PDA

View Full Version : .. nz вече какво да мисля .. а какво да правя ?!

KoKaTa
11-14-2007, 20:01
zdraveite :-) .. 6te zapo4na napravo bez da ovartam osobeno ..
ta .. predi izvestno vreme hodih s edno mom4e okolo mesec .. be6e ni mn hubavo , no az re6ih 4e mi e omraznal :shock: i prekratih otno6eniqta si s nego .. ili pone az taka si misleh .. ot togava minaha okolo 2-3 meseca i za tova vreme sme se zasi4ali maximum 3 pati .. dori smeq da kaja 4e do predi sedmici se radvah 4e sam postapila po dadeniq na4in :-o .. no v poslednite nqkolko dni (moje bi sedmica) mi e naistina mn sduhano za6toto postoqnno se se6tam za NEGO , za 4udesnite i sladki momenti prekarani v NEGOVATA kompaniq , za nejnite naricatelni .. za vsi4ko ot ONZI period prez koito bqhme ZAEDNO .. zapo4nah da se 4udq za6to sam napravila podobna glupost kato tova da skasame .. :?
.. ama kakvo po dqvolite mi stava .. ta az ne sam takava .. nikoga ne sam sajalqvala za ne6to kazano ili napraveno .. nikoga ne sam plakala zaradi kogoto i da bilo , kamoli mom4e :neutral:
.. vinagi sam bila tolkova silna .. a sega se 4uvstvam tolkova slaba , vse edno e do6al kraq na sveta :shock:
.. ot 4asti si go iskam obratno pri men , no ot dryga strana mi izglejda kato proqva na slabost ako eventyalno se saberem otnovo (koeto e po4ti napalno izklu4eno) :-# :-# :-#
.. xora plZ pomognete .. s kakvoto i da bilo ..
.. tolkova mnogo sam mislila na tazi tema ve4e , 4e mislite mi zapo4naha da se obarkvat .. a vsi4ki izminali migove stavat vse po realni i vse pove4e kopneq za tqh .. \:D/

mn mersi na vsi4ki koito pro4etoha posta mi (ama edva li nqkoi 6te go e napravil) .. 6te 4akam nqkakvi saveti .. kakvito i da e .. mersi pak :-)

MiMcHeToOo
11-14-2007, 20:05
Виж сега.. За всяко нещо си има първи път.. Всеки човек изпитва моменти на слабост, всеки човек поне един път в живота си съжелява за свой дадени действия.. Ако го искаш отново - имай го. Кажи му, че си го искаш обратно. Това не е проява на слабост в никакъв случай. Даже е доста смело, че можеш да си признаеш, че си сбъркала след като си го зарязала, че все още не можеш да го забравиш. Аз така бих постъпила. Хайде успех и всичко най-хубаво :smt007 :-)

atanakata
11-14-2007, 20:20
Не знам как е било преди, но според мен се чувстваш сама (всички тези красиви моменти, всичките минути с него ти напомнят това че си била с някого, но не и САМА)
Едно от нещата от които мн се страхувам, това е самотата... постоянно съм сред хора, свикнал съм да има някой до мен, но постепенно се научих да го преодолявам донякъде ;)
та мисълта ми е... според мен не искаш него, а искаш някой, без значение кой, просто защото ти липсва човек до теб
за един месец едва ли си го заобичала, а и при положение че си го зарязала "защото ти е омръзнал"... а и за 2-3 месеца щом си го видяла 3 пъти всичко на всичко, то тогава едва ли си имала възможността да съживиш чувствата си...
така че - това е моето мнение ;)
друг е въпроса дали ще се съгласиш с начина ми на мислене и доводите ми :Р

KoKaTa
11-14-2007, 20:23
mersi mn za dadenite otgovori do tyk ..

.. i atanakata 4ydq se dali ne si prav #-o .. dali naistina iskam NEGO ili prosto NQKOI .. :-k

atanakata
11-14-2007, 20:26
mersi mn za dadenite otgovori do tyk ..

.. i atanakata 4ydq se dali ne si prav #-o .. dali naistina iskam NEGO ili prosto NQKOI .. :-k

еми... какво да ти кажа ;) само ти си знаеш отговоря... мисля че трябва да си отговориш сама за себе си и тогава ще ти е по лесно :Р а и най лесния вариант е... NEEEEEXT както се казва по филмите :D айде дано успееш, важното е да си щастлива ;)