Влез

View Full Version : Писна ми немога така ;(

GG1RL
11-13-2007, 21:13
Toi pochna rabota i nemoje da idva veche prez sedmicata i ne e idval ot 1 mesec i nqkolko dni .. Az v sub i nedelq nqma kak chasni tova onova .. Mn mi lipsva ama :cry: Samo mu se molq pone 1 put da si izmisli prichina da otsustva ot rabota i toi mi vika vse che nemoje :cry: Kakvo da pravq nzz :cry: Vie kakvo bihte napravili :cry: :cry:

Quasar
11-13-2007, 21:16
същото положение...е виждаме се през 2-3 дни ма колкото за едното здрасти...в различни смени сме и е още по-зле...и аз като бях почнал работа-смятай...ма ще траеш...ако го обичаш де...ако не давай следващия ;)

led_i_ogyn
11-13-2007, 21:58
Еми или ще свикнеш да го виждаш рядко или ще го скъсаш и ще си намериш някой с повече време :wink:

dantro
11-13-2007, 22:03
Вижда се че го обичаш много .. Нъли знаеш че с желание всичко се постига .. искам да кажа че ако и тои те обича толкова колкото и ти няма да е чак толкова натоварен и ще намира време за теб

trittico
11-14-2007, 06:46
Вижда се че го обичаш много .. Нъли знаеш че с желание всичко се постига .. искам да кажа че ако и тои те обича толкова колкото и ти няма да е чак толкова натоварен и ще намира време за теб
+1 :-#

sladku_bebzi
11-14-2007, 13:37
Ако го обичаш измисли нещо (и аз нз кво), а ако не "моля следващия"

koalka
11-14-2007, 17:36
Еми, какво толкова...имате събота и неделя.Така ще искате повече да се виждате, иначе всеки ден, ако се виждате, ще си омръзнете.

MiMcHeToOo
11-14-2007, 19:53
охохо до болка ми е позната тая ситуация майко.. и аз бях преди време в такава, не постъпих правилно и страшно много съжалявах.. ако го обичаш недей го зарязва.. се някога ше мине и тоя тежък период..