PDA

View Full Version : Малко помощ

dantro
11-14-2007, 17:28
Искам да ви споделя притесненията ми в последните няколко дни .. със приятелката ми от скоро водим редовен полов живот .. след първия ни път тя кървеше около 4 5 дена .. минаха тези дни и го направихме още няколко пъти . Та главният ми проблем е че миналият петак скъсах един кондом докато го правихме .. аз небях свършил и веднага смених скъсания презарватив с нов .. лошото е че тези дни трябва да и доиде тя ми каза че трябва да и доиде около 12 този месец и също че датата и попринцип играе с 2 3 дена преди или след точната дата .. та въпроса ми е може ли от това че е кървяла на сефтето да и се е променила датата на цикала и доколко е възможно да е забременяла .. ясно ми е че трябва да си направи тест .. ще го направим скоро ..

Много съм се претеснил .. помогнете ми плс :(

Made_of_Pain
11-14-2007, 17:31
На някой момичета им се обърква цикъла след първия път.
Кажи й да не се притеснява, за да не й закъснее още повече.

dantro
11-14-2007, 17:33
Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. ](*,) дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време

Lorelei
11-14-2007, 17:44
Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. ](*,) дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време

Interesno.Ne si gotov za dete,pravish seks,no ne si osvedomen za vyzmojnite riskove.Kak tochno da go razbiram ? Predi da trygnete da si go pyhate,kydeto ne trqbva,prochetete malko!

dantro
11-14-2007, 17:53
Никаде не пише че искам да ме критикуваш искам помощ а не да ми пееш на главата кво тря и кво не трябва да правя не съм питл каде збърках ..

pish0nko
11-14-2007, 17:56
Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka :) spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven :) a po temata shtom nesi svurshval nese spichai :)

dantro
11-14-2007, 18:02
Мерси ман дано да няма място за претеснение .. и да и закаснява от тва че скоро и беше сефтето

experiment_m
11-14-2007, 18:02
Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла. :smt031

dantro
11-14-2007, 18:28
10x На тези до тук даваите още мнения :(

koalka
11-14-2007, 18:33
Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.

Lorelei
11-14-2007, 18:33
Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka :) spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven :) a po temata shtom nesi svurshval nese spichai :)

Principno sym na mnenie,che tochno zatova go ima foruma,za da si pomagame.Okay,dobre,no mn se iznervqm na hora,koito i predstava si nqmat kakvo pravqt,no i te da sa v igrata.Otnosno tova kolko chesto se kysat prezervativite,emi verno da chukna na dyrvo da ne mi se i sluchva,ama dosega za malko poveche ot godina sravnitelno aktiven polov jivot prezervativ ne mi se e kysal.Polzvam Sportex,dokolkoto tova ima znachenie,zashtoto za men markata ne igrae osobenna rolq.

princesa_viki
11-14-2007, 18:39
аз не разбрах едно-като не си свършил преди да се е скъсал презерватива къв е проблема?то вярно може да се забременее от предеякулационната течност,обаче възможността е минимална.

DevilWish
11-14-2007, 18:41
Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла. :smt031
+1 ...... какво повече да кажа нз

dantro
11-14-2007, 19:04
Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много

dantro
11-14-2007, 19:07
Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.

Да така беше но се пак се претеснявам ..

Lorelei
11-14-2007, 19:11
Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много

Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.

dantro
11-14-2007, 19:18
Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.[/quote]

Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!! :evil:

Lorelei
11-14-2007, 19:27
Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.

Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!! :evil:[/quote]

Heeei,ne sym kazala,che sym se rodila nauchena,chela sym i sym sig,che dalech ne znam vsichko.A dali shte si gledam rabotata si reshavam az.