View Full Version : Малко помощ
Искам да ви споделя притесненията ми в последните няколко дни .. със приятелката ми от скоро водим редовен полов живот .. след първия ни път тя кървеше около 4 5 дена .. минаха тези дни и го направихме още няколко пъти . Та главният ми проблем е че миналият петак скъсах един кондом докато го правихме .. аз небях свършил и веднага смених скъсания презарватив с нов .. лошото е че тези дни трябва да и доиде тя ми каза че трябва да и доиде около 12 този месец и също че датата и попринцип играе с 2 3 дена преди или след точната дата .. та въпроса ми е може ли от това че е кървяла на сефтето да и се е променила датата на цикала и доколко е възможно да е забременяла .. ясно ми е че трябва да си направи тест .. ще го направим скоро ..
Много съм се претеснил .. помогнете ми плс :(
Made_of_Pain
11-14-2007, 17:31
На някой момичета им се обърква цикъла след първия път.
Кажи й да не се притеснява, за да не й закъснее още повече.
Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. ](*,) дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време
Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. ](*,) дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време
Interesno.Ne si gotov za dete,pravish seks,no ne si osvedomen za vyzmojnite riskove.Kak tochno da go razbiram ? Predi da trygnete da si go pyhate,kydeto ne trqbva,prochetete malko!
Никаде не пише че искам да ме критикуваш искам помощ а не да ми пееш на главата кво тря и кво не трябва да правя не съм питл каде збърках ..
pish0nko
11-14-2007, 17:56
Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka :) spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven :) a po temata shtom nesi svurshval nese spichai :)
Мерси ман дано да няма място за претеснение .. и да и закаснява от тва че скоро и беше сефтето
experiment_m
11-14-2007, 18:02
Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла. :smt031
10x На тези до тук даваите още мнения :(
Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.
Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka :) spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven :) a po temata shtom nesi svurshval nese spichai :)
Principno sym na mnenie,che tochno zatova go ima foruma,za da si pomagame.Okay,dobre,no mn se iznervqm na hora,koito i predstava si nqmat kakvo pravqt,no i te da sa v igrata.Otnosno tova kolko chesto se kysat prezervativite,emi verno da chukna na dyrvo da ne mi se i sluchva,ama dosega za malko poveche ot godina sravnitelno aktiven polov jivot prezervativ ne mi se e kysal.Polzvam Sportex,dokolkoto tova ima znachenie,zashtoto za men markata ne igrae osobenna rolq.
princesa_viki
11-14-2007, 18:39
аз не разбрах едно-като не си свършил преди да се е скъсал презерватива къв е проблема?то вярно може да се забременее от предеякулационната течност,обаче възможността е минимална.
DevilWish
11-14-2007, 18:41
Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла. :smt031
+1 ...... какво повече да кажа нз
Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много
Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.
Да така беше но се пак се претеснявам ..
Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много
Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.
Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.[/quote]
Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!! :evil:
Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.
Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!! :evil:[/quote]
Heeei,ne sym kazala,che sym se rodila nauchena,chela sym i sym sig,che dalech ne znam vsichko.A dali shte si gledam rabotata si reshavam az.