View Full Version : Кое е секси?
Кое в държанието на една жена е секси ?
Хайде, всеки да каже какво мисли. Така може да стане един малък наръчник " Как да бъдем секси" :oops:
palomaaa
11-14-2007, 16:57
samoto i darjanie i na4in na povedenie
Да си секси е вродено-или го имаш или го нямаш! За да бъдеш секси трябва да си имаш курвенското в себе си, иначе просто не става :P
Жени говорат какво е сексито в тях .. ](*,)
straightup
11-14-2007, 17:34
Да си секси е вродено-или го имаш или го нямаш! За да бъдеш секси трябва да си имаш курвенското в себе си, иначе просто не става :P
Съгласен съм ;)
Vyobshte ne bih se syglsila,che edna jena trqbva da ima neshto kurvensko v sebe si,za da e seksi!!!Naprotiv,tochno kurvichkite az ne namiram za seksi! Spored men,za da izglejda edna jena seksi trqbva da se dyrji estestveno i syshtevremenno malko predizvikatelno.Seksapila na edna jena se krie v mnogo neshta kato se zapochne ot nachin na govorene i se stigne do nachin na oblichane.
princesa_viki
11-14-2007, 17:43
според мен една жена е секси когато е уверена в себе си.Когато тя се чувства така естествено нейното излъчване е такова.Според мъжете обаче една жена е секси по много други и различни критерии. :) За това е много спорен въпрос :P :)
ami nemoa izmislq kakvo to4no mojebi jenata da znae kakvo ima i da e sebe se ne da se prai na drygi "golemi kaki4ki" ;] iskam da kaja na emo-ta :D ne vypb6te e tapo da imitira6 hora... ;-)
DevilWish
11-14-2007, 18:24
Pogleda i pohodката според мен ;-) Също и маниера й на говорене ;-)
Vyobshte ne bih se syglsila,che edna jena trqbva da ima neshto kurvensko v sebe si,za da e seksi!!!Naprotiv,tochno kurvichkite az ne namiram za seksi! Spored men,za da izglejda edna jena seksi trqbva da se dyrji estestveno i syshtevremenno malko predizvikatelno.Seksapila na edna jena se krie v mnogo neshta kato se zapochne ot nachin na govorene i se stigne do nachin na oblichane.
dobre kazano \:D/
Секси е готина мадамка с яко дупе и яка дрешка готин поглед и може би леко вулгарно поведение смисал леко перверзна
Schnitzer
11-14-2007, 19:37
Въртенето на дупето. :-)
Otpadat li igrata na plajen voleibol i bilqrd ? :P
Schnitzer
11-14-2007, 19:43
Otpadat li igrata na plajen voleibol i bilqrd ? :PЕ за тва не се бях сетил.Не отпадат. 8)
davai SHEXIIIIIIIIIIIIIiii pokaji na kako si vyzmojen :grin: :grin: :grin: :grin: ti si zaqdliviq kaot te gledam , SvEnQvaM Sa , ama ...
davai SHEXIIIIIIIIIIIIIiii pokaji na kako si vyzmojen :grin: :grin: :grin: :grin: ti si zaqdliviq kaot te gledam , SvEnQvaM Sa , ama ...
А .. не че нещо но трудно разбрах какво си написала и пак някои неща не ги разбрах та ... мисля че темата би трябвало да е отправена към момчетата във форума ... Аа на нищо не съм `vyzmojen` иначе съм способен на много неща :wink:
nofi написа:
Да си секси е вродено-или го имаш или го нямаш! За да бъдеш секси трябва да си имаш курвенското в себе си, иначе просто не става
Курвенско? Как ли пък не! За мен една жена е секси по-скоро, когато е мила, даже невинна, загадъчна и същевременно уверена в себе си, в желанията и чувствата си. Курвенското поведение е много далеч (поне за мен) от секси поведението!
SilverAngel
11-15-2007, 05:50
Секси е начина по който си облизват (някои от жените) устните когато изсъхнат... [момиче съм ама са ми го казвали...]
choco dick
11-15-2007, 08:26
да си събуваш чорпате хич не е секси :neutral:
Айде, айде, казвайтеееее. Каквото ви хрумне. Много е важно всички секси неща да бъдат събрани на куп.
DisciplineAndOrder
11-15-2007, 08:40
За мъжете да си полу-гола е секси :neutral:
А .. не че нещо но трудно разбрах какво си написала и пак някои неща не ги разбрах та ... мисля че темата би трябвало да е отправена към момчетата във форума ... Аа на нищо не съм `vyzmojen` иначе съм способен на много неща :wink:
dr pyt shte ti pisha na kirilica , za da si siguren , che si me razbral pravilno :smt001 i kakvo losho ima i momicheta da pishat ? za tova te kritikuvah :-P )
редактирано от by devil_girls_
пиши на Кирилица!!!защото наистита нищо не ти се разбира... :wink:
Няма лошо аз това го написах в началото на темата кадето бяха писали 6 момичета и нито едно момче .. мисля че едно момче има по компетентно мнение за това кое е сексито в едно момиче не мислиш ли ? Друг е вапроса ако търсите мнението на лезбиики .. :wink:
Ruskia1936
11-15-2007, 12:03
ako e gola i mi sedne na kojeniq smok :)
so_sexy_92
11-15-2007, 18:46
si4ko...vajno e da e sexy...
