da mu pisne xaide ako imate nqkvi ideikki kazvaite prosto 6 pomognete na neq i na men :P :P :P: ) tnx predvaritelnyy :P