Влез

View Full Version : Любовта си отива...:(:(:(

Ne_Znaesh
11-14-2007, 02:35
Ами проблема е там, че май на залез отиваме с мойто момче. Много ми е тежко да го призная, но май е така. За една година изживяхме много заедно, както лоши така и хубави моменти. Но пък беше обич, сигурна съм.
Сега "обичам те" е само на думи. Макар и да отрича аз виждам, че той не е щастлив повече с мен. Преди се карахме, сега вече и това не правим. Не излизаме така често. Виждаме се на почивки, през 2-3 дни. Никой от нас не го интересува какво е правил другия или поне не се питаме. Имам чуството, че ако не му се обадя, той няма се сети. И най-лошото е ,че аз намерих друго момче, с което да си запълвам времето. Но осещам, че не мога без него. Изпитвам празнота, без него. Не искам да спрем до тук, макар и да не виждам смисъл. Искам да му се обадя, но незная какво да му кажа...
Моля Ви, дайте ми някакъв съвет относно моята ситуация. Да оставя ли нещатата така както са или да се опитам да поговоря с него?!

Anf3tamin4o
11-14-2007, 06:50
Потърси имаш шанс не си го пропилявай.Дали това момче "което казваш че си го намерила" го е накарало да се почуства така с тебе или ти си го намерила след като той се държеше така :)

monityY
11-14-2007, 07:39
Значи влизаш в www.teenproblem.net където пише НАЧАЛО дай на ЛЮБОВ и потърси следната тема "Когато си омръзнем" <---- или нещо от сорта ;)

koalka
11-14-2007, 09:13
Според мен трябва да се разделите, щом и двамата не се чувствате добре.Нормално ти е да чувстваш някаква празнина, но ти сама виждаш, че нещата не отиват на добре...

Valento
11-14-2007, 09:34
Поговорете за това не може ти да се измъчваш без да се знае дали е така,попитай го какво става защо така се получава!Пожелавам ви много успех и да си бъдете заедно! \:D/

otka4ena
11-14-2007, 10:58
Това ми се е случвало доста пъти.Утре правя 3 години с приятеля ми и за толкова време доста конфликти сме имали,както и спадове,така и възходи.Спомням си,че и при нас имаше такъв период,може би не същия,но подобен.Тогава се престраших и говорих с него по темата.Казах му всичко,че усещам,че сме охладнели,защо се виждаме по-рядко,че искам това да се промени,как вижда той нещата.И в крайна сметка се разбрахме и сега сме мн щастливи.Опитай и ти,но в никакъв случай не губи надежда,щом го обичаш,не го оставяй да си тръгне толкова лесно.Успех!

sladku_bebzi
11-14-2007, 13:33
Кажи му тва, което написа в поста си :)

sexy_dizzy
11-14-2007, 14:20
Кажи му, че имаш чувството, че се отдалечавате и, че не искаш това да се случва!Просто е.

Fallen`Angel
11-14-2007, 15:25
Всяка една връзка преминава през този период. Трябва да се говори също и за проблемите и това, което ви притеснява. Щом нещо не е наред - трябва да се говори. Не изгубвай човека, на който държиш и обичаш, защото после болката ще е голяма - личен опит. Надявам се всичко да се оправи между вас :)

iams
11-14-2007, 15:57
Ами и аз да се включа :) От 4 години съм с моя приятел.Минали сме през много кавги,пречки и всякакви препядствия.Имаше дълъг период, в който се карахме всеки ден, но всичко отминава. Не се плаши, важното е да му кажеш какво чувстваш,че не можеш без него...да му кажеш каквото си ни казала на нас(може би освен др.момче). :)

MaRiNkA_16
11-14-2007, 16:35
Ами проблема е там, че май на залез отиваме с мойто момче. Много ми е тежко да го призная, но май е така. За една година изживяхме много заедно, както лоши така и хубави моменти. Но пък беше обич, сигурна съм.
Сега "обичам те" е само на думи. Макар и да отрича аз виждам, че той не е щастлив повече с мен. Преди се карахме, сега вече и това не правим. Не излизаме така често. Виждаме се на почивки, през 2-3 дни. Никой от нас не го интересува какво е правил другия или поне не се питаме. Имам чуството, че ако не му се обадя, той няма се сети. И най-лошото е ,че аз намерих друго момче, с което да си запълвам времето. Но осещам, че не мога без него. Изпитвам празнота, без него. Не искам да спрем до тук, макар и да не виждам смисъл. Искам да му се обадя, но незная какво да му кажа...
Моля Ви, дайте ми някакъв съвет относно моята ситуация. Да оставя ли нещатата така както са или да се опитам да поговоря с него?!
4ystvah se taka sus purviq mi seriozen priqtel bqhme 2 godini zaedno i nakraq az go ostavih 6toto vijdah su6tite tezi ne6ta koito opisva6 v tvoqta sityaciq i ne izdurjah.i sled tova opitahme nqkolko puti v ramkite na mesec no absolutno ni6ty ne se poly4i,zatova puk sega ve4e dosta vreme sum s 4ovek za koito sum me4tala moje bi i toi izpulva vsi4ki moi o4akvaniq koito sum iskala ot 4oveka do sebe si.pojelavam ti yspeh i napravi tova koeto ti samata 4ystva6 ,a ne ne6ty koeto nqkoi dryg ti e kazal.