мен мн ме кефи погледа и усмивката ... отделно е начина на говорене :-D иначе си има поговорка "Курва и търговец се раждат ... не става от всеки човек" :-P
`Death`Whore``
11-17-2007, 13:37
За моя мъж секси е естественото. Веднъж се протягах и той каза, че съм секси. После започнах да правя еротични пози и той каза, че така било гадно. За бившия пък адски секси бяха мрежестите чорапи. За мен сексуална е мъжествеността...ако ми се избрутали и е властен, няма да му се размине... :twisted:
`Death`Whore``
11-17-2007, 13:37
За моя мъж секси е естественото. Веднъж се протягах и той каза, че съм секси. После започнах да правя еротични пози и той каза, че така било гадно. За бившия пък адски секси бяха мрежестите чорапи. За мен сексуална е мъжествеността...ако ми се избрутали и е властен, няма да му се размине... :twisted: АААА! И да - гласът. Има много яки гласове... :oops:
Да, гласът... попадала съм на такива мъжки гласове, че само като слушам как говори и започвам да се възбуджам. Егати подсъзнанието имам. :?
Пръстите на ръцете. Това е секси. Като видя някой с хубави пръсти.. и полудявам.
Не знам защо, но си падам и по мъже, които знаят как да съчетават дрехите ( това е относително, де.) Не ми е някакво определящо или възбуждащо, просто ми прави голямо впечатление. Може да е с дрехи от преди 5-6 години, да е раздърпан, но ако ги е съчетал готино..
Бях си направила някакво проучване, че всички мъже, които носят каре, са печени по характер. :lol: * и аз съм човек без работа,а ? Хахах
`Death`Whore``
11-17-2007, 13:45
Мен ме възбуждат вените по ръцете. :neutral: И разбира се, дрехите са определящи...мъж в розово няма да ме възбуди...точно заради тази мъжественост на мъжете им отиват тъмни и неутрални дрехи...сиво, кафяво, черно /но да не са изцяло в черно/ например.
bloodranger
11-17-2007, 13:48
на каде уйде тоз свят :lol:
--->по темата наи секси са о4ите колкото и изтъркано да зву4и тва :oops: :-D
Мен ме възбуждат вените по ръцете. :neutral: И разбира се, дрехите са определящи...мъж в розово няма да ме възбуди...точно заради тази мъжественост на мъжете им отиват тъмни и неутрални дрехи...сиво, кафяво, черно /но да не са изцяло в черно/ например.
е, да, розово.. :-&
Вените също ги гледам. Винаги много ме е кефело.
Я да видим друго..., колкото и да е странно, може да е грозен като смъртта, но ако има чувство за хумор и ме разсмива.. , значи е за мен. :smt008 Да, по дяволите, чувстовото за хумор е секси.
`Death`Whore``
11-17-2007, 13:55
ЕЕе...това е друго...аз говоря за наистина секси нещата...колкото и метълско и тъпо да звучи, ако як мъж свири на китара, барабани или е вокал на група, свиреща тежка музика, това е адски секси. Много секси за мен е мъжът, който показва колко ме желае и ме взема, когато ме иска. Направо умирам, когато Мъжо ме хване и ме повали на леглото... :evil:
Контрол! Контролът, но не пълния , ми харесва. Да ме премести както той иска, да ми хване по-силно.. :twisted:
`Death`Whore``
11-17-2007, 14:07
Разбира се - трябва да мога да дишам и поне малко да се наместя така, както ми харесва. Ааууу...колко беше яко последния път...после цял ден си спомнях и изтръпвах в гениталната област... 8-)
lilit_666
11-18-2007, 09:10
В един мъж секси е когато показва ,4е е силен и страстен,ама много страстен.Изобщо не ме възбуждат нек'ви дето още малко и ще ме попитат ''може ли да те целуна''.Харесват ми непукисти,които не се примиряват и се борят за някаква кауза-изглеждат мн ....да....,които не позволяват да са под чехълПримреженият ЕСТЕСТВЕН поглед и дяволитата усмивка и ЧЕРНИЯ ХУМОР-абе изобщо да се забавлява и смее на всичко.Да си личи ,4е му е готино.Харесват ми и лоши момчета,мам не и изрудски изпълнения.ДЪЛГА КОСА...абе мн неща
lilit_666
11-18-2007, 09:17
А ,сега се сетих-да е отговорен с нещо различно от другите.
Примерно,когато бях в 7 клас един, да го нарека съученик ,каза,че цяло лято работил (не при техните),но без да се хвали,просто му се наложи да каже и то 4ак към края на уч година-и това ми се видя толкова секси :-)
eXitrcho
11-18-2007, 14:07
всеки намира разли4ни не6та в разли4ни хора :wink: за секси :wink:
eXitrcho
11-18-2007, 14:07
всеки намира разли4ни не6та в разли4ни хора за секси :wink: