View Full Version : Сперматозоидите
Interesuva me kolko dulgo jiveqt spermatozoidite vuv vsqka edna sreda i moje li ako nqkoi e dokosnal sperma s rukata si i posle sled izvesno vreme e dokosnal momi4eto otdolo da ima opasnost ot zabremenqvane ??? MOlq da mi spodelite mneniqta si :)
Модерирано то swords1010:
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
vodolei4e_m
11-13-2007, 21:46
ако обичаш не викай
второ 2 дена в течна среда
на чершава няма да оцелеят толкова
трето, и да може ако я докосниш долу - 1% вероятност но го има...
mhhhmmmmmmmmmmm ii ne vikam samo zapitvam po taka da bude zabelqzano i mersi za infoto
ако обичаш не викай
трето, и да може ако я докосниш долу - 1% вероятност но го има...Малии ти си бил ебаси разбирача колко яко надуфко и кой сперматозоит ти живее 2 дена ве мозак само в хладилна камера може да живее но не и в тешна средаа мали колко сме чели!!! :smt003
vodolei4e_m
11-13-2007, 21:50
ако обичаш не викай
трето, и да може ако я докосниш долу - 1% вероятност но го има...Малии ти си бил ебаси разбирача колко яко надуфко и кой сперматозоит ти живее 2 дена ве мозак само в хладилна камера може да живее но не и в тешна средаа мали колко сме чели!!! :smt003
проблем? и да съм излъгал?
edit: ти кво си мислиш че като се изхвърляш в приятелката си и тя от раз забременява за секунди... нали за тва не тряа се прай секс определен брой дни еди си кога... не мисля че съм слъжен да те образовам... прочети книги а стига се заяжда...гледам в други теми и с други хора.... кат не са ти пунсали днес може да не си го изкарваш варху другите..мир
Schnitzer
11-13-2007, 21:52
ако обичаш не викай
трето, и да може ако я докосниш долу - 1% вероятност но го има...Малии ти си бил ебаси разбирача колко яко надуфко и кой сперматозоит ти живее 2 дена ве мозак само в хладилна камера може да живее но не и в тешна средаа мали колко сме чели!!! :smt003Ти маи само вървъш и дрънкаш глупости.
mm Valento mai ti pove4e gi razbira6 q me osvedomi ti 4ee to mn oka6eno s eizkazvat dr
Валето стига се заяждаи с хората не са ти виновни за нищо ...
По темата:Чувал съм че в нормална среда на открито .. живеят няколко секунди (извън презерватив и т.н)
m da i az taka znam 4e nqkolko sekundi naprimer na dreha ko sei zpusne mom4eto i leko si pipne ga6tite i ne6to takova nqma nqkuv 6ans
aiidee daite o6te mneiica :)
swords1010
11-13-2007, 22:07
В кислородна среда сперматозоидите умират до няколко минути. Във влагалището те преживяват средно 6 часа, тъй като киселинната влагаллищна секреция ги убива, но веднъж достигнали до алкалната лигавица на шийката на матката, сперматозоидите могат да доживеятдо няколко дни (но скоро губят оплодителната си способност) - средно 3/4 дни, но живи сперматозоиди там са намирани и 7 дни след еякулацията. Шансът момиче да забременее по начинът, за който питаш е нищожен. :wink:
Schnitzer
11-13-2007, 22:08
aiidee daite o6te mneiica :)Кажи кво си напраил де.Така не стаа...
ahahha ni6to :0 mame interesuva az zapitah naprimer se izhvurli mom4eto v ga6tite si i ne6to dokoste tam i posle sle min dve pipa momi4eto nqkva opasnost ima liili ne ? :P
Schnitzer
11-13-2007, 22:12
ahahha ni6to :0 mame interesuva az zapitah naprimer se izhvurli mom4eto v ga6tite si i ne6to dokoste tam i posle sle min dve pipa momi4eto nqkva opasnost ima liili ne ? :PУжким не ама...стаа чудеса понякога.
haha pak edin otgovor nedouto4nen :) mm da ma negovorim mom4eto da e oblqno sus sperma mi naprimer suvsem leko tam da pipnal otgore bokserkite si ili ako slu4aino vutre ne6to se e izbursal uj e nqmal sperma pos ebe si :-s