Влез

View Full Version : Няква идея ко да правя ???

anonim4o
11-14-2007, 17:24
Значи ше почна 1во с изторията за да ви въведа горе долу в нещата.
Та така - харесвам си аз 1 момиче и следователно се запознавам с него ... отиваме 1 - 2 пъти на кафе - до тук супер. ОБАЧЕ . Показвам на 1 приятел съответното момиче и тои уж еи така приятелски и на маитап ми казва "Братле супер е ... напрао... мн и се кефя"
И така съответния "приятел" ми орежда среща с момичето и просто еи така
идва с мен за да ми прави компания и да ми дава кураж... и какво се получава ... "имаш мн хубажи очи" , "имаш мн хубажа усмивка" , "имаш мн сладки трапчинки" , "имаш мн хубаво дупе" и т.н.
Казвам му аз да престане защото ми тя започва да си пада по него ама (даже не само аз му го казах) ама тои не та не ... да съм бил стоял spx тои само ми помагал в разговорите с нея ...

И айде познаите какво ми казва днеска 1 приятелка ми каза "еми мн съжелявам че тряа ти го кажа обаче моника(примерно ... имена няма да казвам) си пада по киро(например)"

ок сега моя приятел вика , че мн съжелява и че няма да се занимава с нея повече ...

та въпроса ми е какво да направя ??????? ако го послушам и продължа да се правя че нищо незнам ... ще съм жалък а точно това неискам да става!!!!
ако обаче ми се наложи да ги гледам двамата заедно пред мен да ми се лигавят и да ми се смеят в очите ... просто няма да стане !!!! (мога да бъда ДОРИ подъл в такива ситуаций)
Кажете кво да правя плс плс плс плс плс ....

п.с. Мн се извинявам ако темата звучи малко неясно и объркващо , но то наистина си е ... апък и в момента преливам от различни чувства и в главата ми е каша!!!Иде ми да пребия някои или поне да си строша ръката в стената ...

ХрС
11-14-2007, 17:42
Да видим, този твой "приятел" въобще не е такъв!
При положение, че излиза с теб уж да те окуражава, а в случая един вид флиртува с момичето.
Когато постоянно ти се повтаря колко си красив/а и т.н. няма как да не те заплени дадения човек! Не виждам какво може да направиш в случая.
Щом твоя "приятел" ти е казал, че няма да се занимава с нея дано да е така, защото ако и за това излъже просто...
В случая трябва да оставиш просто нещата да си дойдат на мястото. Може да обясниш на момичето за какво става на въпрос и това е.Иначе ако се съберат не виждам какво можеш да направиш, освен да се примириш....

merik16
11-14-2007, 17:51
ima 3 nachina
1-zareji i priqtelq i gajeto i si nameri novo gaje.
2-prebii priqtelq ako moje da se nareche priqtel i si nameri novo gaje.
3-prebii priqtelq i si vzemi mackata. :evil: :evil: :evil:

Presley
11-14-2007, 17:57
Приятелят ти е постъпил много кофти.
Не энам какво можеш да направиш.Кат эа начало раэкарай приятеля си :D А пък ако момичето е хлътнало по него ,надали ще можеш да промениш нещата.

sladku_bebzi
11-14-2007, 18:52
Бой :evil:

led_i_ogyn
11-14-2007, 19:33
ima 3 nachina
1-zareji i priqtelq i gajeto i si nameri novo gaje.
2-prebii priqtelq ako moje da se nareche priqtel i si nameri novo gaje.
3-prebii priqtelq i si vzemi mackata. :evil: :evil: :evil:

Съгласна..само си избери едното..

anonim4o
11-14-2007, 19:53
ам в първият пост забравих да спомена , че "приятелят" ми всъщност ми е саквартирант... което осложнява нещата още малко ... :(:(:(

MiMcHeToOo
11-14-2007, 19:55
ам в първият пост забравих да спомена , че "приятелят" ми всъщност ми е саквартирант... което осложнява нещата още малко ... :(:(:(

Виж ся.. Тва да не ти пука.. Дори и съквартирант да ти е тва не пречи да го заебеш.. Та.. Съвета ми е - Заеби ги и двамата!!!

vvs_go
11-14-2007, 20:30
aman ot myjki putki

salama
11-15-2007, 14:20
Пич приятелят ти е постъпил мн кофти.И мене са ма прецаквали няколко пъти така но при мене беше,че аз му давам скайпа щот уж нямаше се занимавам с нея щот ми каза той че била к*урва и аз си викам омразнало ми е от такива и няма са занимавам с такива и му давам аз скайпа и почват са задяват двамата и разбирам,че ставало въпрос за друго момиче и викам нали на тая,че съм са обаркал и тоя ма е подбел глупости работи и уж са опраихме но тя почна и с нео да си пише и да са зарибява с двамата.И аз и викам виж ко знам,че си мн хубава,но заради путка няма да ставам аз путка и тва беше а на приятеля му нямам голямо доверие за момичета хаххах :? :P :P :P