BeBsItO
11-14-2007, 19:37
ne se otkazvai! az nqmam 4ak tolkova dalga vruzka... dnes pravim 9 meseca, NO 4ESNO KAZANO minavali sme prez takav period... bqh na ruba da ne izdurja,no vsi4ko otminava i otihva.... ne gubi postignatoto do tuk, tova e mn vreme i mn dadeno po otno6enie na 4ustva i emocii.... bori se do krai! kaji mu 4e se 4ustva6 taka!

MiMcHeToOo
11-14-2007, 19:59
Пробвай да разпалиш пак пламъка.. Бори се.. Бори се за нещо което е било истинско и е траело дълго време.. Не можеш току така да захвърлиш всичко..

dantro
11-14-2007, 21:50
Помисли си добре преди да се разделите какво ще ти е без него и изобщо ще можете ли един без друг защо просто не поговорите като хора от 1 година сте заедно .. толкова ли неможете да си споделяте каквото и дае било отиди при него .. и говори кажи всичко което мислиш така ще разбереш кое е правилно и кое не ако чувствата са изчезнали и при двамата ок разделяте се но .. пак си помисли как ще си без него .. просто говорете :roll:

SINDEL
11-15-2007, 13:08
Разделете се. Щом и двамата не сте щастливи заедно, зна4и няма смисъл да продължавате така

CrazyWitch
11-15-2007, 14:28
Еми нормално.. Не си улучила човека. Не ти е писано да изживееш с него живота си дет се вика.
Ухх.. искам мн мн мн мн мн мн мн мн любоФ! Ще я получим все някой ден и се надявам да е решителна и .. да изживея живота си с един човек...
Все пак на дали това сте искали или...? Ако е така не бива да се чудиш. Аз лично много исках да се омъжа за бившия ми, но детска му работа явно. Ще се омъжа, защото ще съм станала стара мома на 30 :cry:

Gold_Angel
11-16-2007, 13:20
ами и аз ще подкрепя всички , които казаха да НЕ СЕ РАЗДЕЛЯТЕ , А ДА ОСВЕЖИТЕ ВРЪЗКАТА СИ :) аз съм с моя приятел от 1 година почти и за това време преживяхме много добри и лоши мигове. Бях точно като теб - и аз имах момче което ме харесва и бях приятелка с него и когато напуснах мойто момче - празнота в мен се отвори... още го обичах... и пак се варнах при него :) така се събирахме и разделяме няколко пати , но сега сме заедно и сме щастливи :)

Gold_Angel
11-16-2007, 13:22
та НЕ прави грешката да се разделяте , не пропилявай всичко , бори се за любовта ви ... :) УСПЕХ :)

Harum_Scarum
11-16-2007, 15:08
с времето свикваш с човека до теб и така чуствата избледняват,но пак и всички двоики си имат лоши дни :wink:

BWald0rf
11-16-2007, 19:11
Мисля,че тази връзка е един вид .. изчерпана .. Имаш горе долу 2 възможности - или се опитваш да разнообразиш по някакъв начин отношенията ви и така да продължите връзката си .. илии да се разделите и да продължиш напред .. Тфа положение в което сте сега е тъпо - все трябва да избереш дали искаш да пробваш нещо друго (примерно др-то момче) или си обичаш гаджето.Избора е твой ;)

qHu4Ka
11-16-2007, 20:18
Помисли си добре преди да се разделите какво ще ти е без него и изобщо ще можете ли един без друг защо просто не поговорите като хора от 1 година сте заедно .. толкова ли неможете да си споделяте каквото и дае било отиди при него .. и говори кажи всичко което мислиш така ще разбереш кое е правилно и кое не ако чувствата са изчезнали и при двамата ок разделяте се но .. пак си помисли как ще си без него .. просто говорете :roll:
S1glasna s1m s teb :)