View Full Version : Бас ..
I*object
11-14-2007, 01:43
Малко ме е срам,и ми е малко неприятно да пускам тема със сексуално питане в тийнпроблем,но се скъсвам от смях,като се сетя за това.
Преди една седмица някъде,се хванах на бас с един straight edge (straight edge,накратко-вид светоглед за света ,според който не трябва да пушиш,пиеш,правиш безразборен секс,и хората които го спазват се въздържат от тези пороци. ),че .. мога да му сложа презерватив ,само с уста.Всъщност съм пробвала веднъж,на друго момче,но не се получи много добре,и се наложи да го дооправя с ръце.
В замяна на това,той обеща,че ако го направя,той ще изпуши една цигара и така че потъпка всичките си ценности.
Защо се хванах на бас,след като не съм сигурна дали ще успея?Ами,просто искам да видя как той ще се гърчи,ще се изпречи сам срещу себе си,ще рухне.Може би само quench ще ми разбере подлите подбуди,но все пак.
И понеже виждам,че всички в този раздел сте много вещи в занаята,а аз не съм,очаквам от вас,сексуални богини (нахаха),съвети как се слага най-лесно презерватив с уста?И дали изобщо е възможно?
KimBerLy1912
11-14-2007, 02:41
Бе как се слага не знам ама май няма да ти е много приятно докато го слагаш...ше имаш вкус на гума в устата... ЪъъЪъъ :? Ти нали и преди си пробвала.....как беше? Вземи си поуки за техниката от предишното ти представяне в тая обаст...
Сега критиката....кви са тия странни басове...че и безразборни... :? Дано си по-голяма и можеш да носиш отговорност за постъпките си....И..излишно е да ти казвам как наричат момичетата,които духат наляво и надясно...нали?
I*object
11-14-2007, 02:49
Спести си критиката,не съм ти я искала.
Какви са тези басове си е моя работа.
Къде съм казала,че ще му духам в поста (не че няма да го направя),пък че ме изкара и че цензура наляво-надясно?
И съм на повече годинки от теб ми се струва,както и на повечето от тези които ще пишат в темата,така че хайде да не се обиждаме?
Аз зададох въпрос и очаквам отговор,не мнения.
редактирано от by devil_girls_
като не искаш критики,не пиши тема!
естествено е ,че ще има и такива дето те критикуват. :wink:
не се заяждай!!!
momchence_89
11-14-2007, 03:48
първо си вземи през. с вкус на нещо си да ти е по приятно. Второ пробвай първо на нещо друго. Трето вземи по голям през. =; Успех Четири ако искаш снимай едно видео да видим и ние :smt003
Пето УСПЕХ \:D/
VinagiSumAz
11-14-2007, 05:41
vzemi si banan i prezervativ i se nauchi taka... i drug pyt ne se hvashtai na basove, koito ne mojesh da izpylnish
Hanibal_lektar
11-14-2007, 06:07
А ако не успееш ти какво ще му дадеш?
Иначе тренирай на сухо с краставица банан или нещо подобно.
Vij tuka 4etoh i milya 4e drugite sa pravi :) tyabva parvo da probva6 na ne6to drugo ili drug :P...a i vnimavai da ne ti napravi nekoya nepriatna iznenada 6tot mnogo hora sa mi se hvalili 4e sa go pravili (imam predvit moi priatel4eta)Taka 4e vnimavai :D ... i tva za videoto ne e lo6a idea napravete 4e da vidim kak stava cyalata rabota \:D/
Първо хвани презерватива със зъби от някоя страна и го постави, върху главичиката (гледай да го закрепиш равномерно, така че да е готов само да се разгъне). Отвори си устата достатъчно широко, че да се побере пенисът (на диаметър) и почни леко със зъби да се опитваш да разгънеш презерватива навътре. След това можеш да го донаместиш.
Тази техника е доста трудна, а и зависи много от презерватива и от размера на пениса. Наистина ще ти е от полза да потренираш малко на предмет.
Е, след тея мъки ако не му направиш една свирка за награда (твоя), на! :P
I*object
11-14-2007, 06:48
Първо хвани презерватива със зъби от някоя страна и го постави, върху главичиката (гледай да го закрепиш равномерно, така че да е готов само да се разгъне). Отвори си устата достатъчно широко, че да се побере пенисът (на диаметър) и почни леко със зъби да се опитваш да разгънеш презерватива навътре. След това можеш да го донаместиш.
Тази техника е доста трудна, а и зависи много от презерватива и от размера на пениса. Наистина ще ти е от полза да потренираш малко на предмет.
Е, след тея мъки ако не му направиш една свирка за награда (твоя), на! :P
Предпочитам да ******,когато е без презерватив.Тоест,преди това.Както и да е благодаря Сам,ще видим какво ще стане-после ще кажа как е минало..
@ за хилещият стрейт едж-гълтай бръснарски ножчета. :wink:
НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ!!!!
by devil_girls_
bulgarche
11-14-2007, 07:39
И всъност не е безразборен секс, а изобщо секс, ако не е с цел потомство.
А за слагането...тренирай :-D
one_more_minute
11-14-2007, 08:00
И всъност не е безразборен секс, а изобщо секс, ако не е с цел потомство.
А за слагането...тренирай :-D
А всъщност не
Blacklisted
11-14-2007, 08:05
Еее, българче, ние сме с "Х"-ове, не с кръстове.
Пловдивчанките са зли!
По глупав бас не бях чувал :)
FelisDirus
11-14-2007, 10:30
Ей.. презервативът има ужасен вкус... :? Само това мога да кажа по темата. Иначе не съм особено компетентна, защото не съм го слагала с уста, но си мисля, че би могло да се получи.
Подкрепям Сашко. Потренирай върху банан (примерно) 8-)
П.С.
Трябвало е да добавиш и една голяма водка към цигарата! :evil: :D
KimBerLy1912
11-14-2007, 10:33
Спести си критиката,не съм ти я искала.
Какви са тези басове си е моя работа.
Къде съм казала,че ще му духам в поста (не че няма да го направя),пък че ме изкара и че духам наляво-надясно?
И съм на повече годинки от теб ми се струва,както и на повечето от тези които ще пишат в темата,така че хайде да не се обиждаме?
Аз зададох въпрос и очаквам отговор,не мнения.
Като си толкова голяма и умна..оправяй се сама...Що питаш по форумите КАК щом си толкоз компетентна... ъ?
FelisDirus
11-14-2007, 10:46
Тя достатъчно ясно е написала всичко в първия си пост.
Прочети го пак и ще разбереш. 8-)