View Full Version : Конкуренция или какво?
проблемна
11-14-2007, 12:16
Малко пробемна тема за мен в близките месеци ..
Сега съм на 15 години и от вече 2 година съм в ново училище.Много се сприятелих с едно момиче .. да я наречем Л.Напоследък мисля че имам някакъв проблем с нея .. или тя с мен .. или просто не знам .. Като цяло Л. е прекрасен човек, и с гордост твърдя, че е доста привлекателна и красива.. не е и лъжа че 50 процента от учениците в даскало си падат по нея .. абе доста е хубава!Ето го и проблемчето ми.. на скоро ходех с едно момче от 12 клас и през цялото време тя флиртуваше с него и накрая той скъса с мен като изтъкна за причина Л...И на следващия ден тя разбира се каза че не го е искала .. Вече сигурно 3 път ми се случва да си харесам някое момче , било то от даскало или от някой сайт за запознанства .. тъпото е че с 2-ма от тях тя тръгна след като разбра, че ме кефят..Ето и сега се случва пак .. онзи ден споделих с нея че ме кефи едно момче дадох и снимка .. и какво .. не знайно как и от къде са се намерили, обаче е факт, че днес ще ходи на кафе с него.. естествено в този момент когато разбрах ми стана отвратително!! Въросът ми е тя това нарочно ли го прави ? Иска да ми е гадно ли .. ?Не разбирам!!Държи се супер готино с мен имаме си доверие, но не знам какво става .. иска да ми докаже, че е по-готина от мен ли ?? Моля ви кажете мнението си .. дайте ми някакви съвети как да постъпя, защото ми е ужасно кофти в момента :?
П.П. извинявайте за дългата тема ..
Slave4You
11-14-2007, 12:29
Хаха според мен стават твърде мн съвпадения. Явно и двете харесвате 1 и същ вид момчета само дето тя действа по-бързо от теб;)
Seducti0n
11-14-2007, 12:31
Имайки предвид историята ти,за мен приятелката ти се държи крайно лицемерно. :?
Възползва се от това, че е привлекателна и си мисли,че само с едно намигване може да получи всичко и буквално целия свят да е в краката и.А не бива така...много егоистично постъпва,като те лишава от правото да бъдеш с дадено момче.
Другият вариант е да злобее и да ти завижда,но не ми се струва чак толкова правдоподобно.Явно въпросната девойка е свикнала да доказва на всяка цена, колко добре се котира сред момчетата и то демонстративно.В амбициите си,тя съзнателно или не те унижава.
Не мисля, че е необходимо да пращаш снимки на момчета,които Ти харесваш,защото сама виждаш какво се получава.
Опитай с някаква друга тактика.Примерно и покажи сничка на някое не до такава степен привлекателно момче,като не изпуснеш да изтъкнеш факта,че Той много те харесва.Е дали,тя би постъпила отново така,тоест дали би се нахъсала отново да ти го отнеме.
Външността,често пъти лъже.Може да изглеждаш някаква супер точна мацка,нагласена с маркови дрешки и скъпи аксесоари,но в главата да нямаш акъл за 5 стотинки.
Лично за мен,въпросната девойка,не може да се нарече твоя приятелка,защото ако наистана те ценеше,никога нямаше да постъпи така долно и то НЕ еднократно. :?
Замисли се над това,дали е редно да допускаш тя да проваля всичко и да ти пречи да постигнеш нещо в личен план?
Струва ли си едно илюзорно по моя преценка приятелство да те спъва да познаеш щастието?
BeCiRoFaA_Girl
11-14-2007, 12:32
aPfFff I tfa ako e priqtelka taka da postapva neznam :? Spored men trqbva da govrish s neq ili drugoto koeto mojesh e da prestanesh da kontaktuvash s neq :) A ot druga strana ako iskash da prodaljite da badete fr prosto ne i pokazvai nikfi snimki na teq det sa ti simpatichni i gotovo :-P
Seducti0n
11-14-2007, 12:48
aPfFff I tfa ako e priqtelka taka da postapva neznam :? Spored men trqbva da govrish s neq ili drugoto koeto mojesh e da prestanesh da kontaktuvash s neq :) A ot druga strana ako iskash da prodaljite da badete fr prosto ne i pokazvai nikfi snimki na teq det sa ti simpatichni i gotovo :-P
Какъв е смисълът да се опитва да запази приятелство с момиче,което постъпва така?
xXxScreamxXx
11-14-2007, 13:13
Ъъъъъ само едно знам таз мацка не ти е истинска фр пък за др .....
FelisDirus
11-14-2007, 13:42
Случвало ми се е абсолютно същото нещо. 1 към 1, както ти го описваш. Аз така и не разбрах защо Тя постъпи така с мен. Е, болеше ме, но след 5-6я път, реших да си го върна - направих го много грубо.
Бях хлапе тогава и не осъзнавах какво върша, сгреших.
Не прави тази грешка!
Съветвам те да направиш това, което каза цветито - покажи й снимка на по-грозничко момче, като й кажеш, че много ти харесва и т.н. Направи експеримент и виж как ще реагира (но не трябва да бъде плашещ, защото няма да върже).
Иначе.. оправия няма. И разговори не биха помогнали, защото тя вероятно ще се обиди от думите ти... не знам какво да ти кажа, въпреки че съм го преживяла и ти влизам в положението.
Seducti0n
11-14-2007, 14:01
_Cuddly_ Сега,като преусмислям нещата си давам сметка,че тази тактика,може да и изиграе лоша шега.Тоест,нахаканата девойка да започне да и натяква на авторката,че само не до толкова привлекателни момчета са склонни да и обърнат внимание.Доста унизително ще се получи. :?
проблемна
11-14-2007, 14:11
ЦвЕтИт0 Много ти благодаря за съветите!Мерси и на другите.Все още не съм решила как да постъпя,какво да направя .. чакам още мнения
мерси :)
Slave4You
11-14-2007, 14:19
Съветвам те да направиш това, което каза цветито - покажи й снимка на по-грозничко момче, като й кажеш, че много ти харесва и т.н. Направи експеримент и виж как ще реагира (но не трябва да бъде плашещ, защото няма да върже).
Хах аз мислех да и предложа абсолютно същото ама се сетих по-късно :D Иначе просто не и казвай кого харесваш и така.
Seducti0n
11-14-2007, 14:35
ЦвЕтИт0 Много ти благодаря за съветите!Мерси и на другите.Все още не съм решила как да постъпя,какво да направя .. чакам още мнения
мерси :)
Не искам да ти натрапвам вижданията си,но за мен е недопустимо да считаш подобно момиче за своя приятелка.Доста далеч е от това определение и според мев,не го заслужава.
Докато чакаш още мнения по въпроса доста добре си помисли дали има защо да я цениш и дали поведението е нормално.Да винаги има макар и минамална конкуренция между момчета и между момчета,но всичко си има някакви граници... :wink: