PDA

View Full Version : Относно "приятелите"....

FireSweet
11-14-2007, 20:33
Naposledak zabelqzvam 4e teq koito sum smqtala za priqteli me zaebavat mn zdravo,bez az ne6to da sum kazala ili napravila.Po princip si imam druga kompaniq s koqto si izlizam i kak da kaja ne mi puka osobenno,oba4e nz prosto e nqkvo kofti.Zabelqzah kak mi zavijdat "priqteki" 4e imam gadje ot 1 godina i se obi4ame mnogo.Moje bi vinagi e bilo taka oba4e prosto ne sa go pokazvali po tozni na4in.

I sega kato se ogledam zabelqzvam 4e imam samo 4-5 4oveka koito qvno naistina sa mi priqteli,a bqha dosta hora.... :-k

BeboP
11-14-2007, 21:00
E, какво толкова се притесняваш?! :wink: Просто започваш да научаваш някои житейски истини :-| ...

TheSpiderPiG
11-14-2007, 21:03
хохо,ако тези 4-5 човека , за които говориш са ти истински приятели ,всъщност трябва да си мн доволна.Отвори си очите , днес всеки лъже,говори ти зад гърба и т.н. , да не си очаквала 100 истински приятели :О

Forslor
11-14-2007, 21:21
Важно е не количеството , а качеството . ;)

Seducti0n
11-14-2007, 21:26

Нъпълно подкрепям това мнение.Още повече,че няма смисъл да съжаляваш,защото си си взела поека и си достигнала до много важни изводи.Подбирай компанията си,бъди с хора,които те правят щастлива и които НЕ завиждат на щастието ти. :wink: Хора на които имаш доверие и на чиято подкрепа можеш да разчиташ! :wink:

DisciplineAndOrder
11-14-2007, 21:32

Нъпълно подкрепям това мнение.Още повече,че няма смисъл да съжаляваш,защото си си взела поека и си достигнала до много важни изводи.Подбирай компанията си,бъди с хора,които те правят щастлива и които НЕ завиждат на щастието ти. :wink: Хора на които имаш доверие и на чиято подкрепа можеш да разчиташ! :wink:

И аз подкрепям мненията ви. :wink:

chocoleptic
11-15-2007, 10:42
Ми и аз имам 3,4 най-добри иначе много просто приятелки :wink:

BioX
11-15-2007, 12:18
az sam mom4e i nai dobrite mi priqteli sa momi4eta nz 6to tei. ama ne se oplakvam de.
a i kakto kazaha drygite po gore ne e vajno koli4estvoto a ka4estvoto na priqtelite ti!!!

dantro
11-15-2007, 12:36
Ако имаш 3 4 истински приятели ти си супер .. не се оплакваи , а и в живота често така става .. хората на които наи много държиш наи те нараняват няма нищо страшно :wink:

hasaiko
11-15-2007, 15:00
Нема женско приятелство.Вие сте си такива-завидливи,злоради,неискрен и,фасадни...Тва че се цункаш и гушкаш със 100 момичета и сте ходили 2 пъти на кафе заедно,не ви прави "добри приятели".Пък и ако наистина имаш "5-6" истински,кво ти пука за другите :) :smt006 :smt006 ](*,) ](*,) ](*,)

Slave4You
11-16-2007, 12:51
хохо,ако тези 4-5 човека , за които говориш са ти истински приятели ,всъщност трябва да си мн доволна.Отвори си очите , днес всеки лъже,говори ти зад гърба и т.н. , да не си очаквала 100 истински приятели :О

BrokenInnocence
11-16-2007, 13:41
Че аз принципно си имам 4- 5 приятелки. И то... хм... ми откакто си се помня. Всички онея "просто познати" никога не съм ги броила за приятелки. Ако наистина си си мислела, че имаш цяла армия приятели, които са готови да скочат в огъня само като им го посочиш с пръстче, значи си доста наивна.

MaRiNkA_16
11-16-2007, 15:53
E, какво толкова се притесняваш?! :wink: Просто започваш да научаваш някои житейски истини :-| ...
+1 pravilno go kazva6...

miShle
11-16-2007, 17:00
Naposledak zabelqzvam 4e teq koito sum smqtala za priqteli me zaebavat mn zdravo,bez az ne6to da sum kazala ili napravila.Po princip si imam druga kompaniq s koqto si izlizam i kak da kaja ne mi puka osobenno,oba4e nz prosto e nqkvo kofti.Zabelqzah kak mi zavijdat "priqteki" 4e imam gadje ot 1 godina i se obi4ame mnogo.Moje bi vinagi e bilo taka oba4e prosto ne sa go pokazvali po tozni na4in.

I sega kato se ogledam zabelqzvam 4e imam samo 4-5 4oveka koito qvno naistina sa mi priqteli,a bqha dosta hora.... :-k

Същата работа в последната година все повече се убеждавам как "приятелките" ми са тъпи лицемерки и наистина заебават яко.Затова вече се държа със всички просто като с познати :-|

?love_haTe!
11-16-2007, 17:04
Не мислиш ли,че е по-добре да имаш един истински приятел,но
поне да знаеш,че е истински,а не такъв който ще ти повтаря:
супер си..а като се обърнеш:глупачка.